Jump to content

pričajte

Guest

Recommended Posts

On 12/30/2012 at 5:50 PM, voodoo_ said:

A jebiga, otkud znaš da lik nije maltretirao ceo ulaz 10 godina pa ih sad sve kolektivno boli kurac za njega s razlogom?

ne mogu da zamislim razlog zbog koga bih bilo koju osobu ostavio kao ponjavu u hodniku zgrade, cak i kad bi zanemarili cinjenicu da mu je u tom trenutku curio mozak iz glave

Избациће гсп сутра ред вожње за нг :)

Имам једно питање :) Да ли аутомобили који имају аутоматски мењач , квачило не постоји само гас и кочница, имају лер ?:)

Нема  будућности без истине.

Питам јер ми сестра од тетке остави кола испред гараже и ја не могу да их гурнем јер су у брзини а она каже да не може да га остави у леру :)

Нема  будућности без истине.

On 12/26/2012 at 7:57 PM, grbic said:

nije niko jos uvek [:D]

Sad će teško da se proda za više od 20k evra, bolje da ga sačuvate.

On 12/26/2012 at 8:07 PM, bjela said:

Koja je prica sa tim <5000km full oprema automobilima, jel su to test modeli iz dilerskih kuca ili sta? Ne deluje mi logicno da ce neko da kupi kola i proda ih posle 3 meseca.

I jel ima neko da mozes da ga posaljes da ti doveze ta kola, uradi papirologiju, carinu, registraciju... I koliko to kosta?

I ne, na zalost ne planiram da kupim kola uskoro, nego me bez veze zanima :)

Opet kasnim. :/

odeš kod nekog poznatijeg uvoznika kola i pitas koliko para da ti uvezu taj neki odabrani, ili ti oni pomognu u odabiru.

I da, to su uglavnom test vozila dilerskih kuća ili vlasnici koji su se brzo smorili ili ljubavnice koje su iz ovog ili onog razloga ostale bez svog novog automobila :D

On 12/30/2012 at 9:53 PM, Kal1mero said:

Питам јер ми сестра од тетке остави кола испред гараже и ја не могу да их гурнем јер су у брзини а она каже да не може да га остави у леру :)

stavi ga u N i guraj ;)

facebook.com/speed.rs

ne znam da li automatik može da se gura kad je u N, koliko sam skontao klasični automatski menjač nikad nije skroz odvojen od motora.

On 12/30/2012 at 9:59 PM, тrooпer said:

апир офлајн мод у наредних 36-48ч

inb4 javljaš se na tviteru pet puta u novogodišnjoj noći.

Био сам код ортака у Железнику и тамо је магла, не види се ништа, на Бановом Брду пада нека суснежица, а на Карабурми је ведро, као на лето.

On 7/3/2012 at 4:24 PM, mohican said:
Mislim da sam frustriran zbog svega od navedenog, kako si me procitao, ciganmala frojdovac.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...