spo(ghost) Posted January 24, 2013 Report Share Posted January 24, 2013 umka nije daleko, a nemas sta da obilazis, sve je na magistrali jedno do drugog, taman uzmes i lepak i sve, naravno, ako imas auto za akanje :) uostalom, noks ti je BESPLATAN POZIV 0800.08.08.01 Cara Dušana 236, Zemun, Beograd a realno su im ok cene za bg Quote Nije bitno da je velik, bitno je da je lep... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted January 24, 2013 Report Share Posted January 24, 2013 е ако је у Цара Душана, тамо сам сигурно био. ишао сам и до Сурчина и скоро до Батаје, Умка и Младеновац ми нису пали на памет. а друго, узео сам 5 врста плочица на неколико различитих места. не враћајте ме у ту агонију... Quote MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SUBE Posted January 24, 2013 Report Share Posted January 24, 2013 ortak radi u radnji gde prodaju plocice, i rekao mi je sledece: prva klasa od 900 pa navise, posto mu je gazda lopov kontam da moze da se nadje i za 800, ako se potrudis. Quote There are no miracles, there is no such thing as fate. Nothing is meant to be. Link to comment Share on other sites More sharing options...
spo(ghost) Posted January 24, 2013 Report Share Posted January 24, 2013 ipak znam zasto necu da se zenim Quote Nije bitno da je velik, bitno je da je lep... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted January 24, 2013 Report Share Posted January 24, 2013 ipak znam zasto necu da se zenim јер се плашиш? Quote MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
spo(ghost) Posted January 24, 2013 Report Share Posted January 24, 2013 узео сам 5 врста плочица на неколико различитих места. не враћајте ме у ту агонију... look what they have done to you :((( 1 Quote Nije bitno da je velik, bitno je da je lep... Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted January 24, 2013 Report Share Posted January 24, 2013 . оно што сам могао сам и са другарима - то сам урадио: рушење, ломљење, чупање, стругање, лопатање, ношење. и ту сам брдо пара уштедео, али занат не знам и не представљам се као да знам. Samo znas da rusis i lomis Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted January 24, 2013 Report Share Posted January 24, 2013 pusa za obatrojicu. Quote MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Beli Eurokrem Posted January 24, 2013 Author Report Share Posted January 24, 2013 (edited) Ok, neka cifra koju sam planirao za radove je bila 4 - 5 k, bolje bi bilo ovo prvo pa da mi vise ostane za namestaj za koji bih se snasao ili sto bih uzeo na rate ili sto bih u startu uzeo od matorih nesto malo kesa pa im vratio kasnije. Sto se sitnijeg namestaja tice, to bih uzimao svakog meseca po nesto, hvala Bogu sad mi je plata sasvim pristojna pa mogu svakog meseca da priustim dosta tih sitnica jer jednostavno ne placam stan pa mogu da odvojim odredjenu svotu novca na takve stvari. Za pocetak mi treba osnova (kuhinjski blok za koji sam racunao 500e), sporet-frizider-ves masina - nasao sva tri uredjaja gorenje za ukupno 1000e (evo primera za frizider koji planiram da uzmem http://www.tehnomani...ni-rk68syb.html trpezarijski sto sa stolicama, videh da moze da se nadje za 200-300e sasvim pristojno resenje za dnevnu - ugaona garnitura (ne koza, ne zato sto je skuplja nego generalno ne volim kozu a i u malom stanu mi je nekako idiotski), jako dobar radni sto (tu bi mi trebao hint gde da idem da nadjem one kvalitetne medijapan stolove bez nekih kurac palac dodataka, nego cvrst stabilan i poduzi sto ), tv mi ne treba ,( imam 27 inca hdtv monitor nedavno kupljen koji mi odradjuje sve) , neko lepo osvetljenje, klub sto i ove ostale sitnice kasnije ubacujem . . kupatilo sanitarije koje ce vec uci u cenu renoviranja kupatila Edited January 24, 2013 by Beli Eurokrem Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted January 24, 2013 Report Share Posted January 24, 2013 što se frižidera tiče, gledaj da uzmeš neki koji ne pravi led. takođe, pošto je mala gajba, vredi dati malo više para za neki tih, jer bučan frižider itekako smeta kad se upali u pola noći. za šporete znam samo da je plin mnogo, mnogo bolji od struje, al imaš cimanje sa bocama, plus treba imati mesta za dve boce a to nije uvek jednostavno u malom stanu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted January 24, 2013 Report Share Posted January 24, 2013 Sto se stola tice imas u Metrou ekstra sto za male pare, to je njihova ova sigma marka Pricam o ovom u donjem desnom cosku bez ovog polukruznog dodatka (to ti ne treba i kupuje se posebno). Ekstra je sto, bas praktican a obican, a kosta tipa 6-7k dinara, sto stvarno nije puno jer takvi u Kiki kostaju 11-14k. Jedini problem je sto je zapravo prevelik, kapiram da to moze biti prepreka u malom stanu, je su mu dimenzije nesto 160x80 (SXD). Mozda ti za to nije lose da ti napravi stolar koji ti pravi i kuhinju, izacice te tipa 60-80 evra zavisno od materijala. Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Beli Eurokrem Posted January 24, 2013 Author Report Share Posted January 24, 2013 Za sporet ne bih da se cimam s plinom pogotovo sto nemam ja mnogo vremena za prckanje po sporetu, spremim sebi omlet ili neku pastu jednom u 3 dana i to je to, cak ni kafu ne pijem B ) Za frizider cu pogledati da ima anti frost i videcu za silence sta kazu. Sto sam ja spazio ovaj - http://eurosalon.rs/proizvodi/Kancelarije/Kancelarijski%20name%C5%A1taj/Steam/990 , tako neki dizajn mi treba..160 duzina je dobra, toliko sam i hteo, sad cu da pogledam i te sigma stvari. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted January 24, 2013 Report Share Posted January 24, 2013 Mogao si jos stosta sam, a da ne bude ukrivo, a nisi jer bi ti zena zbog koje sve to radis kenjala. Da ne sirimo temu, mogao si mnogo da ustedis na majstorima, a to je samo ono sto mi znamo, gde si jos sve mogao da ustedis boga pitaj ali bitno je da si ti svoju ispalu krunisao uspehom i ubjedjujes sve ostale ukljucujuci i sebe kako mora tako. jao brate, pa ja JESAM uštedeo na majstorima. negde nisi pročitao da sam doveo majstore VAN Beograda, koji su mi u proseku naplaćivali upola prosečne cene u Beogradu. prozore sam platio 30% manje nego u Beogradu što su cene (stigli su sa strane, takođe). moja žena je kenjala i za ovo što su majstori izveli, realno, nije 1/1, ali je 0,98/1, a to nije ni poenta priče. poenta je da za ta 0,02 može da krivi majstore umesto mene, koji, da sam radio, ne bi bilo 0,98/1, nego bi bilo 0,3/1. evo ti primera šta me je izašlo: sims na terasi 3,5m 70 jura. neće limar da se zajebava za tako mali posao po ceni koja važi za desetine metara. a meni treba sims, a nisam u fazonu da ja zubima nakrivim sims. pa pregrada prema komšiji 120 jura, čelični profili i pleksiglas, oko 2kvm ukupno, i to je prijateljska cena (2, 3 dolaska, merenje, montiranje) jer znam čoveka i učinio mi je. sam sam sređivao ogradu na terasi i nosače za cveće koje sam nasledio od starog vlasnika, pa me je opet izašlo preko 50 jura (šmirgle, čelične četke, antirost, farba, četke za farbanje, razređivač), a potrošio sam 2-3 dana efektivno. mogao sam ja da okrečim, ali sam izolaciju, mrežice, gletovanje i krečenje dobio u paketu, gde su mi ruke izašle jeftinije nego što je gletovanje i krečenje u proseku u Beogradu. ne razumem odakle potreba da se ubeđuješ samnom, gde ja ne izmišljam stvari, nego govorim o sopstvenom iskustvu, a ti si sa drugarima jednom okrečio sobu i stavio policu, a znano je da nisam ni rasipnik niti se bahatim. Quote MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted January 24, 2013 Report Share Posted January 24, 2013 kolko pravdanja omg dobely pobedio si ženu u redu je :) Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted January 24, 2013 Report Share Posted January 24, 2013 moja žena je kenjala i za ovo što su majstori izveli, realno, nije 1/1, ali je 0,98/1, a to nije ni poenta priče. poenta je da za ta 0,02 može da krivi majstore umesto mene, koji, da sam radio, ne bi bilo 0,98/1, nego bi bilo 0,3/1. Upravo u tome je poenta. Da si se negde ustekao tebe bi napusavala, a treba da zivite zajedno ceo zivot, i sve to radis da bi vama bilo bolje i to je vas odnos. Ne mozes i ja necu dozvoliti (ovo je sroceno ovako jer ti neces dozvoliti da se ljudi igraju sa ciframa) da takav odnos nametnes kao normalan i da po njemu prognoziras troskove tudjih renoviranja. 1 1 Quote OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted January 24, 2013 Report Share Posted January 24, 2013 što se frižidera tiče, gledaj da uzmeš neki koji ne pravi led. takođe, pošto je mala gajba, vredi dati malo više para za neki tih, jer bučan frižider itekako smeta kad se upali u pola noći. za šporete znam samo da je plin mnogo, mnogo bolji od struje, al imaš cimanje sa bocama, plus treba imati mesta za dve boce a to nije uvek jednostavno u malom stanu. Jebem ga, od 1981 zivim sa plinom, a nikad necu razumeti zasto mesta za dve boce?? Plin keva Upravo u tome je poenta. Da si se negde ustekao tebe bi napusavala, a treba da zivite zajedno ceo zivot, i sve to radis da bi vama bilo bolje i to je vas odnos. Ne mozes i ja necu dozvoliti (ovo je sroceno ovako jer ti neces dozvoliti da se ljudi igraju sa ciframa) da takav odnos nametnes kao normalan i da po njemu prognoziras troskove tudjih renoviranja. matorci, nije isto srediti stan gde ces ziveti do smrti i jebarnik/blejarnik Ako je moj kum morao da izdvoji 200 e/kvm, to je to verujte. Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted January 24, 2013 Report Share Posted January 24, 2013 Što se tiče frižidera, juri one iz A+ klase potrošnje. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted January 24, 2013 Report Share Posted January 24, 2013 Upravo u tome je poenta. Da si se negde ustekao tebe bi napusavala, a treba da zivite zajedno ceo zivot, i sve to radis da bi vama bilo bolje i to je vas odnos. Ne mozes i ja necu dozvoliti (ovo je sroceno ovako jer ti neces dozvoliti da se ljudi igraju sa ciframa) da takav odnos nametnes kao normalan i da po njemu prognoziras troskove tudjih renoviranja. ovo ima veze sa renoviranjem gajbe taman koliko i dupe sa okom. žena će da kenja ne zato što joj to smeta, nego zato što se poklopilo 300 aspekata koji utiču na njeno ukupno raspoloženje. ne vidim kako je moja žena uticala na cenu renoviranja gajbe? izborom pločica? pa to je smešno. ja sam joj dao okvirnu cenu i kraj. a ako misliš da središ stan za manje od 200 jura po kvadratu, onda reci samo čega ćeš da se odrekneš. postao si ličan i potpuno nisi u pravu. niti imaš ženu niti si renovirao gajbu. povuci se u svoje granice. Što se tiče frižidera, juri one iz A+ klase potrošnje. +1 Plin keva +1 matorci, nije isto srediti stan gde ces ziveti do smrti sa ženom i decom i jebarnik/blejarnik fiksd Quote MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted January 24, 2013 Report Share Posted January 24, 2013 Radio sam my fair share zidarskih radova da znam da: a: lupetas i frka ti je zeninog gneva b: na osnovu svog ogromnog iskustva tvrdis kako su sve zene takve c: na osnovu toga tvrdis kako ce svima zene kenjati kod renoviranja te da ce morati trositi silne novce da ih zadovolje vidis vezu? A svako normalan ce videti i apsurd.I meni je jasno da ako pokusas da uvidis svoje greske da ce ti ceo koncept pasti u vodu te se ne usudjujes na to, ali mani se onda savetovanja drugih i ubedjuj sam sebe. Quote OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted January 24, 2013 Report Share Posted January 24, 2013 ja cu ti opet dodati da je moj kum stipsa par ekselans, zena se ne pita nista, nit je zanima, i opet je uz max ustede pukao 200 eura po kvm, perod oktobar-decembar 2012 Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted January 24, 2013 Report Share Posted January 24, 2013 Pa po 200/kvm je 7k za stan za koji je lik pitao. I uopste nisu u pitanju detaljne cifre nego koncept, a dobro znas sta kako i zasto pricam. Quote OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted January 24, 2013 Report Share Posted January 24, 2013 7k (min) plus nameštaj i tehnika. koncept ti je Igor pojasnio. Quote MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted January 24, 2013 Report Share Posted January 24, 2013 Jebem ga, od 1981 zivim sa plinom, a nikad necu razumeti zasto mesta za dve boce?? Plin keva dve boce zato što ti plina uvek nestane u sred kuvanja, logično, pa da ne bi bacio to što si zakuvao i otvarao donesi.com nego da prevežeš drugu bocu koja ti stoji u špajzu i nastaviš da kuvaš nema potrebe za ovom akrobatikom ako imaš pri ruci i električni šporet (ili koristiš kombinovani) al nisam hteo toliko da elaboriram stan gde ces ziveti do smrti koliko deprimirajuća pomisao, odoh da se ubijem sada Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted January 24, 2013 Report Share Posted January 24, 2013 koliko deprimirajuća pomisao, odoh da se ubijem sada radiš ga kao za sebe. Radio sam my fair share zidarskih radova da znam da: a: lupetas i frka ti je zeninog gneva b: na osnovu svog ogromnog iskustva tvrdis kako su sve zene takve c: na osnovu toga tvrdis kako ce svima zene kenjati kod renoviranja te da ce morati trositi silne novce da ih zadovolje vidis vezu? A svako normalan ce videti i apsurd. I meni je jasno da ako pokusas da uvidis svoje greske da ce ti ceo koncept pasti u vodu te se ne usudjujes na to, ali mani se onda savetovanja drugih i ubedjuj sam sebe. ROFL samo ti vidiš neku vezu ovde, a možda se malo projektuješ. kakvi novci bre pukao si s mozgom... sigurno si ti našao u svom bogatom iskustvu negde neku koja će da deli tvoj podrum s tobom dok ti jašeš motorčugu od 11k jura. moj koncept? čega? biranja saputnice? otvoren sam radnim danom kad nisam na terenu, baci mi pm pa da te koučujem malo. Quote MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
spo(ghost) Posted January 25, 2013 Report Share Posted January 25, 2013 ajde sad iskreno, ako su tebe i igija zajebali, nemoj sad nama da prodajete price kako je lepo biti u braku dve boce zato što ti plina uvek nestane u sred kuvanja, logično, pa da ne bi bacio to što si zakuvao i otvarao donesi.com nego da prevežeš drugu bocu koja ti stoji u špajzu i nastaviš da kuvaš nema potrebe za ovom akrobatikom ako imaš pri ruci i električni šporet (ili koristiš kombinovani) al nisam hteo toliko da elaboriram Vecinom su kombo sporeti, tako da nema potrebe za tim. I ja sam na plinu od malena. "Kuvam" mozda 2-3 puta mesecno, pirinac, pecurke, mleveno meso, soja :) a ponekad se nakanim i napravim nesto na kasiku, sto se malo duze sprema, domace supe, itd. Svakakodnevno se kuva kafa, cajevi, i boca se razvlaci i po 3 meseca. Kapiram da decko nece upotrebljavati vise od mene taj sporet, i bas zbog toga se isplati. Da ne pricam da mozes da spremas klopu/kafu i kada nema struje, mozes i da upalis cigaru. :) Quote Nije bitno da je velik, bitno je da je lep... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts