dovlagsi Posted Sunday at 09:22 PM Report Share Posted Sunday at 09:22 PM pa nije bitno, isto je! 🙂 Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted Monday at 09:17 AM Report Share Posted Monday at 09:17 AM 11 hours ago, dovlagsi said: pa nije bitno, isto je! 🙂 onda čekam da stigne Alfa Junior, vidi kakav je! čoveče, bukvalno blam da kažeš nekome da voziš Alfu, kao, koji model brate - pa Juniora! :)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted Monday at 09:22 AM Report Share Posted Monday at 09:22 AM Kao sto roditelji mogu da upropste decu imenima i prezimenima, tako i autoidustrija svoje modele! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
manson Posted Tuesday at 11:56 AM Report Share Posted Tuesday at 11:56 AM https://www.b92.net/biz/srbija/vesti/84634/toyo-tire-premesta-evropsku-centralu-u-srbiju-zatvara-filijale-filijale-u-nemackoj-holandiji-italiji-i-velikoj-britaniji/vestToyo Tire osnovaće tokom decembra preduzeće Toyo Tire Sales and Marketing Europe d.o.o. u Inđiji (TSE), piše Pluton Logistics.Upravljačke delatnosti trenutnog evropskog sedišta, Toyo Tire Holdings of Europe GmbH u Nemačkoj (TTHE), biće prenete u našu zemlju do kraja 2025. godine. Dotada će sve menadžerske funkcije biti premeštene iz trenutne evropske centrale u Nemačkoj. Ostale prodajne podružnice u četiri evropske zemlje postepeno će prestajati sa svojim poslovnim delatnostima od januara sledeće godine, navodi Toyo Tire u saopštenju. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted Tuesday at 01:00 PM Report Share Posted Tuesday at 01:00 PM 1 hour ago, manson said: https://www.b92.net/biz/srbija/vesti/84634/toyo-tire-premesta-evropsku-centralu-u-srbiju-zatvara-filijale-filijale-u-nemackoj-holandiji-italiji-i-velikoj-britaniji/vest Toyo Tire osnovaće tokom decembra preduzeće Toyo Tire Sales and Marketing Europe d.o.o. u Inđiji (TSE), piše Pluton Logistics. Upravljačke delatnosti trenutnog evropskog sedišta, Toyo Tire Holdings of Europe GmbH u Nemačkoj (TTHE), biće prenete u našu zemlju do kraja 2025. godine. Dotada će sve menadžerske funkcije biti premeštene iz trenutne evropske centrale u Nemačkoj. Ostale prodajne podružnice u četiri evropske zemlje postepeno će prestajati sa svojim poslovnim delatnostima od januara sledeće godine, navodi Toyo Tire u saopštenju. e al' će da se usreće! ali makar još jedna potvrda da je kriza tu 🙂 ja se još pitam šta će AV opet kod Šolca! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted Tuesday at 04:12 PM Report Share Posted Tuesday at 04:12 PM Toyo, to je praktično Toyota! 1 1 Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted Tuesday at 04:28 PM Report Share Posted Tuesday at 04:28 PM Nista Toyo, samo Yokohama gume! 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted Tuesday at 04:45 PM Report Share Posted Tuesday at 04:45 PM Realno odlicna vest! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted 17 hours ago Report Share Posted 17 hours ago On 11/24/2024 at 12:30 PM, Lucky said: kakav god da je nisan stvarno kapiram nije pitanje koja od ta tri uzeti 🙂 Vraćam se na ovu temu, bio danas da probam par ovih vozila. I koliko god da sam mislio "šta jede g Dovla sa CVT i 158KS u Qasqhai" objektivno gledano jeste značajno tromiji i slabije reaguje od Kia Sportage na primer. I sad kao u teoriji bih mogao to da trpim, ali se onda postavlja pitanje što da uzimam nov auto a da nešto trpim? S druge strane Sportage nudi više prostora i na zadnjoj klupi i u gepeku, a za vožnju je baš značajno zabavniji. Jedino što tu moram da trpim jeste dizajn prednjeg dela 😞 Ali kao živ se čovek na sve navikne u smislu pre bih tu napravio kompromis nego što se tiče ugođaja u vožnji. Huyndai sam izbacio iz igre jer je unutra ružniji od Kie, a manje-više su ista stvar, a Renault Austral kad staviš sličnu opremu kao Qasqhai bude skuplji solidno, a jedini plus mu je najlepši dizajn od svih pomenutih. Tako da trenutno naginjem ka tome da ću morati da se naviknem na "specifičan" dizajn Kie... Uz ogradu da gledano unutra je Kia ubedljivo najbolja, pa Austral, pa Qasqhai pa tek onda Tucson... 1 Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
fuse.buca Posted 5 hours ago Report Share Posted 5 hours ago Pretpostavljam da ti servisi ne igraju neku ulogu i da koja hiljada vise za Kia/Hyundai grupaciju nije problem... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted 4 hours ago Report Share Posted 4 hours ago 12 hours ago, Zwerko said: Uz ogradu da gledano unutra je Kia ubedljivo najbolja, pa Austral, pa Qasqhai pa tek onda Tucson... Uf Austral je savršen unutra, samo da nema onu neku ručku? između sedišta Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted 3 hours ago Report Share Posted 3 hours ago 1 hour ago, fuse.buca said: Pretpostavljam da ti servisi ne igraju neku ulogu i da koja hiljada vise za Kia/Hyundai grupaciju nije problem... Nisu jeftini redovni servisi, ali nisu baš specijalno jeftini ni kod drugih ovlašćenih uvoznika. Druga dobra stvar kod Kie na primer jeste da je 7 godina garancije koja pokriva sve, tipa ja sam na Qasqhai sada menjao korpu kvačila (posle 6 godine) a to je kod njih pokriveno garancijom u tom periodu. Ali naravno to onda i naplaćuju kroz to što uvek moraš da radiš servis u ovlašćenom servisu. 1 hour ago, dovlagsi said: Uf Austral je savršen unutra, samo da nema onu neku ručku? između sedišta E pa ta ručka je jedna od problematika koja me je odvratila od njega (ako izuzmemo to što je motor isto trom kao i na Qasqhai). Naime meni bi ta ručka između sedišta bila sasvim ok da je to ručica menjača. Ali ne, to je neka random ručka da se držiš valjda ako kreneš da polećeš, a ručica menjača je iza volana kao na američkim automaticima. Što mi deluje kao lošije rešenje, Qasqhai i Kia imaju normalnu ručicu automatskog menjača, to mi je sasvim ok, Huyndai mi se tu ne sviđa jer ima one glupave dugmiće umesto ručice. Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted 2 hours ago Report Share Posted 2 hours ago 1 hour ago, Zwerko said: E pa ta ručka je jedna od problematika koja me je odvratila od njega (ako izuzmemo to što je motor isto trom kao i na Qasqhai). Naime meni bi ta ručka između sedišta bila sasvim ok da je to ručica menjača. Ali ne, to je neka random ručka da se držiš valjda ako kreneš da polećeš, a ručica menjača je iza volana kao na američkim automaticima. Što mi deluje kao lošije rešenje, Qasqhai i Kia imaju normalnu ručicu automatskog menjača, to mi je sasvim ok, Huyndai mi se tu ne sviđa jer ima one glupave dugmiće umesto ručice. ja sam mislio u prvom trenutku da je to ručna kočnica 🙂 i zapravo bi mi bilo kul da je ručna kočnica. onda sam shvatio da je ništa, tj. da su kao stavili "držač" kao što na primer ima u Mercedesu i još nekim tu sa strane da se "uhvatiš" kad ulaziš ali je opet glupo postavljen pa nema ni tu funkciju. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts