Lucky Posted October 16 Report Share Posted October 16 31 minutes ago, millanče said: To mi je poseban fenomen, takve klince kad vidim poželim da ih premlatim, ali se onda setim devedesetih i ranih dvehiljaditih i tog nekog fenomena boy-band / backstreet boys frizura, i sećam se dobro da sam bio jedan od onih kojima jet a neka srednje duža kosa sa razdeljkom po sredini bili ideal 😄 Neki koje znam su i realizovali to, ja prosto nisam imao tip kose sa kojim je to moguće, plus me brinulo da će izgledati glupo na meni jer sam nizak (a ne što je prsoto glupo TAČKA 😄) I onda se smirim i ne reagujem na ta svračja gnezda što imaju na glavama toliko negativno 😄 Pa mislim uvek ima nešto, kao što se sad smejemo frizurama iz osamdesetih ili sa početka devedesetih, tako ćemo i za koju deceniju sad "brokoli frizuri" ili ta razdeljak po sredini nik n-sync frizura dodaj i još da je izblajhana malo i top! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
millanče Posted October 16 Report Share Posted October 16 (edited) 3 hours ago, Lucky said: Pa mislim uvek ima nešto, kao što se sad smejemo frizurama iz osamdesetih ili sa početka devedesetih, tako ćemo i za koju deceniju sad "brokoli frizuri" ili ta razdeljak po sredini nik n-sync frizura dodaj i još da je izblajhana malo i top! Šta "dodaj", izgledao bih tako u nekom periodu mladosti 99 posto samo da je bilo priuštivo genetski i frizerski, samo ne verujem da bih farbao, ostavio bih original, imao sam prirodno prilično crno crnu kosu :D I da vratim diskusiju na film - nisu samo boy bendovi krivi za popularnost takv e frizure, furali su to dosta nešto slično Pit, Dep i mladi Dikaprio, masovno popularno je bilo. Edited October 16 by millanče Quote OPTIMIZADO PARA EL NERVIO ÓPTICO HUMANO Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted October 17 Report Share Posted October 17 22 hours ago, millanče said: Šta "dodaj", izgledao bih tako u nekom periodu mladosti 99 posto samo da je bilo priuštivo genetski i frizerski, samo ne verujem da bih farbao, ostavio bih original, imao sam prirodno prilično crno crnu kosu 😄 pa na to se dodaj odnosilo, da se ofarbaš! 22 hours ago, millanče said: I da vratim diskusiju na film - nisu samo boy bendovi krivi za popularnost takv e frizure, furali su to dosta nešto slično Pit, Dep i mladi Dikaprio, masovno popularno je bilo. ma nikad nije jedna skupina kriva, to ide trendovski i onda svi nose istu frizuru svugde. baš kao brokoli koji sad pomenusmo, ili pre par sezona one neke "kvazi" lonac frizure što pozadi idu u špic, pa ne zaboravimo pre jedno 4-5 godina kad je manbun bio najpopularnija stvar itd itd 🙂 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
millanče Posted October 17 Report Share Posted October 17 2 hours ago, Lucky said: pa na to se dodaj odnosilo, da se ofarbaš! ma nikad nije jedna skupina kriva, to ide trendovski i onda svi nose istu frizuru svugde. baš kao brokoli koji sad pomenusmo, ili pre par sezona one neke "kvazi" lonac frizure što pozadi idu u špic, pa ne zaboravimo pre jedno 4-5 godina kad je manbun bio najpopularnija stvar itd itd 🙂 Bogami, između ostalog značajnijeg što ne valja, Akolajt je i ozbiljna egzibicja očajnih modernih frizura :D Ima svega, i ne zna se šta je gore. Quote OPTIMIZADO PARA EL NERVIO ÓPTICO HUMANO Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted October 25 Report Share Posted October 25 On 10/17/2024 at 11:12 AM, millanče said: Bogami, između ostalog značajnijeg što ne valja, Akolajt je i ozbiljna egzibicja očajnih modernih frizura 😄 Ima svega, i ne zna se šta je gore. dobro i oni su otišli sad u neku krajnost, bukvalno je cilj imati što gluplju frizuru da bi pokazao kako si poseban i ne uklapaš se u stereotipe. i onda zveknu polu obrijanu glavu sa iscrtanim detaljima sa druge strane kosa duginih boja ali proređena i prljava i masna 🙂 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
manson Posted November 9 Report Share Posted November 9 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted November 11 Report Share Posted November 11 valjda ne useru nesto sto iole vredi gledati od celog diznija 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
millanče Posted November 12 Report Share Posted November 12 (edited) 10 hours ago, G!!! said: valjda ne useru nesto sto iole vredi gledati od celog diznija Mandalorian prve dve sezone, i Andor mogu da ostanu, ostalo pod mač realno :D Nego, gledam nešto znaimiljivo - jebene dve i po godine od izlaska prve dobijaš drugu sezonu nečega... Jesam li jedini kome ovo ide na živce? Mislim nije na živce, zabole me baš, nego, ono, stvar se zove SERIJA, zar ne? Edited November 12 by millanče Quote OPTIMIZADO PARA EL NERVIO ÓPTICO HUMANO Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted November 12 Report Share Posted November 12 To zavisi da li gledaš na to da jedna sezona mora da se emituje u jednoj godini ili ne, nije nužno. Tipa Doctor Who ili Stranger Things su takođe preskakali po godinu-dve između emitovanja. Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
