Dick Warlock Posted Wednesday at 03:38 PM Report Share Posted Wednesday at 03:38 PM 46 minutes ago, dovlagsi said: 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted Wednesday at 06:26 PM Report Share Posted Wednesday at 06:26 PM i dalje ne mogu da procesiram ove zasečene ekrane 🙂 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
manson Posted Wednesday at 06:48 PM Report Share Posted Wednesday at 06:48 PM Meni je onaj volan horor. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted Wednesday at 08:02 PM Report Share Posted Wednesday at 08:02 PM Sve je gore jebote nego sada sto ima sedmica 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted Thursday at 06:35 AM Report Share Posted Thursday at 06:35 AM pa nije baš, evo je sadašnja sedmica: Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
togFU Posted Thursday at 07:01 AM Report Share Posted Thursday at 07:01 AM VW predstavio 3 nova modela China only, svi EV shit ofc 1. Ovo je koliko vidim Arteon sa novom ružnom facom, što je čudno jer je arteon prestao da se proizvodi. Verovatno su bili u fazonu "daj da iskoristimo ove prese da uštedimo malo, svakako i dalje lepo izgleda" 2. zapravo nije mi loš ovaj SUV, mogu reći da mi je lepši od aktuelnog Tiguana (iako sam svestan da je veći) 3. Jetta kao poseban brend lol, nisam znao za ovo. Bukvalno Dacia fazon :)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted Thursday at 07:34 AM Report Share Posted Thursday at 07:34 AM kinezi imaju neki svoj fazon dizajna i onoga šta im se sviđa jbg samo da se ne trude previše da globalno to guraju Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted Thursday at 08:19 AM Report Share Posted Thursday at 08:19 AM Kad preuzmu globalnu auto industriju nije da ćemo se nešto više pitati 🙂 Meni je restilizovana sedmica malo bolja od sadašnje sedmce, koja je očajna, tako da tu nije specijalno razlika. Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted Thursday at 11:43 AM Report Share Posted Thursday at 11:43 AM 4 hours ago, togFU said: 1. Ovo je koliko vidim Arteon sa novom ružnom facom, što je čudno jer je arteon prestao da se proizvodi. Verovatno su bili u fazonu "daj da iskoristimo ove prese da uštedimo malo, svakako i dalje lepo izgleda" 2. zapravo nije mi loš ovaj SUV, mogu reći da mi je lepši od aktuelnog Tiguana (iako sam svestan da je veći) 3. Jetta kao poseban brend lol, nisam znao za ovo. Bukvalno Dacia fazon :)) Ovaj Arteon mi je zapravo simpatičan. jetta i suv voleo bih da pohvalim to što odlaze dalje od "bubbly" dizajna koji mi se skroz ne dopada, ali nekako kao da su otišli u drugu krajnost "daj samo da ga napravimo u kocku" - ok mi je to u osamdesetim kad nisu znali bolje, ali sad malo kao ajmo dajte da vidimo da se dizajner malo iscimao i potrudio oko nečega 🙂 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
manson Posted 3 hours ago Report Share Posted 3 hours ago On 4/10/2026 at 2:50 PM, Lucky said: Jesu i dalje veliki i teško za preglednost, ali RAM i F150 grdosije iz Amerike su duplo veći ono je ludo šta oni voze :)) ja to ne bih dao u Evropi jer ne može nigde da se parkira osim da juri mesto za autobuse i kamione :)) https://www.instagram.com/reel/DXfKmb2kk6h/ kapiram da ga nije ni videla 🙂 jebali ih ti kamioni koje voze 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted 2 hours ago Report Share Posted 2 hours ago imajući u vidu kako je izašla iz kola u fazonu "na šta sam ovo naišla" siguran sam da je tako 🙂 25 minutes ago, manson said: kapiram da ga nije ni videla 🙂 jebali ih ti kamioni koje voze mislim pogledaj ovu levo što stoji pored ovog drugog bukvalno joj je u visini ramena :)) jeste ova neka šorti latina, ali opet 🙂 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts