killYg0r Posted June 12 Report Share Posted June 12 Vise sam ciljao u smislu da prave vise ovakvih kola nego random generated SUV RSG sranja Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted June 12 Report Share Posted June 12 jebote audi izgleda isto preko 10 godina i spolja i unutra Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted June 12 Report Share Posted June 12 Pa sto menjati dobar dizajn;). Ali salu na stranu, bas to forsirsnje da svaki novi model mora da bude drugaciji je dovelo do raznih rugoba od dizajna, preteruje se sa time. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted June 12 Report Share Posted June 12 ovo će i dalje da postoji 🤪 1 Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted June 12 Report Share Posted June 12 pa mini uvek ima fanove! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted June 13 Report Share Posted June 13 5 door? Njega ni majka ne voli! Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted June 13 Report Share Posted June 13 1 hour ago, dovlagsi said: 5 door? Njega ni majka ne voli! možda ga majka ne voli, ali neka soccer mom ga sigurno gotivi! ba-dum-tsh šalu na stranu, zato verovatno i postoji. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted June 13 Report Share Posted June 13 neka jadara soker mam koja nema za esjuvi 1 Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted June 13 Report Share Posted June 13 2 hours ago, dovlagsi said: neka jadara soker mam koja nema za esjuvi neke soker mamz vole i ovaj tip automobila, a ne samo suv! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post reki Posted June 14 Popular Post Report Share Posted June 14 @voodoo_ mogao bi ti jos je i domaci! kad se upari sa tigar gumom, kidanje! 2 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted June 14 Report Share Posted June 14 nova srpska panda će biti grande panda, odnosno novi punto! aktuelna panda ostaje u ponudi kao manji model. biće struja, hibrid i naravno 1,2 puretech benzinjara dakle avendžer iz kragujevca, što ne mora da bude loša priča 👍 Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted June 14 Report Share Posted June 14 Ruzniji nije mogao da ispadne Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
togFU Posted June 14 Report Share Posted June 14 Roflmario za veliki ispis PANDA na boku :DD Ostalo meni i nije toliko lose kakvih sve sranja ima... Tu je negde kao Dacia, sto ce kontam biti glavna konkurencija Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted June 15 Report Share Posted June 15 12 hours ago, killYg0r said: Ruzniji nije mogao da ispadne nećemo preterivati, u ovo vreme rugoba. meni je lično krivo što više ne prave ove male sa troje vrata. mislim da bi ovoj pandi to baš fino leglo Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted June 15 Report Share Posted June 15 Stvarno mi nije jasno zasto Fiat ne napravi neku akicju sa ili popustom ili beskamatnim kreditom za kola proizvedena kod nas i tako pocepaju prodaju Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted June 15 Report Share Posted June 15 Pa i bila je ta akcija pre neku godinu, kolega je tako uzeo 500L 1.6 ristajling Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted June 15 Report Share Posted June 15 Sto se nisi i ti upgrade-ovao! 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted June 15 Report Share Posted June 15 1 hour ago, killYg0r said: Stvarno mi nije jasno zasto Fiat ne napravi neku akicju sa ili popustom ili beskamatnim kreditom za kola proizvedena kod nas i tako pocepaju prodaju bilo je nekoliko akcija tog tipa, pa na kraju i onaj 500L nacionale kad je bio - dosta je bio povoljan a i imao si one reciklaža šeme za jugo od 300 evra dobiješ 2500 za reciklažu, svašta su radili. Tako da će sigurno da bude i za ovu Pandu. 16 hours ago, dovlagsi said: dakle avendžer iz kragujevca, što ne mora da bude loša priča 👍 ja sam tu i tamo, deluje da gađaju Duster u nekom fazonu, i uz dobru cenu može biti interesantan. malo vidim i neki Ignis tu posebno kad se gleda sa strane, mada je ova Panda rekao bih veća. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted June 15 Report Share Posted June 15 6 minutes ago, Lucky said: bilo je nekoliko akcija tog tipa, pa na kraju i onaj 500L nacionale kad je bio - dosta je bio povoljan a i imao si one reciklaža šeme za jugo od 300 evra dobiješ 2500 za reciklažu, svašta su radili. Tako da će sigurno da bude i za ovu Pandu. 🤷♂️ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted June 15 Report Share Posted June 15 11 minutes ago, Lucky said: deluje da gađaju Duster Daster je solidno veći i ima 4WD panda je ipak fejk avendžerasti terenac Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted June 15 Report Share Posted June 15 1 minute ago, dovlagsi said: Daster je solidno veći i ima 4WD panda je ipak fejk avendžerasti terenac aha, ok, ne mogu da provalim po slikama, onda je više baš ta Ignis kategorija 🙂 7 minutes ago, killYg0r said: 🤷♂️ ne znam na šta ciljaš 🙂 ja mislim na ono kad su davali 2500 eur (ili tako nešto) bonusa za reciklažu a paralelno sa tim si imao "agencije" koji su prodavale juga/štagod za 300-400 evra kojim ti onda ostvariš tih 2500 popusta a zapravo si platio 300 evra 🙂 a preko agencije se sve reši direktno sa Zastavom 🙂 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted June 15 Report Share Posted June 15 1 minute ago, Lucky said: juga/štagod za 300-400 evra kojim ti onda ostvariš tih 2500 popusta a zapravo si platio 300 evra da ovo je bilo ludo 🤪 bilo je akcija dosta, kako nije! Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted June 15 Report Share Posted June 15 Onda se nisu potrudili dovoljno da svi saznaju o tome! 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted June 15 Report Share Posted June 15 1 hour ago, killYg0r said: Onda se nisu potrudili dovoljno da svi saznaju o tome! sećam se da su bukvalno saletali ljude na sajmu tada oko FIAT štanda koji je zauzimao pola hale 1 otpr 🙂 i imaš one prodavce iz Zastave i onda uz njih uvek ide i predstavnik te "agencije" :)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted June 18 Report Share Posted June 18 On 6/14/2024 at 6:24 PM, dovlagsi said: dakle avendžer iz kragujevca, i stand corrected, nije na bazi avendžera! na bazi je buđavog citroen c3 cc21 koji je za indiju i brazil! 😁 Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts