Lucky Posted 11 hours ago Report Share Posted 11 hours ago Ako C3 nije bio dovoljno ružan nema frke tu je C3 Aircross! Enterijer od lego kockica :)) Vidim i Volvo nastavlja tradiciju predstavljanja istih automobila :)) novi xc60 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted 10 hours ago Report Share Posted 10 hours ago ONO STO JE DOBRO NE TREBA MENJATI 2 Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted 9 hours ago Report Share Posted 9 hours ago 52 minutes ago, dovlagsi said: ONO STO JE DOBRO NE TREBA MENJATI U PRAVU SI, XC60 je poznat kao jedan veoma popularan automobil koji je head-turner što se kaže! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted 8 hours ago Report Share Posted 8 hours ago 13 hours ago, dovlagsi said: i S5 i SQ5 su pošteno dobri, treba skinuti kapu. Ja se nadam da će biti benzinskog Macana na platformi novog sq5, pošto izgleda ovaj s5 neće biti novi član porodice 🙂 1 Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted 5 hours ago Report Share Posted 5 hours ago 5 hours ago, dovlagsi said: ONO STO JE DOBRO NE TREBA MENJATI Realno potpuno se slazem. Auto kida u svakom smislu, i treba da ostane isto. Jebes BMW filozofiju da je svaka nova genercaija nova prica. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted 4 hours ago Report Share Posted 4 hours ago šta ga znam, pričali smo o tome ovde na temu twinga... može auto da bude super i ne treba da se menja do neke tačke, ako već deceniju gađaš istu priču to govori i o tome kakav ti je R&D i mnogo toga drugog, o čemu možemo da raspredamo. a kad smo kod samog xc60, ja taj auto nešto nikad nisam razumeo, ne znam jel SUV ili karavan? 🙂 kad ga vidiš na ulici ne izgleda ni kao jedno ni kao drugo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts