juicer. Posted May 14, 2015 Report Share Posted May 14, 2015 Drugovi ne znate vi kakav je to narod, nazalost imam posla sa njima on daily basis i nemam jednu lepu rec da kazem. Quote Gotta learn the rules so i can break dem properly! Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted May 14, 2015 Report Share Posted May 14, 2015 daj neke dogodovštine :D ja sam čuo priču da neki indijac nije znao za wc u avionu (ili mu je ceo koncept wc-a nepoznat nemam pojma) pa je tražio ćebe i posrao se u njega. zvuči kao priča iz druge dimenzije, ali ne bi me čudilo 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatboy Posted May 14, 2015 Report Share Posted May 14, 2015 ja nikada nisam uspeo da svarim taj prizor kad hindusi hasaju rukama skoro sve jbt, 2003ce sam u x navrata u emiratima zabadao sa njima posle sljake, koliko god da je bila gotivna klopa uvek me je smorio taj vajb kad krenu prstima da guraju u kljun jebenu hranu.... Quote Унутра је сигурно читава експлозија радости и магије! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted May 14, 2015 Report Share Posted May 14, 2015 a ti viljuskom boc btw, uzas ovo za hitnu, stvarno su stoka 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted May 14, 2015 Report Share Posted May 14, 2015 ja sam čuo priču da neki indijac nije znao za wc u avionu (ili mu je ceo koncept wc-a nepoznat nemam pojma) pa je tražio ćebe i posrao se u njega. zvuči kao priča iz druge dimenzije, ali ne bi me čudilo Pogledajte ovaj klip pa cete da skontate da to zapravo i nije nemoguce. VELIKA NAPOMENA: Iako klip pocinje relativno normalno ne treba da ga otvaraju gadljivi jer je bas uzas, ali nije rotten sadrzaj, vise je vest/dokumentarno, samo se vidi kolika su stoka :) Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlada_ Posted May 14, 2015 Report Share Posted May 14, 2015 kol'ko su odvratni jebem ti zivot ne bih krocio tamo ukoliko mi ne obezbede kosmonautsko odelo Quote "The horse ran away with the spoon, I wish I was on the moon, too" Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted May 14, 2015 Report Share Posted May 14, 2015 pa dobro, ovaj klip ne pokazuje da vole da kenjaju jedni po drugima, nego da rade za crkavicu i da baš nemaju i nikada nisu ni imali pa je sve to postao deo "kulture". Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atelas Posted May 14, 2015 Report Share Posted May 14, 2015 (edited) Ja sam skoro procitao clanak u kome pise da zapravo tako i treba vrsiti veliku nuzdu, iz razloga sto tada telo ima prirodan polozaj, a na wc solji nema. Sad sam se setio toga dok sam gledao klip. Nemarnost prilikom susreta sa ambulatnim kolima - gg. Treba gledati ovakve klipove, videti u kakvoj nemastini ljudi zive, biti svestan situacije u kojima se ljudi nalaze a vise ceniti ono sto imas. edit: HAHA https://www.youtube.com/watch?v=Cm2DmlPnYto Edited May 15, 2015 by Atelas 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlada_ Posted May 14, 2015 Report Share Posted May 14, 2015 (edited) pa dobro, ovaj klip ne pokazuje da vole da kenjaju jedni po drugima, nego da rade za crkavicu i da baš nemaju i nikada nisu ni imali pa je sve to postao deo "kulture". dobro, nisam ja rekao da je njima u genima da budu odvratni i da su niza rasa, samo da su, jednostavno, odvratni. isto kao sto smo i mi postali svakakvi zbog raznih faktora i desavanja u istoriji, ali to ne menja cinjenicu da smo - svakakvi :) Edited May 14, 2015 by Vlada_ Quote "The horse ran away with the spoon, I wish I was on the moon, too" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dende Posted May 15, 2015 Report Share Posted May 15, 2015 https://youtu.be/ZRuSS0iiFyo?t=737 12:18 pa sledecih par minuta,inace je odlican "dokumentarac",preporucujem Jedino chamovi mogu da bestuju indijce u kenjanju na plazi,jos imaju duplo lepse more da useru 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted May 15, 2015 Report Share Posted May 15, 2015 i da baš nemaju i nikada nisu ni imali pa je sve to postao deo "kulture". Pa to, nama nesto deluje kao prica iz druge dimenzije, ali kad vidis ovo i to je isto tako, tako da ni tvoj slucaj s avionom ne mora biti izmisljotina :) Ja sam skoro procitao clanak u kome pise da zapravo tako i treba vrsiti veliku nuzdu, iz razloga sto tada telo ima prirodan polozaj, a na wc solji nema. Oh noes, mislio sam da smo zavrsili s uglovima vrsenja nuzde na ovom forumu Inace mislim da bas to koristi onaj lik u Two and a half men :) Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted May 15, 2015 Report Share Posted May 15, 2015 daj neke dogodovštine :D ja sam čuo priču da neki indijac nije znao za wc u avionu (ili mu je ceo koncept wc-a nepoznat nemam pojma) pa je tražio ćebe i posrao se u njega. zvuči kao priča iz druge dimenzije, ali ne bi me čudilo U avionu za Peking, zena je stavila svog sina (3-4god) da stane na sediste u sred aviona, skinula mu gace, centrirala flasu i ovaj je piskio u flasu. Cak sam obratio paznju, u tom trenutku su oba wc-a, koja su na 3m od njih, bila slobodna. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post nikita_ Posted May 16, 2015 Popular Post Report Share Posted May 16, 2015 (edited) Gledam 'reviewove' ovog lika poslednjih 2 sata, kakav je lik car Edited May 16, 2015 by nikita_ 5 1 Quote sine nikita, postao si nik kejv Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted May 16, 2015 Report Share Posted May 16, 2015 odličan je lik, bravo! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Gotti_ Posted May 17, 2015 Report Share Posted May 17, 2015 5 Quote don't grow up it's a trap Link to comment Share on other sites More sharing options...
juicer. Posted May 17, 2015 Report Share Posted May 17, 2015 daj neke dogodovštine :D ja sam čuo priču da neki indijac nije znao za wc u avionu (ili mu je ceo koncept wc-a nepoznat nemam pojma) pa je tražio ćebe i posrao se u njega. zvuči kao priča iz druge dimenzije, ali ne bi me čudilo Pa to se desava uredno, mada takav bezobrazluk i nekultura retko se vidja osim u Indijaca, mada i ne cudi toliko kada cak i ljudi iz zapadnih zemalja/Evrope ne mogu da izvale kako da udju u wc u avionu :) U brljavljenju prednjace Bangladeshi, mada ne osudjujem ih posto verovatno mene da kidnapuju vanzemaljci ne bi znao gde da kenjam u svemirskom brodu pa bi se iskenjao gde god stignem. Desava se da ne mogu da nadju wc pa kenjaju gde stigunu, tipa na vratima ili ispred kokpita :)) 1 Quote Gotta learn the rules so i can break dem properly! Link to comment Share on other sites More sharing options...
reki Posted May 17, 2015 Report Share Posted May 17, 2015 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ProperFuck Posted May 17, 2015 Report Share Posted May 17, 2015 Pa kako im ne padne na pamet da pitaju stjuardesu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cela Posted May 17, 2015 Report Share Posted May 17, 2015 (edited) a) Ciganji su b) Znaju samo ciganjski c) Posto su ciganji, i posto im je kenjanje u cebe normalno, misle da je to i ostalom, civilizovanom, svetu normalno i ne vide nista lose u tome d) Posto su ciganji, nisu civilizovani i bole ih kurac za osecanja drugih putnika, i posrali bi im se u usta da ne trepnu Edited May 17, 2015 by БраЋела 1 Quote When the going gets tough, the tough get going Link to comment Share on other sites More sharing options...
Veljok Posted May 18, 2015 Report Share Posted May 18, 2015 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
juicer. Posted May 18, 2015 Report Share Posted May 18, 2015 Pa kako im ne padne na pamet da pitaju stjuardesu a) Ciganji su b) Znaju samo ciganjski c) Posto su ciganji, i posto im je kenjanje u cebe normalno, misle da je to i ostalom, civilizovanom, svetu normalno i ne vide nista lose u tome d) Posto su ciganji, nisu civilizovani i bole ih kurac za osecanja drugih putnika, i posrali bi im se u usta da ne trepnu Quote Gotta learn the rules so i can break dem properly! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post Coyote Posted May 18, 2015 Popular Post Report Share Posted May 18, 2015 Brazilke igraju tvister 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
togFU Posted May 18, 2015 Report Share Posted May 18, 2015 to su te osakaćene niske ribe sa debelim listovima :c 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
reki Posted May 18, 2015 Report Share Posted May 18, 2015 isprati se sam sa topika Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lancemi3d Posted May 18, 2015 Report Share Posted May 18, 2015 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts