mladenq Posted June 21, 2023 Report Share Posted June 21, 2023 yup! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post rbds Posted October 3, 2023 Popular Post Report Share Posted October 3, 2023 Posle godišnjeg užurban tempo, brdo slika. Ovo je samo delić.. 😄 Što se tiče aeromitinga, haos u saobraćaju je bio više nego očekivan.. 😄 5 Quote i'm not fat, i'm just easy to see.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post mladenq Posted October 3, 2023 Popular Post Report Share Posted October 3, 2023 4 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post Dandy Posted October 3, 2023 Popular Post Report Share Posted October 3, 2023 6 Quote Dandy [RUR] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post absolute Posted October 3, 2023 Popular Post Report Share Posted October 3, 2023 Bio sa klincima u nedelju na Zagajičkim brdima u šetnjici Na kraju i malo kupanjac u Vršačkom jezeru 😄 5 Quote QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post f4ts0 Posted October 3, 2023 Popular Post Report Share Posted October 3, 2023 1 hour ago, Dandy said: trosis film, vreme i talenat na slike autoa i tako to. Fokusiraj se! 1 2 Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post Lucky Posted October 4, 2023 Popular Post Report Share Posted October 4, 2023 odlične sve slike, bravo drugari! da ne bude samo spam, evo dodajem i ja poneku lošu, ne umem da fotkam! 4 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted October 14, 2023 Report Share Posted October 14, 2023 evo još malo neperspektive! kažu razočarani su draškom što ne iznosi više svoje velike istine, a rado čitaju rekijeve i zwerkove postove! 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post evgeniy Posted December 4, 2023 Popular Post Report Share Posted December 4, 2023 6 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
reki Posted March 29 Report Share Posted March 29 braco, posle pauze od fotografije i dslra , razmisljam da uzmem mirrorless nikon z30, sta mislite? hocu nesto sto je relativno kompaktno da imam da nosim na planinarenje (a idem i na island za 1.maj pa zelim sto bolje fotke 😄 ) ima u fotodiskontu za 70k sa 16-50, to deluje kao solidna kupovina (osim sto nema viewfinder aparat ali i ideja je da postanem full casual :D) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted March 30 Report Share Posted March 30 23 hours ago, reki said: hocu nesto sto je relativno kompaktno da imam da nosim na planinarenje (a idem i na island za 1.maj pa zelim sto bolje fotke 😄 ) jel to ima sad neki jeftini aranžmani za island koje sam propustio, mislim da si peta osoba u mesec dana za koju sam čuo da ide tamo, a kad sam svojevremeno proveravao nije baš bila povoljna zezancija? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
reki Posted March 30 Report Share Posted March 30 ne znam kako je bilo pre, bilo je oko nove godine neki mali popust, otprilike 1200+600 ture, znaci 2500 drama Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted March 30 Report Share Posted March 30 3 hours ago, reki said: ne znam kako je bilo pre, bilo je oko nove godine neki mali popust, otprilike 1200+600 ture, znaci 2500 drama pa dobro, i dalje nije baš povoljno znači, računam da si 7 do 10 dana maks. skočile cene tih putovanja neviđeno. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post reki Posted May 9 Popular Post Report Share Posted May 9 (edited) Edited May 9 by reki 10 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
absolute Posted May 9 Report Share Posted May 9 Sjajno 🙂 Quote QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted May 9 Report Share Posted May 9 Nomky bi se okupao tamo u moru, vidi kako je fina voda! 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
FATA Posted May 9 Report Share Posted May 9 On 3/30/2024 at 7:53 PM, Lucky said: skočile cene tih putovanja neviđeno. I dalje su slicne cene samo sto je sada uracunata prava inflacija a ne satro 2%. Kad sam bio na islandu pre nekih 5-6 godina primetio sam da uglavnom mladje ekipice od 4 ortaka (naleteo sam na spance i italijane) putuju na island i dele sve troskove. E sad jbg sto reki nema ortake bedak, ali ko ima nema bolje opcije! Svako po 50€ dnevno na smestaj auto, mislim da se drugacije ni ne isplati. 1 Quote prevelik ti avatar m8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post reki Posted May 9 Popular Post Report Share Posted May 9 5 minutes ago, FATA said: E sad jbg sto reki nema ortake bedak 2 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post cali Posted May 9 Popular Post Report Share Posted May 9 5 minutes ago, reki said: Svakog dana Novi strimovi Putujmo zajedno Letimo za Island 5 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted May 10 Report Share Posted May 10 18 hours ago, FATA said: I dalje su slicne cene samo sto je sada uracunata prava inflacija a ne satro 2%. Kad sam bio na islandu pre nekih 5-6 godina primetio sam da uglavnom mladje ekipice od 4 ortaka (naleteo sam na spance i italijane) putuju na island i dele sve troskove. E sad jbg sto reki nema ortake bedak, ali ko ima nema bolje opcije! Svako po 50€ dnevno na smestaj auto, mislim da se drugacije ni ne isplati. pa kako su slične cene ako je uračunata prava inflacija, ko je bio telefon? 🙂 za troškove si u pravu, ali dobro tako je uvek - bolje je kad više ljudi ide pa deli i smeštaj i prevoz okolo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post reki Posted May 10 Popular Post Report Share Posted May 10 5 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
FATA Posted May 10 Report Share Posted May 10 3 hours ago, Lucky said: pa kako su slične cene ako je uračunata prava inflacija, ko je bio telefon? 🙂 za troškove si u pravu, ali dobro tako je uvek - bolje je kad više ljudi ide pa deli i smeštaj i prevoz okolo. To je zato sto se nisi azurirao Laki, zamolicu te da osvezis sistem! 🙂 Ne znam kako ti funkcionises Laki, ali ja sve cene danas delim sa 1.5 odnosno 30% da bih priblizno imao predstavu sta koliko realno vredi. U ovom slucaju ako je airbnb bio ~70/noc, sada je ~100/noc. Neko bi pomislio inflacija je 2% stoka nagruvala cene ali to je to na kraju. Sto se tice drugog dela... Island je specifican jer jedan put, jedna kompanija za bus i avion, jedna sezona i to je to, nemas drugih opcija. Ili hoces ili neces a ako hoces ispadne te ko svetog petra kajgana. Quote prevelik ti avatar m8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted May 10 Report Share Posted May 10 43 minutes ago, FATA said: Sto se tice drugog dela... Island je specifican jer jedan put, jedna kompanija za bus i avion, jedna sezona i to je to, nemas drugih opcija. Ili hoces ili neces a ako hoces ispadne te ko svetog petra kajgana. ovo je istina, ali verovatno možeš u sopstvenoj režiji nešto kombinovati, juriti neke malo povoljnije karte. npr ako redovnije ide avion do islanda iz švedske-norveške-odakle god probaš da uloviš jeftin let do tih mesta pa onda do islanda, a smeštaj nema pomoći, verovatno je takav kakav je tamo jer ga nema baš previše. 44 minutes ago, FATA said: To je zato sto se nisi azurirao Laki, zamolicu te da osvezis sistem! 🙂 apsolutno te ništa nisam razumeo opet 🙂 šta mi vredi deljenje i to što smeštaj "vredi" 70e ako ja moram da ga platim 100e? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
FATA Posted May 10 Report Share Posted May 10 Mogu da se jure jeftinije kombinacije ali mislim da nema puno logike, bar ne za island. Ako ces da ides ture kao reki onda svakako moze i verovatno je najbolja opcija jer ne razmisljas puno. Ako ces da obidjes ceo island i 3400km kao sinister onda mora auto koji kosta kao i stan na dan. 17 minutes ago, Lucky said: apsolutno te ništa nisam razumeo opet 🙂 šta mi vredi deljenje i to što smeštaj "vredi" 70e ako ja moram da ga platim 100e? Pa ti si onda sam kriv sto ti primanja nisu 30% veca! A ako jesu onda ti je isto! Dva puta nista jednako je nista crva nije ni bilo! Mada kad krenemo u pasta pricu ima da grmimo i da vodimo rekija sa nama da nas zabavlja! 1 Quote prevelik ti avatar m8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted May 11 Report Share Posted May 11 20 hours ago, FATA said: pasta pricu Ja sam za i dalje! RUR pasta će da kida! 20 hours ago, FATA said: Ako ces da obidjes ceo island i 3400km kao sinister onda mora auto koji kosta kao i stan na dan. Da ti pravo kažem nemam pojma ni šta je pametnije, možda ova tura varijanta za prvi put 🙂 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts