moyo Posted February 14, 2013 Report Share Posted February 14, 2013 (edited) Mohi mislim da nisi upravu. Sa pravim Americkim izgovorom (koji je jelte u orginalnoj pesmi) "r" u air se jedva cuje i stvarno zvuci kao "Lav iz Indije". E sad ako neko sa Srpskim(tarzan) izgovorom engleskog kaze "Lav iz in d er" normalno da nece da zvuci kao "Lav iz Indije". Sutra cu bas da testiram. Nacu nekog (necrnca po mogucstvu) i pocecu da pevam "Lav iz Indije" bez pokusaja da izgovorim kako treba i pitacu ga jel zna koju pesmu pevam. Inace poslusao sao sam i Another one bites the dust i ovde je suprotan slucaj. Bas moras da budes low level sa engleskim jezikom da bi to protumacio kao "radovan baca dasku". Tako da mislim da je to malo isforsirano. Ali to je nebitno posto je sve smisljeno u cilju sale i zabave Edited February 14, 2013 by moyo 1 "U dresu Redzi Millera idem do svog dilera, vutre puna kesa al' ost'o sam bez dresa" Link to comment Share on other sites More sharing options...
VEGE Posted February 14, 2013 Report Share Posted February 14, 2013 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted February 14, 2013 Report Share Posted February 14, 2013 Svodi se na to da "indije" treba da procitas in the air, gde je jedino isto in, the se drugacije izgovara, a air pogotovo. Prevelika lingvisticka gimnastika je potrebna da bi "fora" bila intuitivna. poslušaj opet kako izgovara http://www.youtube.com/watch?v=NNC0kIzM1Fo, "lav iz indije" zvuči 90% isto, opušteno može da bude missheard lyric (let the record reflect da je i meni fora glupa) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post Doca Posted February 14, 2013 Popular Post Report Share Posted February 14, 2013 Pa kad se air bude citao je onda mozemo nesto da raspravljamo na tu temu. 3 Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolkonski Posted February 14, 2013 Report Share Posted February 14, 2013 a sem dinara sms ? ----------------- nema vise zezanja A.B. Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted February 14, 2013 Report Share Posted February 14, 2013 hehe lav iz indije indeed nisam skapirao da dulio nije spomenuo tri para charapa fazon :P Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted February 14, 2013 Report Share Posted February 14, 2013 (edited) a sem dinara sms ? јао знам, то је нека шпанска песмица... знам мелодију... имам и ја нешто да додам: ја фармер са масном косом идем на базен и једем бомбоне. или ко је конобар? Милинко! где је он до сад? Edited February 14, 2013 by Debeli MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Saaconis Posted February 14, 2013 Report Share Posted February 14, 2013 a sem dinara sms ? Jedva skontah. Mesečina baaaato. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted February 14, 2013 Report Share Posted February 14, 2013 sem dinara SMS meni zvuči kao ono "sendin out an SOS" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted February 14, 2013 Report Share Posted February 14, 2013 Па јес, ено пост изнад твог:) Месечина бато ми је можда и најцарији пример ових трипова:) brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted February 14, 2013 Report Share Posted February 14, 2013 aaaaa message in a bottle Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trooper Posted February 14, 2013 Report Share Posted February 14, 2013 e secam se i tri para carapa ... meni je i dalje ceo taj fenomen dosta lud :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolkonski Posted February 14, 2013 Report Share Posted February 14, 2013 ----------------- nema vise zezanja A.B. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted February 14, 2013 Report Share Posted February 14, 2013 Mohi mislim da nisi upravu. Sa pravim Americkim izgovorom (koji je jelte u orginalnoj pesmi) "r" u air se jedva cuje i stvarno zvuci kao "Lav iz Indije". E sad ako neko sa Srpskim(tarzan) izgovorom engleskog kaze "Lav iz in d er" normalno da nece da zvuci kao "Lav iz Indije". Sutra cu bas da testiram. Nacu nekog (necrnca po mogucstvu) i pocecu da pevam "Lav iz Indije" bez pokusaja da izgovorim kako treba i pitacu ga jel zna koju pesmu pevam. Inace poslusao sao sam i Another one bites the dust i ovde je suprotan slucaj. Bas moras da budes low level sa engleskim jezikom da bi to protumacio kao "radovan baca dasku". Tako da mislim da je to malo isforsirano. Ali to je nebitno posto je sve smisljeno u cilju sale i zabave Bas si pametan. Aj ovako http://oald8.oxfordlearnersdictionaries.com/dictionary/air_1 kako se izgovara air, od strane ne nepismenih crnaca. Pa onda, mislis da ja ne bi pomislio isto da na mom jeziku lav, iz , indije ne znaci nista? Probaj lion from india da mu pevas ... 1 OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slađan Posted February 14, 2013 Report Share Posted February 14, 2013 koji ste vi partipuperi, nevera. pljk! Link to comment Share on other sites More sharing options...
SIN Posted February 14, 2013 Report Share Posted February 14, 2013 (edited) Findus pravi gotova jela od govedjeg mesa, a sada je ispao neki skandal jer su trpali konjetinu unutra 'mesto govedine. http://en.wikipedia....ination_scandal Edited February 14, 2013 by ducky Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted February 14, 2013 Report Share Posted February 14, 2013 to nije strašno toliko, zamisli da su trpali govedinu umesto govedine. Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
SIN Posted February 14, 2013 Report Share Posted February 14, 2013 Ne razumem, pa ocekivano je da stave govedinu ako napisu govedina.A ne konjetinu, jel.Glupi Dobrivoje. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post Doca Posted February 14, 2013 Popular Post Report Share Posted February 14, 2013 'ladno si editovao, feget level: darijan :D 3 Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted February 14, 2013 Report Share Posted February 14, 2013 kupi tata novi kec?? gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SIN Posted February 14, 2013 Report Share Posted February 14, 2013 Pa ne, stavio sam sliku, ali onda sam skontao da ima onih koji ne razumeju fore i editovao sam i dodao spojler. Vidis da je slika u 14:01, a edit u 14:02, sto ce reci, odmah posle sam dodao. Samo eto, dok sam iskucao i nasao link proslo je taman toliko sekundi da pomeri kazaljku! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted February 14, 2013 Report Share Posted February 14, 2013 pali fegetu, napisao si "govedina umesto govedine" pa si editovao u "konjetina", zato što si fegetski feget! 1 Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted February 14, 2013 Report Share Posted February 14, 2013 ахахахахаха... MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SIN Posted February 14, 2013 Report Share Posted February 14, 2013 pali fegetu, napisao si "govedina umesto govedine" pa si editovao u "konjetina", zato što si fegetski feget! l2readIliti, neko je feget, a neko ne zna da cita. latinicu Link to comment Share on other sites More sharing options...
spo(ghost) Posted February 14, 2013 Report Share Posted February 14, 2013 vi ste besmrtni [roflmao] Nije bitno da je velik, bitno je da je lep... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts