Jump to content

Vesti iz sveta automobilizma

VELIKI KURAC

Recommended Posts

• Replies 5.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

14 hours ago, dovlagsi said:

VW Tiguan 🔥 🤷🏻 

Nemam ništa specijalno protiv VW-a, čak ni dizajn jer smo to prosto apstrahovali ih priče, ali mi se ne uklapa u Xiaomi koncepciju najbolji odnos cene i kvaliteta. Jer dok su ova tri pomenuta u nekom cenovnom rangu 30-33-35k maks u vrlo solidnim opremama, Tiguan je u korektnoj opremi 40+. A prosto ne vidim šta dobijam specijalno za više para, možda malo veću vrednost prilikom prodaje, ali ne nameravam da menjam opet pre nekih 6-8 godina pa mi to nije toliko faktor da bih platio u startu 20-25% više. Kažem u tu solidan odnos cene i kvaliteta mi pre upada Škoda, ali to mi je van razmatranja 😄 

7 minutes ago, fuse.buca said:

Suzuki Vitara? 😛 

Iz nekog razloga ja baš lično nisam fan Suzukija pa nisam ni to ni S-Cross uzeo u razmatranje, ali stoji da je verovatno isplativo. S tim da gledam novo, ne polovno 😄 

Heghlu'meH QaQ jajvam

Zar nije najneisplativije kupiti novi auto i voziti ga više od 6 god?? 

16 hours ago, togFU said:
19 hours ago, dovlagsi said:

VW Tiguan 🔥 🤷🏻 

Da, ali prethodna generacija, ova nova je bas ruzna :c

Naravno. Polovan uzme, prodaš ga za koju god za isto koliko si ga i kupio 🙂

facebook.com/speed.rs

Formentor?
Bilo u razmatranju, tu je glavna prednost što je meni lep :) ali je manji jbg s prostorom, plus mi se ovaj restajling nešto i ne dojmi (ali nisam video uživo) plus su naravno podigli cenu. Tako da je za sada van konkurencije.

A glede nov/polovan nekako mi najmanja briga nov jer i posle x godina znam tačno koje su neke boljke. Tipa trenutni Qashqai je 6 godina ali ga neću prodavati nego će ostati ženi koja prelazi fazon 3k km godišnje. Tako da će verovatno da nasledi i taj sledeći ako sve bude po planu :) u tom smislu mi taj resale value nije toliko bitna stavka.

Heghlu'meH QaQ jajvam