Jump to content

pričajte

Guest

Recommended Posts

On 12/24/2012 at 2:11 PM, grbic said:

slazem se da je mogao i bolji auto da se uzme za te pare, ali to je burazerov odabir i ja nisam neki strucnjak da ga iole posavetujem

a auto ko auto je car, ima sve, da kucnem u drvo nikad nijedan problem nije imao

ne znam sto toliko osporavate citroenove automobile

i koliko se secam ovaj auto je proglasen autom godine

Joj kasnim na žurku, izvinjavam se svima :)

Word of advice, kada se kupuje nov automobil brenda za koji znaš da ne možeš posle da ga prodaš (za neke normalne pare), kakav je i Citroen, obavezno se ide na mobile.de Polovni primerci svega novog što možeš naći kod nas (do 5000 km i nekoliko meseci) se nalaze za znatno manje novca nego što koštaju novi ovde. Konkretno, meni je gotivan DS5 i hibridna varijanta se može naći i za manje od 30k evra (minus njihov PDV i sa našim troškovima imaš ga ključ u ruke za 35k, moze i na lizing). On se nov u Srbiji čeka 6 meseci i košta 45k evra. Isto važi i za druge Citroen modele. Dakle, nemojte bacati pare na nove Citroene (i slične) sa jakim motorima i jakim opremama, sumanuto je.

btw, jel vam se javio neko na oglas? :)

On 12/26/2012 at 10:14 AM, moyo said:

Pricam nesto sa ovim ortakom timejtom iz Beograda i spomenem rec "bruce" i on ladno nije znao sta je to. Jel moguce da samo mi u NS stidne dlake nazivamo tako?

Da, moguće je, jako smešan izraz :D

facebook.com/speed.rs

On 12/26/2012 at 10:14 AM, moyo said:

Pricam nesto sa ovim ortakom timejtom iz Beograda i spomenem rec "bruce" i on ladno nije znao sta je to. Jel moguce da samo mi u NS stidne dlake nazivamo tako?

mislim da ti ortak ima picku izmedju nogu

Ivan_ said:

gruja novi alen

Ivan said:

ko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?

evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja.

On 12/26/2012 at 4:02 PM, dovlagsi said:

Word of advice, kada se kupuje nov automobil brenda za koji znaš da ne možeš posle da ga prodaš (za neke normalne pare), kakav je i Citroen, obavezno se ide na mobile.de Polovni primerci svega novog što možeš naći kod nas (do 5000 km i nekoliko meseci) se nalaze za znatno manje novca nego što koštaju novi ovde. Konkretno, meni je gotivan DS5 i hibridna varijanta se može naći i za manje od 30k evra (minus njihov PDV i sa našim troškovima imaš ga ključ u ruke za 35k, moze i na lizing). On se nov u Srbiji čeka 6 meseci i košta 45k evra. Isto važi i za druge Citroen modele. Dakle, nemojte bacati pare na nove Citroene (i slične) sa jakim motorima i jakim opremama, sumanuto je.

btw, jel vam se javio neko na oglas? :)

nije niko jos uvek [:D]

Koja je prica sa tim <5000km full oprema automobilima, jel su to test modeli iz dilerskih kuca ili sta? Ne deluje mi logicno da ce neko da kupi kola i proda ih posle 3 meseca.

I jel ima neko da mozes da ga posaljes da ti doveze ta kola, uradi papirologiju, carinu, registraciju... I koliko to kosta?

I ne, na zalost ne planiram da kupim kola uskoro, nego me bez veze zanima :)

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...