millanče Posted November 12 Report Share Posted November 12 14 minutes ago, Zwerko said: To zavisi da li gledaš na to da jedna sezona mora da se emituje u jednoj godini ili ne, nije nužno. Tipa Doctor Who ili Stranger Things su takođe preskakali po godinu-dve između emitovanja. Na to i mislim, sad skoro sve serije prave 2-3 godine pauzu. Ima tu i do štrajkova, i drugih kriza i problema, razumem ja to, nego me jebe kad dođe nova sezona, i nemam pojma šta se dešava, a da je bilo godina-za-godinom, bilo bi mi ok. Evo Arcane izašla sezona 2, probao, nema šanse, ili neću gledati, ili ću morati ponovo prvu pa onda. Što znači da moram da čekam neke OBJEKTIVNE recenzije sezone 2 i da li je vredno svega toga, ili su usrali nešto :D Quote OPTIMIZADO PARA EL NERVIO ÓPTICO HUMANO Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted Wednesday at 07:05 AM Report Share Posted Wednesday at 07:05 AM 22 hours ago, millanče said: Nego, gledam nešto znaimiljivo - jebene dve i po godine od izlaska prve dobijaš drugu sezonu nečega... Jesam li jedini kome ovo ide na živce? Mislim nije na živce, zabole me baš, nego, ono, stvar se zove SERIJA, zar ne? video sam pre neki dan neki tvit kao "šta je najveća bumerska žalba po vama" a odgovor je "kako smo došli od 24 epizode po sezoni na svakih šest meseci do 8 epizoda po sezoni svake 2 do 3 godine" (ili nešto u tom fazonu) ali da, generalno si u pravu, čak nema više ni onoga da se zna da "u X mesecu kreće nova sezona" nečega. moguće da je do štrajkova, što kažeš, a moguće i do hiperprodukcije - mimo glumaca koje vidimo (a koji sigurno imaju svoje druge tezge) verovatno je i broj snimatelja, scenarista, kaskadera, itd ograničen pa iz tog jednog "pool"-a ljudi svi izvlače sve svoje koje angažuju, pa je "gužva". 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted Wednesday at 09:37 AM Report Share Posted Wednesday at 09:37 AM Arcane je tehnicki gledano nesto naj naj, dobri su i dijalozi nema sta, mada meni vise odgovara stil iz prve sezone koji ne besni toliko sa animiranim delovima SVEGA, nekako je imao svoj fazon koji je bas imao stila autenticnog - ovo sada je AJDE DA URADIMO SVE MOGUCE I NEMOGUCE U ANIMACIJAMA, i to ima svog cara zaista su neverovatni neki detalji, i to je za pohvali celoj ekipi, ali tih ludilo detalja ima sada toliko mnogo i toliko se brzo sve smenjuje da realno ne stizem da se divim iccemu kao u prvoj sezoni koja mi je nekako odmerena... sam zaplet se nastavlja dalje, sa tim popularnim zapletima u borbama oko moci i politickim igrama (blah), mada je sve skupa odlicno ako te ne izbacuje iz takta taj woke ritam, gde su sve zenski glumci bitni, muski su - nesposobni, prsli, sakati ili tupavi, naivni, ili zli - u glavnom zene rasturaju muskarce na sve strane jbg produkcije su vece bolje skuplje 100x u svakom smislu od onih koje su bile nekada (sto ne znaci da je i kvalitet odgovarajuci ofc, nego eto tako je) jebga u serijama vise ne glume trecerazredni niskobudzetni glumci ili amateri, glume solidne face sa ozbiljnim CGI i onda se mora uklapati sve sustinski serije su postale isto sto i filmovi - u najvecem procentu tesko sranje koje ne opravdava ulozene pare, ali striming koji dobacuje dovoljno pokriva sve manjkavosti... Mada mi nije bas jasno, tehnologija je toliko napredovala da malte ne mozes u kucnoj varijanti snimiti kvalitetne stvari u 4k sa dobrim zvukom, pa mi ne pije vodu tako lako da iz istog poola ti trebaju svi moguci tehnicari a sa svojim velikim budzetima moraju sve teze da dobace do gledljivosti jer je konkurencija ogromna, jer se serije sada prave ekskluzivno za koliko servisa ? hbo, netflix, prime, hulu, dizni i krs kojecega jos ... kontam da ce puci cela prica jos malo, evo i HBO najavio da ukida deljenje profila kao i netflix, kada svako ode na svoju stranu ne znam koliko ce biti ljudima interesantno da placaju sve odvojeno (mada glupost savremenog coveka dobija nove dimenzije iz dana u dan) 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted Wednesday at 05:27 PM Report Share Posted Wednesday at 05:27 PM 7 hours ago, G!!! said: a sa svojim velikim budzetima moraju sve teze da dobace do gledljivosti jer je konkurencija ogromna, jer se serije sada prave ekskluzivno za koliko servisa ? hbo, netflix, prime, hulu, dizni i krs kojecega jos ... kontam da ce puci cela prica jos malo, evo i HBO najavio da ukida deljenje profila kao i netflix, kada svako ode na svoju stranu ne znam koliko ce biti ljudima interesantno da placaju sve odvojeno (mada glupost savremenog coveka dobija nove dimenzije iz dana u dan) ako imamo i ovde kod nas neke koji plaćaju po 3-4 servisa u isto vreme, čak i na forumu a kamoli u srbiji, zamisli onda tek koliko ih je u americi 🙂 posebno što su inače stvari sve skuplje u americi, mislim da je trenutno karta za bioskop 20 dolara. znači da odeš sa ženom 40 dolara, to ti je praktično dve pretplate za neki servis. ne opravdavam naravno, ja sam srećni korisnik stremia :)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts