Jump to content

pričajte

Guest

Recommended Posts

usto sa glavom ko u boska buhe i temperaturom, zgudro se medikamentima i evo sad mi je fino.

Moyo postavi sebi neki realan cilj, recimo moj je da budem najbolji na svetu i da svakog nokautiram

• Upvote (+1) 1

When the going gets tough, the tough get going

jel se neko seca dokumentarca koji je isao na avali o kanadi, tj. nacinu na koji su ljudi ziveli i kako su pravili orudja od svega sto su nalazili, kako su se mape pravile i kako je isla trgovina izmedju lokalnog sveta i belaca koji su tek dosli?!

edit: nasao...

inace lik se zove ray mears.

Edited by shad2

We are just a moment in time,

A blink of an eye,

A dream for the blind,

Visions from a dying brain,

I hope you don't understand....

Imam full stipendiju. Da nemam nebi ni bio ovde posto nisam u mogucnosti da placam bilo sta. A cilj mi jeste taj sto je Vanja rekao. Al nisam u fazonu da cu da treniram samo toliko da bi odrzavao tu stipendiju nego jedostavno sam svestan da za bilo kakve vece uspehe koji zahtevaju treniranje od 6+ sati dnevno ja jednostavno nisam stvoren da budem. Uvek dajem sve od sebe i nikada necu zabusavati al jednostavno ne zelim sebe da zavaravam da sam idalje mladi talenat a imam 24. godine

"U dresu Redzi Millera idem do svog dilera, vutre puna kesa al' ost'o sam bez dresa"

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...