Buda_ Posted October 16, 2012 Report Share Posted October 16, 2012 (edited) de stvarno ako je neko to radio sa ovim voskom trakama ili cime vec moze i pm da mi posalje kontam da kreme necu koristiti jer je hemija jbg ranije sam samo brijao/šišao dlake al' to nije neko dugorocno resenje... kontam da depilacija ako nista slabi dlaku ... @menadzer ma brijao sam ranije x puta ali preveliko je cimanje to stalno raditi i posle svakog dlaka jos vise jaca... e da i nakon brijanja mi u proseku nakon 2-3 dana vec pocnu onako da nicu dlake tako da to jako grebe... Edited October 16, 2012 by Buda Link to comment Share on other sites More sharing options...
evgeniy Posted October 16, 2012 Report Share Posted October 16, 2012 sad mi poslao drugar suzu sam pustio =( 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Litt Posted October 16, 2012 Report Share Posted October 16, 2012 Imas Budo one kreme sto namazes i sacekas 10 15 min i posle skines samo dlake plasticnim nozicem koji dobijes uz to. Ima ga svuda :) ~~ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Buda_ Posted October 16, 2012 Report Share Posted October 16, 2012 Al' koliko je to sigurno staviti na jaja posto je hemija... Link to comment Share on other sites More sharing options...
shoocky Posted October 16, 2012 Report Share Posted October 16, 2012 de to na jaja si lud Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikita_ Posted October 16, 2012 Report Share Posted October 16, 2012 Ja brijem zardjalim nozem a kao aftershave koristim vinjak sine nikita, postao si nik kejv Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene Link to comment Share on other sites More sharing options...
Majstor bora Posted October 16, 2012 Report Share Posted October 16, 2012 nego je l' depilira neko jaja i dole sve i cime to radite lol? je l' koristio neko one veet trake kreme??!?! + + Sto manje hemije na kozu, i ovo je previse a taj veet i sranja su teska hemudza to ne bih koristio ni da mi plate. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted October 16, 2012 Report Share Posted October 16, 2012 de stvarno ako je neko to radio sa ovim voskom trakama ili cime vec moze i pm da mi posalje kontam da kreme necu koristiti jer je hemija jbg ranije sam samo brijao/šišao dlake al' to nije neko dugorocno resenje... kontam da depilacija ako nista slabi dlaku ... @menadzer ma brijao sam ranije x puta ali preveliko je cimanje to stalno raditi i posle svakog dlaka jos vise jaca... e da i nakon brijanja mi u proseku nakon 2-3 dana vec pocnu onako da nicu dlake tako da to jako grebe... Ма какве су то приче бријање јача длаку и од депилације се длаке истањују :) то је толико мизерно да се не примети уопште...Ако користиш креме може доћи до тога да те пече кожа :) Бриј и не сери .... Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Astora Posted October 16, 2012 Report Share Posted October 16, 2012 Ja sam koristio te budjave kreme i jos neki polu vosak i osuo sam se toliko da nisam smeo iz kuce da izadjem..Preko telefona sam uzeo bolovanje ,bilo me sramota da kazem sta je bilo pa sam rekao doktorki tek kad sam zatvarao bolovanje sta se u stvari desilo i sama mi je rekla da ako se vec glancaju donji ekstremiteti onda najbolje to raditi sa brijacem i obavezno sa decijim sapunom..Nasapunjati i onda brijati.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
VELIKI KURAC Posted October 16, 2012 Report Share Posted October 16, 2012 Sto se brijete, pedercine jedne? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Astora Posted October 16, 2012 Report Share Posted October 16, 2012 Sto se brijete, pedercine jedne? A ti se kao ne brijes? :D 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post strokan Posted October 16, 2012 Popular Post Report Share Posted October 16, 2012 ja se ne brijem da bi mogao, kad mi ribe kažu da mi je mali penis, kažem, ma jok to ti se čini zbog dlaka 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted October 16, 2012 Report Share Posted October 16, 2012 A i bolje da ih golica, nego slabo koja priznaje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Astroa Posted October 16, 2012 Report Share Posted October 16, 2012 Ja sam koristio te budjave kreme i jos neki polu vosak i osuo sam se toliko da nisam smeo iz kuce da izadjem..Preko telefona sam uzeo bolovanje ,bilo me sramota da kazem sta je bilo pa sam rekao doktorki tek kad sam zatvarao bolovanje sta se u stvari desilo i sama mi je rekla da ako se vec glancaju donji ekstremiteti onda najbolje to raditi sa brijacem i obavezno sa decijim sapunom..Nasapunjati i onda brijati.. Tako je druže, ako ćete da brijete onda obavezno dečiji sapun mada ja ne volim da brijem ja to braunom što mi kum poklonio skratim malo i to je to. A haha za bolovanje, neznam kako bi se ja snašo haha 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
strokan Posted October 16, 2012 Report Share Posted October 16, 2012 a uvek sam se pitao zašto za onanisanje narod voli da kaže "sapunjanje mačora" Link to comment Share on other sites More sharing options...
VELIKI KURAC Posted October 16, 2012 Report Share Posted October 16, 2012 Hm, sad smo odgonetnuli deo za sapunjanje, ali, zasto kurac zovu mačor? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Astora Posted October 16, 2012 Report Share Posted October 16, 2012 Hm, sad smo odgonetnuli deo za sapunjanje, ali, zasto kurac zovu mačor? I zasto picku zovu macka (mackica) ? hahahahah 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Member Posted October 16, 2012 Report Share Posted October 16, 2012 sad mi poslao drugar suzu sam pustio =( Kupio na stimu za 1-2 evra, igram je na svakih 2 meseca :). Link to comment Share on other sites More sharing options...
evgeniy Posted October 16, 2012 Report Share Posted October 16, 2012 (edited) @veliki kurac lol, pa zato sto je dlakav? Edited October 16, 2012 by digrejzö Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted October 16, 2012 Report Share Posted October 16, 2012 Zato što ima brkove! Ili je to samo moj :c Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted October 16, 2012 Report Share Posted October 16, 2012 Tako je druže, ako ćete da brijete onda obavezno dečiji sapun mada ja ne volim da brijem ja to braunom što mi kum poklonio skratim malo i to je to. A haha za bolovanje, neznam kako bi se ja snašo haha You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Litt Posted October 16, 2012 Report Share Posted October 16, 2012 Al' koliko je to sigurno staviti na jaja posto je hemija... Koliko hemije unosis i nabacujes na sebe a brines za 5 grama nekog sranja : ) ~~ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post sekira Posted October 16, 2012 Popular Post Report Share Posted October 16, 2012 presao sa samofinansiranja na budzet o/ 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aleksandar_ Posted October 16, 2012 Report Share Posted October 16, 2012 čestitam sekiro! "When you want to succeed as bad as you want to breathe, then you'll be successful". "Nearly all men can stand adversity, but if you want to test a man’s character, give him power". Superbia in Proelio Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted October 17, 2012 Report Share Posted October 17, 2012 Tesko je, al stvarno.;/ . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts