Dick Warlock Posted 17 hours ago Report Share Posted 17 hours ago 46 minutes ago, dovlagsi said: 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted 15 hours ago Report Share Posted 15 hours ago i dalje ne mogu da procesiram ove zasečene ekrane 🙂 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
manson Posted 14 hours ago Report Share Posted 14 hours ago Meni je onaj volan horor. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted 13 hours ago Report Share Posted 13 hours ago Sve je gore jebote nego sada sto ima sedmica 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted 2 hours ago Report Share Posted 2 hours ago pa nije baš, evo je sadašnja sedmica: Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
togFU Posted 2 hours ago Report Share Posted 2 hours ago VW predstavio 3 nova modela China only, svi EV shit ofc 1. Ovo je koliko vidim Arteon sa novom ružnom facom, što je čudno jer je arteon prestao da se proizvodi. Verovatno su bili u fazonu "daj da iskoristimo ove prese da uštedimo malo, svakako i dalje lepo izgleda" 2. zapravo nije mi loš ovaj SUV, mogu reći da mi je lepši od aktuelnog Tiguana (iako sam svestan da je veći) 3. Jetta kao poseban brend lol, nisam znao za ovo. Bukvalno Dacia fazon :)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted 1 hour ago Report Share Posted 1 hour ago kinezi imaju neki svoj fazon dizajna i onoga šta im se sviđa jbg samo da se ne trude previše da globalno to guraju Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted 1 hour ago Report Share Posted 1 hour ago Kad preuzmu globalnu auto industriju nije da ćemo se nešto više pitati 🙂 Meni je restilizovana sedmica malo bolja od sadašnje sedmce, koja je očajna, tako da tu nije specijalno razlika. Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts