Doca Posted December 9, 2012 Report Share Posted December 9, 2012 Je l' ova skroz levo Katarina iz Cacka? Seljani, potvrdite! Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted December 9, 2012 Report Share Posted December 9, 2012 Хаха а гајба офарбана у боје заставе :)) Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Astora Posted December 9, 2012 Report Share Posted December 9, 2012 Javljeno da ne radim 12 sati veceras nego po potrebi i duze. Nije tesko jer treba pomoci ljudima. Na terenu celu noc. SVE ZA BRAĆU SRBE, SESTRE SRPKINJE I NACIONALNU MANJINU. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikita_ Posted December 9, 2012 Report Share Posted December 9, 2012 Je l' ova skroz levo Katarina iz Cacka? Seljani, potvrdite! yiss sine nikita, postao si nik kejv Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted December 9, 2012 Report Share Posted December 9, 2012 Je l' ova skroz levo Katarina iz Cacka? Seljani, potvrdite! matori, pa ti mora da znas tu ribu! Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
shoocky Posted December 9, 2012 Report Share Posted December 9, 2012 Nazovite me losim, al mi je nekako drago kad dobijemo na kolokvijumu 2 sata za zadatak za koji ne treba maltene nista da znas, samo da imas trunku mozga i uradis ga za 10min i onda svi oni koji ciste godine u junu provedu dva sata jeduci govna jer ne moze da se nauci napamet 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Veljok Posted December 9, 2012 Report Share Posted December 9, 2012 (edited) ide mo o5 hjohjohjo Edited December 9, 2012 by Inferno_O Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted December 9, 2012 Report Share Posted December 9, 2012 Gde joj je dupe? Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted December 9, 2012 Report Share Posted December 9, 2012 pa vidis da ga trazi u snegu 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Astora Posted December 9, 2012 Report Share Posted December 9, 2012 Ko krece putem Bačka Topola Novi Sad neka ne kreće, upravo se vratio sa terena i situacija je užasna.. Popijemo čaj pa nazad u Inđiju i nemam predstavu gde idemo onda.... Mnogo posla, duga i teška noć je pred nama 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikita_ Posted December 9, 2012 Report Share Posted December 9, 2012 MA CAMO PEJB http://distractionware.com/games/flash/hexagon/ sine nikita, postao si nik kejv Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene Link to comment Share on other sites More sharing options...
ping-vin Posted December 9, 2012 Report Share Posted December 9, 2012 odzaci srem. mitrovica jebenih 17 sati u kolima srbija do tokija bla bla truc truc Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted December 9, 2012 Report Share Posted December 9, 2012 pa boli te dupe, ti si iz mozambika, tamo ne pada sneg nikada Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted December 10, 2012 Report Share Posted December 10, 2012 kuvana rakija/vino car! nema boljeg pica za ovo vreme o/ Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
moyo Posted December 10, 2012 Report Share Posted December 10, 2012 Matematicari overite moj koledz topic o/ Fala "U dresu Redzi Millera idem do svog dilera, vutre puna kesa al' ost'o sam bez dresa" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Astora Posted December 10, 2012 Report Share Posted December 10, 2012 Dobro jutro. Mnogo posla bilo, nastavljamo vanredno dnevnu službu.. Uspeli smo malo odremati a sada smo u stanju pripravnosti. Kako ste vi ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post putar Posted December 10, 2012 Popular Post Report Share Posted December 10, 2012 (edited) Поштовање драги суграђани, добро вам јутро желим. Такође желим да вам се извиним (иако ми ту ништа нисмо криви, већ Мајка природа) због слабије прометних улица, пошто нисмо били у могућности да очистимо све одједном због великих падавина и самог интензитета снега. Знајте да како очистимо неку улицу, направимо круг, окренемо се и као да ништа нисмо урадили. Физички је немогуће да су улице нон стоп без снега на коловозу када снег пада оваквим интензитетом. То јест, могуће је, али би нам онда требало 4000 возила за чишћење снега, а то је, наравно, немогуће. Тренутно су све главне саобраћајнице у Београду проходне, тј путеви првог приоритета, очишћени су од снега и проходни. Саобраћај се одвија нормално, и само у неким деловима успореније. На подручју Београда током ноћи је дежурало 120 возила а на регионалним путевима 22 на којима је коришћена и мешавина каменог угља и соли. Данас ће бити настављено чишћење улица на Новом Београду где још увек има снега на коловозу због ширине булевара. Током дана се не очекују падавине, таман ето мало предаха пред нове изазове који нас очекују током наредне ноћи када се очекује нови снег. malo pre sam video prvi put onaj kindle kurac, citala neka likusa pored mene u busu. Bukvalno sam buljio jedno 5 minuta kolko ono savrseno izgleda. I da, putaru sisaj ga! Чему изливи мржње? Ми само радимо свој посао, максимално професионално, у границама које човек може да издржи. Баш бих волео да видим млађани нараштај у овој ситуацији, па кукали би после два сата у нашој кожи. Но небитно, него, момче, лопату у руке и да се очисти прилаз згради, да старији суграђани немају ризичних ситуација у којима би могли да се повреде Е то се зове људскост, солидарност. Свака част момцима. Dobro jutro. Mnogo posla bilo, nastavljamo vanredno dnevnu službu.. Uspeli smo malo odremati a sada smo u stanju pripravnosti. Kako ste vi ? Још једном да се захвалим Синдикату ватрогасаца Србије на безрезервној подршци коју нам пружају, такође Војсци Србије и свим волонтерима на помоћи! Поздрав драги суграђани до следећег јављања. Edited December 10, 2012 by putar 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
strokan Posted December 10, 2012 Report Share Posted December 10, 2012 на бежанијској коси нема приоритетних улица Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trooper Posted December 10, 2012 Report Share Posted December 10, 2012 moj DŽIP (poz mohi) nije imao nikakvih problema sinoc, cak ni sa uparkiravanjem na snegom zatrpano mesto. NBGD rules. Ljubav za putara. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Litt Posted December 10, 2012 Report Share Posted December 10, 2012 putareva ljubav ~~ Link to comment Share on other sites More sharing options...
fushi.ryuu Posted December 10, 2012 Report Share Posted December 10, 2012 Meni je najsimpatičnije u svemu ovome što je prošle nedelje neko od putarskih zvaničnika izjavio da su spremni i da ih sneg neće iznenaditi ove godine. :)) .: l@w.: co-founder of kouteki Link to comment Share on other sites More sharing options...
sekira Posted December 10, 2012 Report Share Posted December 10, 2012 jeste vi ljudi svesni da ne zivite u Kanadi i da ni jedan grad u Evropi nije bio spreman na ovakve kolicine snega u tako kratkom roku? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted December 10, 2012 Report Share Posted December 10, 2012 на бежанијској коси нема приоритетних улица Aj da je samo Kosa u pitanju... Znaci NBGD pola najvecih bulevara nije bilo ocisceno do jutros - dakle Jurija Gagarina, Omladinskih brigada, Milutina Milankovica, sve po 3-4cm utabanog snega na kolovozu, ne secam se da je ikad bilo ovakvo sranje. Da ne pricam o ulicama tipa Gandijeva, Zorana Djindjica i sl, koje su malo manje ali i dalje ide prevoz njima, tj trebalo bi da su "prvi prioritet". I realno je to problem jer je u tom momentu sneg vec bio prestao da pada 24 sata ranije, dakle da je sneg poceo da pada na radni dan kapiram da bi bio opsti kolaps i katastrofa. Mislim ja sam prolazio, nije problem kad imas dobre zimse gume, ali kad uklopis to sto nista nije ocisceno i neodgovorne ljude koji voze sa letnjim gumama nastane haos. Ja bih realno uveo pravilo, ok, ne mora zimske gume, ali ko krene po ovom snegu sa letnjim gumama ne samo da mu naplate kaznu, nego da ga odslepaju na Parking servis gde ce platiti lezarinu sve vreme dok ne prodje sneg. Plus da mu uzmu dozvolu bar na mesec dana, realno po ovakvom snegu kretanje bez dobre zimse opreme je neodgovorno ne samo prema sebi, nego i prema svim ostalim. Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted December 10, 2012 Report Share Posted December 10, 2012 ma nek mu i ruke odseku da mu više ne padne na pamet da vozi ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted December 10, 2012 Report Share Posted December 10, 2012 I to da se doda :) Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts