cali Posted February 1, 2013 Report Share Posted February 1, 2013 Polako, čestitaćete mi kada predstavim konkretne rezultate pred Savet staraca :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted February 2, 2013 Report Share Posted February 2, 2013 bravo kalimane, welcome to the club :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted February 2, 2013 Report Share Posted February 2, 2013 drgn? klub? omg? Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shekk Posted February 2, 2013 Report Share Posted February 2, 2013 gz gz, gl+hf Quote jebote, smorio si sa kukanjem vise :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted February 2, 2013 Report Share Posted February 2, 2013 bravo kalimane, welcome to the club :D :ooooooooooo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted February 2, 2013 Report Share Posted February 2, 2013 ne bre.. reche da je oprstenio, mi josh ne planiramo bebu :D jbt, ja kao da sam vec ozhenjen Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted February 3, 2013 Report Share Posted February 3, 2013 ja se izvinjavam, previše sam učitao stijinu prozivku :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted February 5, 2013 Report Share Posted February 5, 2013 Mali hijack teme, kad ste se vec latili priche oko mashine za pranje sudova. Koliko je pametno kupiti onu manju mashinu za pranje sudova? Kol'ko moze uopshte stvari da stane u nju? Da ne bude da mora da se ukljuchuje 2 puta dnevno za neke normalne potrebe. Bash sam neupucen. Quote . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ste Posted February 5, 2013 Report Share Posted February 5, 2013 Imas one male turbo masine, koje sam video da koriste po restoranima i klubovima, ali ne verujem da su jeftine. Quote http://www.biss.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted February 5, 2013 Report Share Posted February 5, 2013 Мала машина је ок :) не мораш два пута дневно да је пушташ :) Једино што не можеш велике шерпе лонце у њу :) Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Beli Eurokrem Posted March 11, 2013 Author Report Share Posted March 11, 2013 mali bamp : ) jel zna neko neke dobavljace namestaja iz Ikee? Madjarska, Austrija, nebitno.. Treba mi jedan sto koji je ~100e, nasao sam po netu ljude koji mi traze oko 160e da ga doteraju, malo mi to besmisleno, ocekivao sam 20, max 30% provizije... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sunshine. Posted March 11, 2013 Report Share Posted March 11, 2013 jbte ja nikako da krenem da koristim masinu za sudove,imam novu koju su mi ostavili cale i keva,radila mozda 10 puta...ubih se sa pranjem sudova a masinu kuliram,da fak moram da iskopam neki tutorijal :P Quote UM CARUJE DOK SNAGA NE POPIZDI !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted March 11, 2013 Report Share Posted March 11, 2013 потражи неки туторијал, нпр. упутство за употребу Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlada_ Posted March 12, 2013 Report Share Posted March 12, 2013 Sunshine, da li si ozbiljan? :)) Quote "The horse ran away with the spoon, I wish I was on the moon, too" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sunshine. Posted March 12, 2013 Report Share Posted March 12, 2013 jesam brate nazalost... nisam je upalio ni jednom,perem rucno sve i to kada mi dodje nadahnuce za pranje,a dodje mi jednom u tipa 4 dana,a obizrom da ne prljam mnogo sudova,obizrom da sam sam,to je ok,nije sad nesto haos u kuhnji... masina je nova,ona veca za gomilu setova,imam negde uputstvo i kutiju nekih Calgonit tabletica za nju ali jednostavno nemam naviku da je palim,tj. nikad i nisam :(ali sada kada sam video kako je ljudi blagosiljaju obecavam da cu ovu turu sto se skuplja oprati u njoj :) Quote UM CARUJE DOK SNAGA NE POPIZDI !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted March 12, 2013 Report Share Posted March 12, 2013 mali bamp : ) jel zna neko neke dobavljace namestaja iz Ikee? Madjarska, Austrija, nebitno.. Treba mi jedan sto koji je ~100e, nasao sam po netu ljude koji mi traze oko 160e da ga doteraju, malo mi to besmisleno, ocekivao sam 20, max 30% provizije... Obicno je bar oko 50% provizije, na jeftinije stvari i vise... jbg... Moja logika bi bila da u nekom momentu napravis spisak "malih stvari" koje ti jos trebaju, tipa za kuhinju, po kuci i sl, i onda se lepo spakujes u kola i odes tipa do Budimpeste ili Soluna u Ikeu, kupis i tako taj sto i sta ti jos treba. Da li se isplati zavisi od toga koliko oces stvari da kupis. Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted March 12, 2013 Report Share Posted March 12, 2013 jednostavnije je da posle svakog hasa brzinski očistiš posuđe od komadića hrane, i odma metneš u mašinu. posle par dana ti ostane samo da uključiš do not. it smells Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
peja_ Posted March 12, 2013 Report Share Posted March 12, 2013 jednostavnije je da posle svakog hasa brzinski očistiš posuđe od komadića hrane, i odma metneš u mašinu. posle par dana ti ostane samo da uključiš no Quote The thing's hollow — it goes on forever — and — oh my God — it's full of stars! Link to comment Share on other sites More sharing options...
peja_ Posted March 12, 2013 Report Share Posted March 12, 2013 a ček, smrdi u mašini, a ne smrdi u sudoperi, sa sve ostacima hrane ali ok, žene bi trebalo da znaju bolje pa sigurno nije mislio da ostavis u sudoperi neoprano lol Quote The thing's hollow — it goes on forever — and — oh my God — it's full of stars! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted March 12, 2013 Report Share Posted March 12, 2013 написао је да управо то ради? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
peja_ Posted March 12, 2013 Report Share Posted March 12, 2013 pa nije, napisao je sta ne radi. a sto se tice toga sta radi, verujem da odma pere jer ako vec kaze da mu smrdi dok stoje u masini (proprani), sigurno mu ne mirisu dok stoje u sudoperi Quote The thing's hollow — it goes on forever — and — oh my God — it's full of stars! Link to comment Share on other sites More sharing options...
peja_ Posted March 12, 2013 Report Share Posted March 12, 2013 (edited) zar ne pricamo o fetsou posto se samo on zalio na smrad koliko vidim! Edited March 12, 2013 by peja_ Quote The thing's hollow — it goes on forever — and — oh my God — it's full of stars! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Astora Posted March 12, 2013 Report Share Posted March 12, 2013 Ako neko ima ovakve brave a vama ne treba, neka mi se javi hitno molim vas. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted March 12, 2013 Report Share Posted March 12, 2013 ja ne razumem da je moguce da emo napraviti i raspravu oko toga da i prljavi sudovi treba da se ostavljaju u masini par dana. Svakako da nece smrdeti ako zatvorite masinu (tj smrdece ali necete osetiti), ali ono nakon godinu dve ne verujem da ce to biti bas mesto higijene u stanu. Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted March 12, 2013 Report Share Posted March 12, 2013 pa baš je higijena najveći plus kod mašine za sudove, pored toga što ne moraš da pereš ručno lol. mašina provede 2h ispirajući sudove i samu sebe deterdžentom i vodom na 60 stepeni. s druge strane, ti pereš na (u vr glave) 40 stepeni pre nego što na pola pranja isprazniš bojler, i razmazuješ sapun ko zna kakvim sunđerom (sumnjam da neko uzima novi sunđer pre svakog pranja) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts