dovlagsi Posted 3 hours ago Report Share Posted 3 hours ago šta ćemo sa dačijom hipster? trenutno koncept, ali najavljuje mali EV sa cenom ISPOD 10k evra. 3 metra 4 sedišta, gepek do 500 lit. nema ekran, nema ključ, sve na telefonu. ovo je nešto najbliže mojim razmišljanjima o malom gradskom ev-u. kocka koja može se parkira lepo kao modul, varijabilni enterijer, bez ulaganja u neke infotejnmente fabričke. Dajem 👍🏼 Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dick Warlock Posted 2 hours ago Report Share Posted 2 hours ago Zaigrani render, mora biti. A tek sto je lep, strofu sam mu sklepao: U Lajanje na zvezde brat Kaze: Il pleut, Molim vas, vratite Fiat Multiplu 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted 2 hours ago Report Share Posted 2 hours ago nemam frku sa tim da se napravi mali gradski EV auto koji ima bazične performanse i samo tome služi. ovaj render je predaleko od toga šta može da bude, ali 40 minutes ago, dovlagsi said: šta ćemo sa dačijom hipster? trenutno koncept, ali najavljuje mali EV sa cenom ISPOD 10k evra. 3 metra 4 sedišta, gepek do 500 lit. nema ekran, nema ključ, sve na telefonu. ovo će im svakako biti problem za regulacije, ne može da nema ključ 🙂 verovatno EU pravila zahtevaju da ima fizički pokazivač brzine, ključ za paljenje i tako te stvari, pa ne znam dal su svojim planom računali da ispod 10k bude i to ili je 10k za ova njihova sanjarenja. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dick Warlock Posted 1 hour ago Report Share Posted 1 hour ago (edited) 1 hour ago, Lucky said: ne može da nema ključ Ne moze bez kljuca, apsolutno. Taj telefon je postao prevelika koncentracija svega i svacega vaznog za individuu i jedinstveno mesto potencijalnog problema (point of failure). A ovi "ekolozi" iz prljavih industrija... Samo su nedostajala kola koja se prodaju bez punjaca, pardon, kljuca 😉 Edited 1 hour ago by Dick Warlock Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted 58 minutes ago Report Share Posted 58 minutes ago Ali nije render 😄 mislim jeste koncept, ali auto postoji, snimali ga ljudi 2 hours ago, dovlagsi said: šta ćemo sa dačijom hipster? trenutno koncept, ali najavljuje mali EV sa cenom ISPOD 10k evra. 3 metra 4 sedišta, gepek do 500 lit. nema ekran, nema ključ, sve na telefonu. ovo je nešto najbliže mojim razmišljanjima o malom gradskom ev-u. kocka koja može se parkira lepo kao modul, varijabilni enterijer, bez ulaganja u neke infotejnmente fabričke. Dajem 👍🏼 Mene samo interesuje kako stane 4 odrasla čoveka u auto 3m dužine, čak i ako nema haubu. Mislim to je Toyota iQ dužina koja se isto reklamirala kao 4 sedišta, pa su onda promenili na 3+1 😄 Pri čemu je 30cm duži od Smart for Two, koji jeste malo porastao u poslednjim generacijama, ali opet mi deluje čudno 😄 U smislu nisam siguran da to baš komotno stane sve unutra da sednu ljudi. Da je kao dvosed bi mi imao više smisla i ok mi je varijatna ili je dvosed sa gepekom ili je četvorosed, ali sam i dalje skeptičan prema četvorosedu. Mislim kao ovaj lik iznad stane, ali ne verujem dok ne vidim uživo! Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted 46 minutes ago Report Share Posted 46 minutes ago 2 hours ago, dovlagsi said: šta ćemo sa dačijom hipster? trenutno koncept, ali najavljuje mali EV sa cenom ISPOD 10k evra. 3 metra 4 sedišta, gepek do 500 lit. nema ekran, nema ključ, sve na telefonu. ovo je nešto najbliže mojim razmišljanjima o malom gradskom ev-u. kocka koja može se parkira lepo kao modul, varijabilni enterijer, bez ulaganja u neke infotejnmente fabričke. Dajem 👍🏼 Kako je ovde gepek 500 L lol Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dick Warlock Posted 15 minutes ago Report Share Posted 15 minutes ago 20 minutes ago, Dule_smor said: Kako je ovde gepek 500 L lol Kupis 2 krovna kofera od 200L :Д Moze toliko samo ako oboris zadnju klupu. LOL @ prozor u videu, kao salter za hot dog, renault 4 stil. Za farove su pomislili da je Panda Grande lepa. Sta kazu: koja snaga, kapacitet baterije, koliki je domet? Ma, ustvari, koga boli... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts