Vlada_ Posted February 21, 2013 Report Share Posted February 21, 2013 Jebote, ortacima gajbi nestane net, ovaj jedan ukljuci wifi + hotspot i uzme da surfuje sa jednog od kompova i retard ne proveri torente...racun 100 hiljada poz, nije mu dobro Rofl jebeni mao "The horse ran away with the spoon, I wish I was on the moon, too" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted February 21, 2013 Report Share Posted February 21, 2013 ništa, samo odbije da plati račun i uzme broj kod drugog operatera :( Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlada_ Posted February 21, 2013 Report Share Posted February 21, 2013 I guess he went full retard "The horse ran away with the spoon, I wish I was on the moon, too" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trooper Posted February 21, 2013 Report Share Posted February 21, 2013 koliko dugo je on bio full retard? mislim brzina 3G neta nije bas najsjajnija na vecini lokacija po bgd / zemlji. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted February 21, 2013 Report Share Posted February 21, 2013 kapiram da 100k računa naguraš za dva dana ako nemaš paket sa megabajtima Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlada_ Posted February 21, 2013 Report Share Posted February 21, 2013 (edited) @trpy Pa ne znam tacno, ali secam se da je mogao sasvim pristojnu brzinu da izvuce ranije...videcu kasnije koliko je podataka u pitanju, znam da i oni deru poprilicno cim prekoracis paket, naravno edit: u stvari mislim da je torent skinuo nekih 3 giga kad je ovaj provalio, a cenim da je imao jos nekih 500 preostalih mb na racunu pre toga, tako da...zanima me samo scenario koji se desio da torent ima dovoljno vremena da skinr toliko skidajuci nekih 150+kbps (?), jako me zanima zaista Edited February 21, 2013 by vlada_ "The horse ran away with the spoon, I wish I was on the moon, too" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Diego Posted February 21, 2013 Report Share Posted February 21, 2013 moze i da se krije 2 godine, i da izbegava policiju. I see by your outfit, that you are a cowboy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
absolute Posted February 21, 2013 Report Share Posted February 21, 2013 Sto 2 godine i sto policiju :) QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom Link to comment Share on other sites More sharing options...
VELIKI KURAC Posted February 21, 2013 Report Share Posted February 21, 2013 'de nije sjajna brzina, ako mu je vukao torrent punom brzinom, ode gigabajt za 2-3 minuta. Kao sto diego rece, ostaje mu samo da NESTANE. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Diego Posted February 21, 2013 Report Share Posted February 21, 2013 Sto 2 godine i sto policiju :) http://forum.klanrur.rs/index.php?showtopic=234921556&st=180#entry2006799 ;) I see by your outfit, that you are a cowboy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dvnityCker Posted February 21, 2013 Report Share Posted February 21, 2013 kapiram da 100k računa naguraš za dva dana ako nemaš paket sa megabajtima ja sam nagurao 30.000 na VIP-u, kad sam ukljucio tethering, i zaboravio da mi je ostao torent upaljen. srecom, download se zavrsio pre nego sto sam skontao sta se desilo. zalio sam se vipu, molio da mi otpisu, pa onda molio za rate, na sta su oni redovno odgovarali sa 'hahaha, lol'. najjace mi je bilo 'pa mozete 10.000 da uplatite odmah, a ostalih 20 za dve nedelje'. zdravo pameti. na kraju sam raskinuo ugovor i placam svaki mesec po 5-6 hiljada , a presao sam na telenor The people can always be brought to the bidding of the leaders. That is easy. All you have to do is tell them they are being attacked and denounce the pacifists for lack of patriotism and exposing the country to danger. It works the same way in any country. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlada_ Posted February 21, 2013 Report Share Posted February 21, 2013 Ma nemoguce da nisu hteli da otpisu :) "The horse ran away with the spoon, I wish I was on the moon, too" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Majstor bora Posted February 21, 2013 Report Share Posted February 21, 2013 na kraju sam raskinuo ugovor i placam svaki mesec po 5-6 hiljada , a presao sam na telenor Telenor su najgori lopovi, u sustini u Srbiji se postpaid ne isplati nikako... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted February 21, 2013 Report Share Posted February 21, 2013 требало је да им кажеш да ниси обичан кмет, да је срамота да се тако понашају према својима и да ће Централа да чује за ову дрскост! :)))))) MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted February 21, 2013 Report Share Posted February 21, 2013 kako sad po 40e mesečno, zar ne mlatiš ti silne hiljade svaki mesec?! u sustini u Srbiji se postpaid ne isplati nikako... deija u grupu ljudi kojima se dodaje negacija ispred svake izjave Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlada_ Posted February 21, 2013 Report Share Posted February 21, 2013 u sustini u Srbiji se postpaid ne isplati nikako... Wat "The horse ran away with the spoon, I wish I was on the moon, too" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shomi~ Posted February 21, 2013 Report Share Posted February 21, 2013 Nadam se da ne pokusavas da kazes da se prepaid isplati lol Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted February 21, 2013 Report Share Posted February 21, 2013 kako sad po 40e mesečno, zar ne mlatiš ti silne hiljade svaki mesec?! па мора да му остане за кафану. :) MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Majstor bora Posted February 21, 2013 Report Share Posted February 21, 2013 Probao sam ja vise tih postpaid paketa na Telenoru i nekako svaki put racun 5-6 hiljada, internet ne koristim, sms koristim par puta za ceo mesec. Jedino sto koristim su pozivi i to uglavnom u okviru mreze gde bi kao trebalo da bude jeftinije. Onda mi nakarikaju gomilu taksi PDV i sta ti ja znam i nikad ne bude ispod 5-6 hiljada. Posle sam uzeo prepaid karticu i samo nju koristio da vidim koliko ce da me izadje do kraja meseca i uspevao sam za 3000 najvise da preguram ceo mesec sa regularnim koriscenjem, koristio sam i one njihove pogodnosti kao uplatis 150 dinara pa dobijes ne znam koliko besplatnih minuta i sta ti ja znam ali svakako kad se stavi na papir jeftiniji je prepaid, barem meni, ako neko ima drugacija iskustva nek prilozi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dvnityCker Posted February 21, 2013 Report Share Posted February 21, 2013 kako sad po 40e mesečno, zar ne mlatiš ti silne hiljade svaki mesec?! sve da mlatim milione sigurno necu da im iskesiram 30.000 + 20.000 za raskid ugovora - prosto zato sto su djubrad i zato sto je to moglo da se desi nekom kome je plata 30.000 , i sta bi takav covek onda, seo i plako, dok mu plene imovinu? meni su banuli ti inspektori za plenidbu, tj caletu, posle dve nedelje, on ih iskulirao u fazonu ovo je sve moje, srdjan je u inostranstvu, gtfo. njihova je duznost po ugovoru da ogranice netipicnu potrosnju, a sve i da nije, to su najciganskiji moguci fazoni za izvlacenje raji para The people can always be brought to the bidding of the leaders. That is easy. All you have to do is tell them they are being attacked and denounce the pacifists for lack of patriotism and exposing the country to danger. It works the same way in any country. Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted February 21, 2013 Report Share Posted February 21, 2013 pa sad jesi skinuo? jesi? jel ima cena u ugovoru? ima. cozdra You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted February 21, 2013 Report Share Posted February 21, 2013 тај што има плату 30к не вуче торентима гигабајте, не треба му већа разбибрига од преживљавања. не разумем, Двини, потрошио си, и то својом грешком, па онда плати курац му његов, шта сад ту ови цигани, извлачење пара, раја, сестра са 30к плате... 1 MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted February 21, 2013 Report Share Posted February 21, 2013 (edited) Probao sam ja vise tih postpaid paketa na Telenoru i nekako svaki put racun 5-6 hiljada, internet ne koristim, sms koristim par puta za ceo mesec. Jedino sto koristim su pozivi i to uglavnom u okviru mreze gde bi kao trebalo da bude jeftinije. Onda mi nakarikaju gomilu taksi PDV i sta ti ja znam i nikad ne bude ispod 5-6 hiljada. Posle sam uzeo prepaid karticu i samo nju koristio da vidim koliko ce da me izadje do kraja meseca i uspevao sam za 3000 najvise da preguram ceo mesec sa regularnim koriscenjem, koristio sam i one njihove pogodnosti kao uplatis 150 dinara pa dobijes ne znam koliko besplatnih minuta i sta ti ja znam ali svakako kad se stavi na papir jeftiniji je prepaid, barem meni, ako neko ima drugacija iskustva nek prilozi. за 3 сома месечно, постпејд, можеш да причаш, шаљеш поруке, нет колико хоћеш, бришу ти буљу после кењања и дају ти најновији телефон! Edited February 21, 2013 by алфа Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted February 21, 2013 Report Share Posted February 21, 2013 Probao sam ja vise tih postpaid paketa na Telenoru i nekako svaki put racun 5-6 hiljada, internet ne koristim, sms koristim par puta za ceo mesec. Jedino sto koristim su pozivi i to uglavnom u okviru mreze gde bi kao trebalo da bude jeftinije. Onda mi nakarikaju gomilu taksi PDV i sta ti ja znam i nikad ne bude ispod 5-6 hiljada. Posle sam uzeo prepaid karticu i samo nju koristio da vidim koliko ce da me izadje do kraja meseca i uspevao sam za 3000 najvise da preguram ceo mesec sa regularnim koriscenjem, koristio sam i one njihove pogodnosti kao uplatis 150 dinara pa dobijes ne znam koliko besplatnih minuta i sta ti ja znam ali svakako kad se stavi na papir jeftiniji je prepaid, barem meni, ako neko ima drugacija iskustva nek prilozi. ne koristiš sms i net a zoveš uglavnom u okviru mreže i stiže ti račun od 5-6k a pritom verovatno imaš neke besplatne minute u paketu? kako? Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
dvnityCker Posted February 21, 2013 Report Share Posted February 21, 2013 svako ko ima internet vuce torentima gigabajte, a vecina ljudi u srbiji ima platu 30.000, tak da ono ja sam bio u fazonu da platim, ali na 3-4 rate, 10.000 svaki mesec, ali sam se predomislio kad su mi rekli platite 10.000 sad, a 20.000 za dve nedelje a fazoni jesu ciganski, realno The people can always be brought to the bidding of the leaders. That is easy. All you have to do is tell them they are being attacked and denounce the pacifists for lack of patriotism and exposing the country to danger. It works the same way in any country. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts