Kal1mero Posted July 10, 2013 Report Share Posted July 10, 2013 Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaG Posted July 11, 2013 Report Share Posted July 11, 2013 DJEAH! Quote neka osoba glupak hehe Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atelas Posted July 11, 2013 Report Share Posted July 11, 2013 Javljajte kako je bilo ljudi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted July 11, 2013 Report Share Posted July 11, 2013 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted July 11, 2013 Report Share Posted July 11, 2013 unly raev Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted July 11, 2013 Report Share Posted July 11, 2013 coko, kad ces na nas pitas ono vazno pitanje? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted July 12, 2013 Report Share Posted July 12, 2013 Ne vidi se lepo na ovom snimku "Tesla lady" (nisam ni znao da se tako zove). Meni inače bilo kul juče na Alice Russell iako ne znam ni što su je dovodili kad niko ne zna za nju. Mislim, meni je kul, ali ono - hedlajner u 21h na mejnu valjda treba da bude neko ko će da privuče više od 500 ljudi :) Da je bila na nekom Fusionu ili tako nešto ... mada šta kenjam, kul mi je bilo što nije bilo ljudi tako da je vrh što su je tad stavili da peva :)) Snup posle skupio gomilu ali pošto ja nisam fan tog tipa muzike ne mogu da ocenim da li je bio ok ili nije, a ove nove pesme su realno preveliko sranje :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickwood Posted July 12, 2013 Report Share Posted July 12, 2013 Meni je Snup bio preterano smešan, ali ja rep/hiphop/štagod uopšte ne kontam tako da sam se zabavljao sa nebulozama sa bine i masom koja se loži Quote Ovdashnji P.S> nickwoode, zasto se ne "log_out"-ujes kad si na forumu sa mog kompa? DovlaGSI :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
dvnityCker Posted July 12, 2013 Report Share Posted July 12, 2013 hoce valjati cemu ovaj lag veceras sta mislite Quote The people can always be brought to the bidding of the leaders. That is easy. All you have to do is tell them they are being attacked and denounce the pacifists for lack of patriotism and exposing the country to danger. It works the same way in any country. Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted July 12, 2013 Report Share Posted July 12, 2013 iju al je krsh bio fbs, i ono ozvucenje u areni je kerov kurac na ono sto je nekada bilo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Buda_ Posted July 12, 2013 Report Share Posted July 12, 2013 +1 za krs fetboja, otisao sam pola sata ranije a dosao nalozen ko konj :S Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted July 12, 2013 Author Report Share Posted July 12, 2013 fatboy slim went full dj shone. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted July 12, 2013 Report Share Posted July 12, 2013 it's all gone pete tong Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sekira Posted July 12, 2013 Report Share Posted July 12, 2013 drugarov drug se pre snoopa ispišao u onu pivsku čašu 0.5 i to bacio u masu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lawl_ Posted July 12, 2013 Report Share Posted July 12, 2013 Quote :v Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted July 12, 2013 Report Share Posted July 12, 2013 hahahaha pobogu :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickwood Posted July 13, 2013 Report Share Posted July 13, 2013 Prodigy sabio, meni očekivano. Bilo mnogo više neiživljenih nego ka Kališu prošle godine. Valjda festival, ostale veselosti itd. Nekako su baš bili mnogo goli do pojasa i retardirani. Probijao se trećinu koncerta (zaboravio telefon u taksiju, novosadisti carevi ljbaznosti, vratili mi ga) od početka mejna, gužva bila jeziva. Quote Ovdashnji P.S> nickwoode, zasto se ne "log_out"-ujes kad si na forumu sa mog kompa? DovlaGSI :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted July 13, 2013 Report Share Posted July 13, 2013 Prodigy je realno bio sranje. Sve vreme su forsirali taj warrior dance fazon, otpevali su 3 matore pesme i to u nekom novom fazonu, ono, bas su dosli da odrade tezgu i da zapale dalje. Zato je tata Mills izuo, Pan Pot takodje. Eto, to bi bilo to za ovo ukljucenje, prijatno jutro vam zelim. 1 1 Quote Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted July 13, 2013 Report Share Posted July 13, 2013 Hvala Doco Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikita_ Posted July 13, 2013 Report Share Posted July 13, 2013 (edited) Prodigy sabio, meni očekivano. Bilo mnogo više neiživljenih nego ka Kališu prošle godine. Valjda festival, ostale veselosti itd. Nekako su baš bili mnogo goli do pojasa i retardirani. Probijao se trećinu koncerta (zaboravio telefon u taksiju, novosadisti carevi ljbaznosti, vratili mi ga) od početka mejna, gužva bila jeziva. bolje to nego ovo Ja nisam mogao da uzivam u na Prodigy-u jel sam bio skroz napred gde je bila gurka/sutka , neka budala me udarla u rebro i 70% koncerta sam se vracao nazad. Na kraju sam kupio sladoled i stavio na rebro. Edited July 13, 2013 by nikita_ Quote sine nikita, postao si nik kejv Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted July 13, 2013 Report Share Posted July 13, 2013 pa vi onda sledeci put idite u pozoriste pa sedite negde o o/ 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickwood Posted July 13, 2013 Report Share Posted July 13, 2013 bolje to nego ovo Pa da, ko je hteo da se vrati, zajebo se iz mesta. Quote Ovdashnji P.S> nickwoode, zasto se ne "log_out"-ujes kad si na forumu sa mog kompa? DovlaGSI :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
dvnityCker Posted July 13, 2013 Report Share Posted July 13, 2013 Prodigy sabio, meni očekivano. Bilo mnogo više neiživljenih nego ka Kališu prošle godine. Valjda festival, ostale veselosti itd. Nekako su baš bili mnogo goli do pojasa i retardirani. Probijao se trećinu koncerta (zaboravio telefon u taksiju, novosadisti carevi ljbaznosti, vratili mi ga) od početka mejna, gužva bila jeziva. sabio ako si dosao u 10 i stao blizu bine :) Quote The people can always be brought to the bidding of the leaders. That is easy. All you have to do is tell them they are being attacked and denounce the pacifists for lack of patriotism and exposing the country to danger. It works the same way in any country. Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted July 13, 2013 Author Report Share Posted July 13, 2013 taj rad. ja došao pola sata ranije, i stajao sam baš u pički materinoj, ono 20 metara od drugog zvučnika. nije da je bilo tiho, al nije bilo ni dovoljno glasno tamo. bilo je dosta laktova, još mi je i telefon ispao u nekom momentu kad je bilo skakanje na breathe, posle su uhvatili da smaraju, sačekao fajerstarter i otišao. džef mils s druge strane je o_pra_o. a dens je bio prazan. zato će večeras da bude XAOC MATORI na geti, blah... koncentracija šabana je prilično visoka ove godine. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickwood Posted July 13, 2013 Report Share Posted July 13, 2013 Šabani prilično na nivou, stoji. Ja sam kasnio na koncert i probio sam se za 3 pesme do 5m iza ograde. Samo je bitno da želiš :) Quote Ovdashnji P.S> nickwoode, zasto se ne "log_out"-ujes kad si na forumu sa mog kompa? DovlaGSI :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts