Zwerko Posted December 21, 2012 Report Share Posted December 21, 2012 Znam ga ja, radili smo zajedno, ako se ne varam on je tad radio nesto za Linksys ili tako nesto (ali to je bilo pre 5 godina), a sto? :) Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted December 21, 2012 Report Share Posted December 21, 2012 Разјебаћеш имунитет тако. :) ma nema zime, samo posle pojede pola vekne leba da podigne imunitet! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted December 21, 2012 Report Share Posted December 21, 2012 Znam ja Marka Bratica, radi Cisco sad u CT-u, ok lik bas @jasamnepismen: Simfonija u Balkanskoj, ispod Narodnog Fronta, drzi ortak, imaju ok servisera 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikita_ Posted December 21, 2012 Report Share Posted December 21, 2012 dobro jutro sine nikita, postao si nik kejv Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlada_ Posted December 21, 2012 Report Share Posted December 21, 2012 ::::::::::::::SSSSSSSSSSSS "The horse ran away with the spoon, I wish I was on the moon, too" Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted December 21, 2012 Report Share Posted December 21, 2012 Znam ja markovu suprugu. radi kod nasInace dobili smo u firmi svi po 7500 da kupimo deci poklone, ali ovaj put nismo dobili vaucere koje mora da iskoristimo u odredjenim prodavnicama, vec visa electron karticu kombanke sa 7500 rsd 0/ Sta da kupim klincu na steam rasprodaji? You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
dullence_ks Posted December 21, 2012 Report Share Posted December 21, 2012 Srecan pocetak zime drugari ^_^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted December 21, 2012 Report Share Posted December 21, 2012 koliko je pretplata za brazzers? gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted December 21, 2012 Report Share Posted December 21, 2012 Surdulica, Kraljevo, Krusevac, Nis, Uzice, Zajecar... Pozdravi od Deda Mraza! :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted December 21, 2012 Report Share Posted December 21, 2012 lesko,jel guras ti barem stodzera za dnevnaju a? gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted December 21, 2012 Report Share Posted December 21, 2012 Ako sam dobro razumeo sta si pitao, onda je odgovor ne. :D Tacnije, na kraju ja dobijem honorar za ceo projekat, a ispadne, kad bi se po danu sracunalo, oko 70e. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted December 21, 2012 Report Share Posted December 21, 2012 HO HO HO MERIIIIII KRISTMAS gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Astora Posted December 21, 2012 Report Share Posted December 21, 2012 Pozdrav drugari. Takodje i ja da javim da sam dobio pare da kupim deci paketice.. Necu nista da pricam o cifri, samo cu da kazem da cu deo novca odvojiti i za druge jer, uff.. bolje da ne pricam, sramota me od cifre :(I da, kod mene u Gradu ogroman broj Deda Mrazova se promovise... Cuo sam da uzimaju lepe pare ako ih neko pozove da budu prisutni i da daju deci paketice. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pesma-mrtve-dece Posted December 21, 2012 Report Share Posted December 21, 2012 Grujo, imas po netu hakovane sifre i akaunte za brazzers :) za njega jos i najlakse naci Get smart or die dumb! Link to comment Share on other sites More sharing options...
SHMEKER Posted December 21, 2012 Report Share Posted December 21, 2012 (edited) Evo ko ima viska para pa ne zna sta ce http://thebillionaireshop.com/ Edited December 21, 2012 by НИКОЛАААА Link to comment Share on other sites More sharing options...
ping-vin Posted December 21, 2012 Report Share Posted December 21, 2012 pre 3 sata u futogu lik vozi skuter u kratkim rukavima !!! ludiloooo bla bla truc truc Link to comment Share on other sites More sharing options...
grb1tj Posted December 21, 2012 Report Share Posted December 21, 2012 mrzim kad zapostavim rur jedan dan i onda se sve nakupi i nije mi dobro :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted December 21, 2012 Report Share Posted December 21, 2012 kad sam dolazio kuci na mostu sudar bio pa se napravio haos a i malo posle mosta jos jedan sudar. taji da su u isto vreme bile 2 patrole saobracajaca koji rade uvidjaj a pored svih njih je proletala zandarmerija sa 2 dzipa i 2 marice pa je na trenutak sve izgledalo kao da se rusi svet! Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikita_ Posted December 21, 2012 Report Share Posted December 21, 2012 Suzdrzao sam se danas da ne attention whorujem. Nego koji je najbolji plejer za .mkv? Imam GOM i media player classic, al ne radi prevod ni na jednom ni na drugom. sine nikita, postao si nik kejv Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted December 21, 2012 Report Share Posted December 21, 2012 MPC HomeCinema i madVR renderer. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikita_ Posted December 21, 2012 Report Share Posted December 21, 2012 vudu brat bog car tzar kralj sine nikita, postao si nik kejv Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene Link to comment Share on other sites More sharing options...
shoocky Posted December 21, 2012 Report Share Posted December 21, 2012 i opet sam otisao na onaj mc battle kurac, ne znam zasto. Sreca pa nisam dao dinara Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted December 21, 2012 Report Share Posted December 21, 2012 Znam ga ja, radili smo zajedno, ako se ne varam on je tad radio nesto za Linksys ili tako nesto (ali to je bilo pre 5 godina), a sto? :) Играм баскет са њим недељом :) ово важи и за фетса и хајлија ако га сретнете питај те га да ли је истина да може да шутне 20 тројки за полувреме :) Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted December 22, 2012 Report Share Posted December 22, 2012 Večeras mi se desila ona situacija što sam milsio da se dešava samo ljudima od 30+.Riba koja je nekad bila kul dobra riba u gimnaziji, a onda je u međuvremenu dobila dete i udala se, pa se razvela, me je spopadala u jednom lokalnom after hours mestu dok sam ja muvao random klinku. I nisam verovao da ću nekad tako da se ophodim sa njom, ali morao sam da budem u fazonu ''lol razvela si se kul za tebe, izvini časkom da uzmem pivo'' i naravano vratim se da završim posao što sam počeo sa klinkom. Baš nekako bedak situacija po nju, provalio sa posle da joj baš trebao neko da je iskulira u tom lošem isforsiranom ponašanju, ali jebiga kad i ja nisam bio u najboljem izdanju... 1 У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted December 22, 2012 Report Share Posted December 22, 2012 Sta Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts