Jump to content

pričajte

Guest

Recommended Posts

Nazovite me losim, al mi je nekako drago kad dobijemo na kolokvijumu 2 sata za zadatak za koji ne treba maltene nista da znas, samo da imas trunku mozga i uradis ga za 10min i onda svi oni koji ciste godine u junu provedu dva sata jeduci govna jer ne moze da se nauci napamet

• Upvote (+1) 1

на бежанијској коси нема приоритетних улица

Aj da je samo Kosa u pitanju... Znaci NBGD pola najvecih bulevara nije bilo ocisceno do jutros - dakle Jurija Gagarina, Omladinskih brigada, Milutina Milankovica, sve po 3-4cm utabanog snega na kolovozu, ne secam se da je ikad bilo ovakvo sranje. Da ne pricam o ulicama tipa Gandijeva, Zorana Djindjica i sl, koje su malo manje ali i dalje ide prevoz njima, tj trebalo bi da su "prvi prioritet". I realno je to problem jer je u tom momentu sneg vec bio prestao da pada 24 sata ranije, dakle da je sneg poceo da pada na radni dan kapiram da bi bio opsti kolaps i katastrofa.

Mislim ja sam prolazio, nije problem kad imas dobre zimse gume, ali kad uklopis to sto nista nije ocisceno i neodgovorne ljude koji voze sa letnjim gumama nastane haos. Ja bih realno uveo pravilo, ok, ne mora zimske gume, ali ko krene po ovom snegu sa letnjim gumama ne samo da mu naplate kaznu, nego da ga odslepaju na Parking servis gde ce platiti lezarinu sve vreme dok ne prodje sneg. Plus da mu uzmu dozvolu bar na mesec dana, realno po ovakvom snegu kretanje bez dobre zimse opreme je neodgovorno ne samo prema sebi, nego i prema svim ostalim.

Heghlu'meH QaQ jajvam

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...