Jump to content

pričajte

Guest

Recommended Posts

Znam ja markovu suprugu. radi kod nas

Inace dobili smo u firmi svi po 7500 da kupimo deci poklone, ali ovaj put nismo dobili vaucere koje mora da iskoristimo u odredjenim prodavnicama, vec visa electron karticu kombanke sa 7500 rsd 0/

Sta da kupim klincu na steam rasprodaji? :tf:

You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy

Pozdrav drugari. Takodje i ja da javim da sam dobio pare da kupim deci paketice.. Necu nista da pricam o cifri, samo cu da kazem da cu deo novca odvojiti i za druge jer, uff.. bolje da ne pricam, sramota me od cifre :(

I da, kod mene u Gradu ogroman broj Deda Mrazova se promovise... Cuo sam da uzimaju lepe pare ako ih neko pozove da budu prisutni i da daju deci paketice.

• Upvote (+1) 1

On 12/21/2012 at 8:59 AM, Zwerko said:

Znam ga ja, radili smo zajedno, ako se ne varam on je tad radio nesto za Linksys ili tako nesto (ali to je bilo pre 5 godina), a sto? :)

Играм баскет са њим недељом :) ово важи и за фетса и хајлија ако га сретнете питај те га да ли је истина да може да шутне 20 тројки за полувреме :)

Нема  будућности без истине.

Večeras mi se desila ona situacija što sam milsio da se dešava samo ljudima od 30+.Riba koja je nekad bila kul dobra riba u gimnaziji, a onda je u međuvremenu dobila dete i udala se, pa se razvela, me je spopadala u jednom lokalnom after hours mestu dok sam ja muvao random klinku. I nisam verovao da ću nekad tako da se ophodim sa njom, ali morao sam da budem u fazonu ''lol razvela si se kul za tebe, izvini časkom da uzmem pivo'' i naravano vratim se da završim posao što sam počeo sa klinkom. Baš nekako bedak situacija po nju, provalio sa posle da joj baš trebao neko da je iskulira u tom lošem isforsiranom ponašanju, ali jebiga kad i ja nisam bio u najboljem izdanju...

• Upvote (+1) 1

У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. 
Радоје Домановић - "Страдија" 1902. -

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...