togFU Posted 20 hours ago Report Share Posted 20 hours ago 3 hours ago, dovlagsi said: VW Tiguan 🔥 🤷🏻 Da, ali prethodna generacija, ova nova je bas ruzna :c Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted 9 hours ago Report Share Posted 9 hours ago Kad smo kod nissana, iako je možda za drugi topic onaj, imaju sad malo razumniju akciju za X-trail: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fuse.buca Posted 8 hours ago Report Share Posted 8 hours ago On 11/23/2024 at 5:41 PM, Zwerko said: manji SUV/Crossover Suzuki Vitara? 😛 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted 8 hours ago Report Share Posted 8 hours ago 14 hours ago, dovlagsi said: VW Tiguan 🔥 🤷🏻 Nemam ništa specijalno protiv VW-a, čak ni dizajn jer smo to prosto apstrahovali ih priče, ali mi se ne uklapa u Xiaomi koncepciju najbolji odnos cene i kvaliteta. Jer dok su ova tri pomenuta u nekom cenovnom rangu 30-33-35k maks u vrlo solidnim opremama, Tiguan je u korektnoj opremi 40+. A prosto ne vidim šta dobijam specijalno za više para, možda malo veću vrednost prilikom prodaje, ali ne nameravam da menjam opet pre nekih 6-8 godina pa mi to nije toliko faktor da bih platio u startu 20-25% više. Kažem u tu solidan odnos cene i kvaliteta mi pre upada Škoda, ali to mi je van razmatranja 😄 7 minutes ago, fuse.buca said: Suzuki Vitara? 😛 Iz nekog razloga ja baš lično nisam fan Suzukija pa nisam ni to ni S-Cross uzeo u razmatranje, ali stoji da je verovatno isplativo. S tim da gledam novo, ne polovno 😄 Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted 5 hours ago Report Share Posted 5 hours ago Formentor? 🙂 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted 4 hours ago Report Share Posted 4 hours ago Zar nije najneisplativije kupiti novi auto i voziti ga više od 6 god?? 16 hours ago, togFU said: 19 hours ago, dovlagsi said: VW Tiguan 🔥 🤷🏻 Da, ali prethodna generacija, ova nova je bas ruzna :c Naravno. Polovan uzme, prodaš ga za koju god za isto koliko si ga i kupio 🙂 Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted 3 hours ago Report Share Posted 3 hours ago 46 minutes ago, dovlagsi said: Zar nije najneisplativije kupiti novi auto i voziti ga više od 6 god?? 17 hours ago, togFU said: a) žena se pita! b) a šta si ti kupio ženi? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted 1 hour ago Report Share Posted 1 hour ago Formentor? Bilo u razmatranju, tu je glavna prednost što je meni lep :) ali je manji jbg s prostorom, plus mi se ovaj restajling nešto i ne dojmi (ali nisam video uživo) plus su naravno podigli cenu. Tako da je za sada van konkurencije.A glede nov/polovan nekako mi najmanja briga nov jer i posle x godina znam tačno koje su neke boljke. Tipa trenutni Qashqai je 6 godina ali ga neću prodavati nego će ostati ženi koja prelazi fazon 3k km godišnje. Tako da će verovatno da nasledi i taj sledeći ako sve bude po planu :) u tom smislu mi taj resale value nije toliko bitna stavka. Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts