LaG Posted July 18, 2013 Report Share Posted July 18, 2013 Ne slušaj ga doco, nabodi ga, šta on tu tebi da drugačije misli i ponaša se od tebe. Quote neka osoba glupak hehe Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted July 18, 2013 Report Share Posted July 18, 2013 koliko si ucitao doco, a i vi ostali, ne verujem pa naravno da jebote ne ides na rege sa namerom da se ogrebes za dzoint. nego ides da zabodes na onaj drveni panj jer ti je dosta skakanja i hedbenga i mase i noge te bole i hoces da iskuliras a neces jos da ides kuci, a ako se usput zadesis pored ekipe koja vari (a koja ce te sigurno ponuditi) , onda jos plus do jaja. pa napisao si "zabodeš na rege stejdž i ogrebeš se za džoint" a ne "odem da odmorim na rege stejdž, a ako se usput zadesi ekipa koja vari i ponudi nam dim onda vrh", ne vidiš razliku? suštinski meni ovde užasno smeta princip, to stvarno nema veze sa džointom i sa exitom, možete to da preslikate na bilo koju životnu situaciju. ono: 1. nemaš para za nešto (džoint, sendvič, sok, nebitno) 2. nemaš hrabrosti da nosiš sa sobom to nešto (jebiga, ovo je teško preslikati na legalne stvari poput sendviča i soka ali kapirate poentu) ali zato bez problema odeš negde sa namerom da se privališ i uzmeš to nešto i tako stalno. nemojte da me ložite da vam je to ok raditi, jebote :D Quote Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted July 18, 2013 Report Share Posted July 18, 2013 takvi likovi kao ti kad su dosli na exit su i sjebali exit, jer do tad niko nije bio jajara, nije bilo golih nabilodvanih smrdljivih likova u masi , nije bilo tuca i ostalih govnjarija kada je beograd progutao knedlu da nesto ima u srbiji a da je dobro i da nije u bg-u, ispusio za svoj enter i masovno poceo dolaziti na exit (tamo negde kad je dosao sajpres hill odokativno), tad su se pojavili hulibratori kojekuda i usrali ceo vajb, a onda su dosli stranci i poceli da pisaju jedni po drugima da da,doca je bas poznat kao golisavi nabildovani smrdljivi lik u masi koji guta pilule i pegla se u masi!EPIC_FCRS! Jebote ja sam sve ove godine mislio da su Britanci unistili exit!Kad ono Doca,Kojot i Sadam! [roflmao] Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dvnityCker Posted July 18, 2013 Report Share Posted July 18, 2013 pa napisao sam ali si ti odabrao da to protumacis na najgori moguci nacin, bas zato jer ti uzasno smeta princip pa skaces na svaku asocijaciju. meni ne idu na kurac ljudi koji nemaju pa idu tamo gde ima s namerom da se grebu, koliko ljudi koji kad imaju ne jave nikom ili ono kupe mis od 50e i adidas duks pa opet nemaju i grebu se i pritom kukaju kako nemajuJebote ja sam sve ove godine mislio da su Britanci unistili exit!Kad ono Doca,Kojot i Sadam! ove godine je exit bio pun domacih pijanih indijanaca od dva metra koji urlaju kroz masu i guraju se a na povratku kuci pevaju cecu Quote The people can always be brought to the bidding of the leaders. That is easy. All you have to do is tell them they are being attacked and denounce the pacifists for lack of patriotism and exposing the country to danger. It works the same way in any country. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted July 18, 2013 Report Share Posted July 18, 2013 šta drugo možeš zaključiti iz one rečenice, kad već kažeš da sam ja skapirao najgori mogući način? koji su još načini? ozbiljno pitam :) Quote Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
svinja Posted July 18, 2013 Report Share Posted July 18, 2013 Bilo je nabildovanih dizelaša na exitu 2002, pre toga ne znam jer nisam išao Nisam troo, znam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dvnityCker Posted July 18, 2013 Report Share Posted July 18, 2013 pa zamenis nameru i sekundarni benefit u recenici, umesto da ti namera bude ogrebes se za dzoint, a sekundarni benefit rege stejdz, ti stavis da je namera rege stejdz a sekundarni benefit dzoint kao idemo na adu da igramo fudbal namera je da blejimo i igramo fudbal, a sekundarni benefit je ada, kao lepa priroda, ribe se setaju mislim to kao kad ides sam u grad, pa setas kroz centar, ili park ili kuda vec, pa naidjes na masu koju poznajes pa se svima javis, krene spika, a oni imaju pivo i ponude te a na exitu , pogotovo na rege stejdzu, imas taj psiholoski momenat da smo svi ortaci i svako svakog nudi pivom i ako ima dzointom Quote The people can always be brought to the bidding of the leaders. That is easy. All you have to do is tell them they are being attacked and denounce the pacifists for lack of patriotism and exposing the country to danger. It works the same way in any country. Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted July 18, 2013 Report Share Posted July 18, 2013 G, ja stvarno razumem tvoju potrebu da nam kazes kako ides na Exit od samog pocetka, ali slobodno mozes da procitas sta sam napisao u svom postu pre nego sto krenes da lupetas gluposti koje nemaju veze sa pricom. pa jbt ja sam ispinovao tvoju pricu koliko i ti dvinijevu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted July 18, 2013 Report Share Posted July 18, 2013 @dviny aha, znači: 1. "odem na adu i pikam fudbal." namera: pikanje fudbala. sekundarni benefit: ada. 2. "odem na rege stejdž i ogrebem se za džoint." namera: bleja na rege stejdžu. sekundarni benefit: džoint. je l' da? :)))))))))) ja i dalje ne vidim šta sam drugo mogao zaključiti iz tvoje rečenice, pogotovo kad si napisao "nemam pare i ne smem da unesem." Quote Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted July 18, 2013 Report Share Posted July 18, 2013 da da,doca je bas poznat kao golisavi nabildovani smrdljivi lik u masi koji guta pilule i pegla se u masi!EPIC_FCRS! Jebote ja sam sve ove godine mislio da su Britanci unistili exit!Kad ono Doca,Kojot i Sadam! [roflmao] mjok, nisam rekao da je doca vec masa retarda iz bg-a, a doca je samo jajara jer stiska dzok :] primeti da nisam otkucao da su svi iz bg-a retardi, da nisu svi iz bg-a na exitu retardi etc etc Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted July 18, 2013 Report Share Posted July 18, 2013 evo pošto ponovo ne čitaš: matori, jedno je da se zadesiš u nekoj ekipi pa da staneš u krug, to se često dešava i nikad nije problem, realno. tako da za taj spin "stiska džok" možeš slobodno da me stisneš za karu :DDDD Quote Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
dvnityCker Posted July 18, 2013 Report Share Posted July 18, 2013 ja i dalje ne vidim šta sam drugo mogao zaključiti iz tvoje rečenice, pogotovo kad si napisao "nemam pare i ne smem da unesem." to je onaj rad kad ti nesto ide na kurac pa te i sama pomisao na to gura u rejdz Quote The people can always be brought to the bidding of the leaders. That is easy. All you have to do is tell them they are being attacked and denounce the pacifists for lack of patriotism and exposing the country to danger. It works the same way in any country. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post manager Posted July 18, 2013 Popular Post Report Share Posted July 18, 2013 ove godine je exit bio pun domacih pijanih indijanaca od dva metra koji urlaju kroz masu i guraju se a na povratku kuci pevaju cecu vanja glupi grobar :D:D::D:D:DD::D 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted July 18, 2013 Report Share Posted July 18, 2013 (edited) dobro, ali meni je i dalje ona rečenica napisana tako da ti ideš na stejdž sa namerom da se ogrebeš. Kara ti je džok? :::: DDDDDDDDDD slobodno reci ako hoćeš da poduvaš, ne moraš da okolišaš Edited July 18, 2013 by Doca. 1 Quote Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted July 18, 2013 Report Share Posted July 18, 2013 mda a ja rekoh da je bilo ok da ti neko trazi i da delis dzok kojekude, i da se ogrebes o dzok i o pivo, i da nije frka sto te neko gurne udari polije ojha veselo evo pošto ponovo ne čitaš: tako da za taj spin "stiska džok" možeš slobodno da me stisneš za karu :DDDD nije frka bolje ti stisnem sestrinu karu!!1 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted July 18, 2013 Report Share Posted July 18, 2013 (edited) па видиш да га ЛАГ брани, шта те чуди?то је тај ниво јадности Edited July 18, 2013 by алфа Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
svinja Posted July 18, 2013 Report Share Posted July 18, 2013 primeti da nisam otkucao da su svi iz bg-a retardi, da nisu svi iz bg-a na exitu retardi etc etc al jesi napisao da su svi retardi na exitu iz beograda Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted July 18, 2013 Report Share Posted July 18, 2013 moram da kazem da me je sramota od stvari koje citam 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted July 18, 2013 Report Share Posted July 18, 2013 Pa ti prestani da čitaš Svet i Skandal 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted July 18, 2013 Report Share Posted July 18, 2013 au Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ребел Posted July 18, 2013 Report Share Posted July 18, 2013 nije frka bolje ti stisnem sestrinu karu!!1 srsly wat Quote Mislim da sam frustriran zbog svega od navedenog, kako si me procitao, ciganmala frojdovac. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted July 18, 2013 Report Share Posted July 18, 2013 Ja sam shvatio da je G!!! namerno bacio najgluplju foru ikada a ne da je bio ozbiljan :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitch Posted July 18, 2013 Report Share Posted July 18, 2013 a na exitu , pogotovo na rege stejdzu, imas taj psiholoski momenat da smo svi ortaci i svako svakog nudi pivom i ako ima dzointom svako svakog nudi, osim tebe koji nisi nista poneo a volis da se privalis :D ja taj psiholoski momenat vidim kao "daj da iskoristim momenat drugarstva na regeu i privalim se" nista toliko lose, desava se i desava ce se, ali nisu svi u drugarskom fazonu kad ih pitas za cim, vec im je glupo da te oteraju u kurac :) Quote Bjukenon Mitch Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted July 18, 2013 Report Share Posted July 18, 2013 de si Mitch, jel si odvezao 2 kruga oko dens arene? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitch Posted July 18, 2013 Report Share Posted July 18, 2013 poslenji put sam bio na tom narkomanskom desavanju 2007 pozz Quote Bjukenon Mitch Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts