Lucky Posted September 7 Report Share Posted September 7 1 hour ago, dovlagsi said: Uh, ne šije ga, de nađe Avendžer. 😁 Daću ti da probaš pa mi reci, meni ono najnepraktičniji interfejs ikada. Za novi Volvo koji je sada Google sistem, kažu da je mogao mnogo bolje da se odradi. Nadam se da su tu vrle izmene na novom XC90. lupio sam avendžer, verujem da je skroman 🙂 meni je generalno taj Jeepov entertainment uvek bio problematičan, ali ovaj iz XC ne može da bude napredan po bilo ko osnovu, čak i da je sad samo Google (što mi deluje kao greška) i da su se iscimali mega da ga naprave što boljim. No ajde, videćemo kad stigne na test! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted September 10 Report Share Posted September 10 zamisli koja su to bila vremena, kada su nemci na sajmu automobila u Detroitu 2008. godine predstavili OVO, planirano samo za američko tržište :)))) potom ko da nas je meteor udario, iz krize u krizu! Audi R8 V12 TDI Concept 6,0 V12 bi-turbo TDI 500 KS 1000Nm 4,2 sek 310 kmh Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted September 10 Report Share Posted September 10 35 minutes ago, dovlagsi said: zamisli koja su to bila vremena, kada su nemci na sajmu automobila u Detroitu 2008. godine predstavili OVO, planirano samo za američko tržište :)))) i potom došla SEKA! Detroit otpr prestao da postoji kao grad :)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
manson Posted September 10 Report Share Posted September 10 Da li bi imali kupce za ne kamion(et) dizel motor u USA? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted September 10 Report Share Posted September 10 Ok, ali imajte u vidu da je ovo u periodu kada je VW video dizel motore kao svoju šansu na tržištu USA, krenuli sa Clean Diesel vozilima koje su predstavljali u Detroitu i sl. A svi znamo kako se to završilo - Dieselgate-om 2 Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted September 10 Report Share Posted September 10 34 minutes ago, Zwerko said: Ok, ali imajte u vidu da je ovo u periodu kada je VW video dizel motore kao svoju šansu na tržištu USA, krenuli sa Clean Diesel vozilima koje su predstavljali u Detroitu i sl. A svi znamo kako se to završilo - Dieselgate-om ali brate ti u USA nemaš gde da sipaš dizel :)) tamo na pumpama gde ima nameštena je pumpa tako da sipa u kamion :)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted September 18 Report Share Posted September 18 priroda se obnavlja, novi Nissan Patrol za Evropu! 3,8 V8 NA 316 KS 386 Nm 3,5 V6 twin turbo 420 KS 700 Nm 1 1 Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted September 18 Report Share Posted September 18 TO BRE DAJ NAM AMERE Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
togFU Posted September 18 Report Share Posted September 18 Kakav trpezarijski sto izmedju vozaca i suvozaca, gg Svidja mi se i linija stakla tako ravna i niska, dosta sa onim forama da staklo zauzima 20% povrsine vrata. Kad smo kod toga, ovo staklo za treci red sedista vece nego staklo napred na kilijevoj mazdi lol 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted September 18 Report Share Posted September 18 2 hours ago, dovlagsi said: 3,5 V6 twin turbo 420 KS 700 Nm znači registracija samo pola miliona dinara :))) 12 minutes ago, togFU said: Svidja mi se i linija stakla tako ravna i niska, dosta sa onim forama da staklo zauzima 20% povrsine vrata. podseća malo na range rover sa strane, tj. jedino tog tipa što otpr može da se kupi u evropi. 13 minutes ago, togFU said: Kakav trpezarijski sto izmedju vozaca i suvozaca, gg malo tu perspektiva radi posao, ali jeste nešto veći taj deo, tipa kao na ovoj novoj mazdi. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted September 24 Report Share Posted September 24 kojih 100k evra bolje izgleda? Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted September 24 Report Share Posted September 24 Audi ofc, mada su ruzna oba 😄 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted September 24 Report Share Posted September 24 51 minutes ago, dovlagsi said: kojih 100k evra bolje izgleda? i ja bih se ipak pre opredelio za Audi iako sam hejtovao ovaj prednji gril, na ovoj plavoj se možda ne vidi baš toliko, ovaj BMW mi nešto mnogo ružan! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
togFU Posted September 24 Report Share Posted September 24 Audi ofc Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted September 24 Report Share Posted September 24 Audi ofc Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fuse.buca Posted September 25 Report Share Posted September 25 Audi ftw! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted September 25 Report Share Posted September 25 bmw je užas na toliko nivoa i u toliko detalja.... moj omiljeni je taj što oće da proguraju ove ručice za otvaranje vrata od nissan sunny-ja iz 1985. :))) 1 Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
manson Posted September 26 Report Share Posted September 26 Kili, da tužimo i mi Mazdu? :)https://www.b92.net/automobili/zanimljivosti/61862/ko-je-ovde-lud-tuzili-mazdu-zbog-nejasne-poruke-traze-5-miliona-dolara/vest Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted September 26 Report Share Posted September 26 Ovo je user error rekao bih Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted September 27 Report Share Posted September 27 16 hours ago, manson said: Kili, da tužimo i mi Mazdu? 🙂 https://www.b92.net/automobili/zanimljivosti/61862/ko-je-ovde-lud-tuzili-mazdu-zbog-nejasne-poruke-traze-5-miliona-dolara/vest ali ovo ne radi ovako? 🙂 Dve nedelje kasnije, tokom njenog prvog pokušaja vožnje, dogodio se incident. "Pritisnula je start-stop dugme. Na displeju je zatim izašlo obaveštenje: Pritisnite kočnicu da pokrenete vozilo", navodi se u Melcerovoj tužbi. "Tada je pritisnula kočnicu i prebacila vozilo iz položaja Park u Drive. Vozilo je odmah krenulo unazad. Pokušala ga je kontrolisati, uključujući pritiskanje kočnice, ali ni kočnice ni upravljač nisu reagovali." Vozilo je ugašeno, uđeš i pritisneš START i on izbaci "pritisni kočnicu" (tako je na gomili automobila). Ti pritisneš kočnicu i onda START i on se upali. Ako je vozilo ugašeno i ona prebaci iz park u drive neće se dogoditi ništa, pod uslovom da uopšte može to da uradi dok auto ne radi. ne znam kako je na mazdi ali gomila automatika ti ni ne da da menjaš brzinu kad je auto ugašen. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
manson Posted September 27 Report Share Posted September 27 Da to mi čudno, plus bi trebalo da je uključena i automatska ručna kočnica, morala bi na dugme da je ugasi, dok drži kočnicu, ako auto nije upaljen.Verovatno je razlog, Amerikanci :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted September 27 Report Share Posted September 27 2 minutes ago, manson said: Da to mi čudno, plus bi trebalo da je uključena i automatska ručna kočnica, morala bi na dugme da je ugasi, dok drži kočnicu, ako auto nije upaljen. Verovatno je razlog, Amerikanci 🙂 na stranu što čak i da uspe da prebaci iz park u drive, mislim da auto neće da startuje kad je u drive nego moraš da ga vratiš u park ili neutral. za ručnu ne mogu da se setim najbolje, ali mislim da ima fora da se automatska ručna automatski i ugasi kad stisneš gas, ako je vozilo bilo parkirano pre toga. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted October 2 Report Share Posted October 2 Skoda Elroq EV opcija modela Kerok, po veličini. 125 - 210 kW 160-180 km/h do 560 km range, zavisno od baterije Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted October 2 Report Share Posted October 2 Na šta škoda inače liči nije toliko loše 🙂 ali neviđeni su sa ovim zadnjim odvratnim delom, i to i dalje misle da je lepo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
manson Posted October 2 Report Share Posted October 2 Jedna pohvala za Škodu, u Fabiji video, verovatno je i kod ostalih modela, ima opcija, uz doplatu naravno, za USB konektor gore kod retrovizora, za kameru recimo. Verovatno jedna od najkorisnijih doplata. Ne znam da li još neko to ima? A trebalo bi realno. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts