dovlagsi Posted Monday at 11:36 AM Report Share Posted Monday at 11:36 AM 19 hours ago, Dick Warlock said: Malo drugacija lista: Ima evropljana who was phone Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted yesterday at 06:35 AM Report Share Posted yesterday at 06:35 AM 18 hours ago, dovlagsi said: who was phone pa telefon je bio izvor informacija 🙂 ko zna ko ih kako skuplja i kako sabira 🙂 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dick Warlock Posted yesterday at 06:54 AM Report Share Posted yesterday at 06:54 AM Imate sorrs link u postu, za razliku od kropovane slike excel tabele, pa istrazite dalje Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cali Posted 2 hours ago Report Share Posted 2 hours ago On 7/23/2025 at 4:22 PM, Lucky said: napraviću event reminder za 1. oktobar! Prošli odmori pa mogu da podelim utisak 🙂 Za subotu se vidi velika razlika; ranije se plaćalo do 14:00, sad se plaća parking do 22:00 i daleko više mesta ima u toku dana. Za ostale dane imam utisak kao da manje automobila dolazi na Dorćol, ali nije samo do zone. Da li je besplatan javni prevoz, kolaps u saobraćaju, besparica ili nešto treće, ali se razlika vidi. Voleo bih da vidim zvaničnu statistiku o broju vozila na ulicama. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted 2 hours ago Report Share Posted 2 hours ago 6 minutes ago, cali said: Prošli odmori pa mogu da podelim utisak 🙂 Za subotu se vidi velika razlika; ranije se plaćalo do 14:00, sad se plaća parking do 22:00 i daleko više mesta ima u toku dana. Za ostale dane imam utisak kao da manje automobila dolazi na Dorćol, ali nije samo do zone. Da li je besplatan javni prevoz, kolaps u saobraćaju, besparica ili nešto treće, ali se razlika vidi. Voleo bih da vidim zvaničnu statistiku o broju vozila na ulicama. pretekao si me, reminder čeka 01. oktobar :)) ja sam gledao malo na svom primeru, iako stvarno ne idem preterano puno u taj deo grada i imao sam "situaciju" kad sam dole prekoputa muzeja nauke i tehnike stao u bukvalno 21:30 uveče i kao sve ok ne plaća se zona idem da završim šta imam, i slučajno pogledam na patos i vidim dve bele linije (što me moguće najviše trigeruje od svega, što je zona bela :)) i kao jao da, ovo se sad plaća do 22h. mimo toga nisam primetio da ima nešto manje vozila za parking nego inače, ali opet nisam prolazio subotom posle 14h. 23 hours ago, Dick Warlock said: Imate sorrs link u postu, za razliku od kropovane slike excel tabele, pa istrazite dalje statista ume da bude ok resurs, često naletim na njih, doduše njihovi izvori su opet ko zna koji. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted 59 minutes ago Report Share Posted 59 minutes ago ja i dalje ne mogu da verujem da je ovo zaista 2 Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dick Warlock Posted 30 minutes ago Report Share Posted 30 minutes ago Kakva Pobeda s Orehom 1 hour ago, Lucky said: statista ume da bude ok resurs, često naletim na njih, doduše njihovi izvori su opet ko zna koji. Re-Lucky-vizacija na delu :))) Istrazi, Laki, follow the sors Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts