spo(ghost) Posted October 26, 2012 Report Share Posted October 26, 2012 setio sam se! Nije bitno da je velik, bitno je da je lep... Link to comment Share on other sites More sharing options...
absolute Posted October 26, 2012 Report Share Posted October 26, 2012 zbog prosirenog venskog spleta u testisima, plexus pampiniformis i anatomske varijacije usca vene testikularis u renalnu venu umesto u abdominalnu aortu zbog cega je otezana drenaza krvi iz testisa pa dolazi do nakupljanja tecnosti Doc, you sexy beast...love when you talk dirty :D QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikita_ Posted October 26, 2012 Report Share Posted October 26, 2012 Ja cekam operaciju toga, zato sam i na bolovanju =/ Jel imas nabubrenje koje se vidi golim okom ili imas nelagodnost desno od jaja? Prvi put sam osetio prekljuce u teretani i juce posle duge setnje. sine nikita, postao si nik kejv Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene Link to comment Share on other sites More sharing options...
Astora Posted October 26, 2012 Report Share Posted October 26, 2012 (edited) Jel imas nabubrenje koje se vidi golim okom ili imas nelagodnost desno od jaja? Prvi put sam osetio prekljuce u teretani i juce posle duge setnje. Nabubrenje koje se vidi golim okom, boli oci ispadaju, takodje i na dodir boli i moram da dodam da mi je trenutno desno jaje vece od levog, sto nije bio obicaj dok mi se nije ovo zakomplikovalo. Pokusao sam danas TV da prebacim sa jednog mesta na drugo i ne ide, boli, tako da su mi kod lekara rekli da moram drzati dijetu i da pijem diklofene pa da se javim za 2 nedelje na hirursko odeljenje u Novom Sadu Edited October 26, 2012 by edit_ Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikita_ Posted October 26, 2012 Report Share Posted October 26, 2012 ja i nemam desno jaje :( sine nikita, postao si nik kejv Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaveN Posted October 26, 2012 Report Share Posted October 26, 2012 zbog prosirenog venskog spleta u testisima, plexus pampiniformis i anatomske varijacije usca vene testikularis u renalnu venu umesto u donju venu kavu zbog cega je otezana drenaza krvi iz testisa pa dolazi do nakupljanja tecnosti kili je napustio forum Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted October 26, 2012 Report Share Posted October 26, 2012 gadite mi se Link to comment Share on other sites More sharing options...
spo(ghost) Posted October 26, 2012 Report Share Posted October 26, 2012 Nije bitno da je velik, bitno je da je lep... Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted October 26, 2012 Report Share Posted October 26, 2012 Jel imas nabubrenje koje se vidi golim okom ili imas nelagodnost desno od jaja? Prvi put sam osetio prekljuce u teretani i juce posle duge setnje. ne kaze se prekljuce nego prekjuce u gradu sunce a preko reke magla :c Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted October 26, 2012 Report Share Posted October 26, 2012 zar nije jedno jaje tradicionalno vece od drugog gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post Highl1 Posted October 26, 2012 Popular Post Report Share Posted October 26, 2012 možda u Pančevu 4 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted October 26, 2012 Report Share Posted October 26, 2012 ja nikako ne mogu da provalim sta treba da radim da bi mi se jaja opustila da vise sto vise a mnogo je dobar osecaj Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted October 26, 2012 Report Share Posted October 26, 2012 Кили, иди у сауну. MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Litt Posted October 26, 2012 Report Share Posted October 26, 2012 ja nikako ne mogu da provalim sta treba da radim da bi mi se jaja opustila da vise pa jaja ~~ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitch Posted October 26, 2012 Report Share Posted October 26, 2012 (edited) vidi sa budom... razvio je opasne metode za skupljanje muda, tako da sigurno moze udeliti koji savet i oko opustanja. :) Edited October 26, 2012 by Mitch Bjukenon Mitch Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atelas Posted October 26, 2012 Report Share Posted October 26, 2012 Jedan testis i jedan grud su cesto veci od drugog! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shomi~ Posted October 26, 2012 Report Share Posted October 26, 2012 Eh da se zavrsava na tome...nista na ljudskom telu nije simetricno Link to comment Share on other sites More sharing options...
Diego Posted October 26, 2012 Report Share Posted October 26, 2012 reko vam shomi da niste simetricni I see by your outfit, that you are a cowboy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted October 26, 2012 Report Share Posted October 26, 2012 shomy pls Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ребел Posted October 26, 2012 Report Share Posted October 26, 2012 Nabubrenje koje se vidi golim okom, boli oci ispadaju, takodje i na dodir boli i moram da dodam da mi je trenutno desno jaje vece od levog, sto nije bio obicaj dok mi se nije ovo zakomplikovalo. Pokusao sam danas TV da prebacim sa jednog mesta na drugo i ne ide, boli, tako da su mi kod lekara rekli da moram drzati dijetu i da pijem diklofene pa da se javim za 2 nedelje na hirursko odeljenje u Novom Sadu Јеси био код уролога? Ово можда није кила, може да буде тумор. Mislim da sam frustriran zbog svega od navedenog, kako si me procitao, ciganmala frojdovac. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SIN Posted October 26, 2012 Report Share Posted October 26, 2012 Ovaj Rebi dosao da se posere po coveku. A to sto hoces da pustas balon, to je cist simptom lupusa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ivan~ Posted October 26, 2012 Report Share Posted October 26, 2012 "This is your life and it's ending one minute at a time." Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted October 26, 2012 Report Share Posted October 26, 2012 možda u Pančevu dude srsly meni je od pamtiveka jedno jaje vece ko u onom vicu ja nikako ne mogu da provalim sta treba da radim da bi mi se jaja opustila da vise sto vise a mnogo je dobar osecaj pitaj budu,verovatno ima neki ritual i za opustanje jaja ko za brijanje.Verovatno moras da visis sa terase i recitujes oce nas 15 minuta gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ivan~ Posted October 26, 2012 Report Share Posted October 26, 2012 Зашто бих ја баш ОНОЛИКО јебо ону гангнам стајл рибу, кад капирам да и није нека пичка, а и немам азијски фетиш:) И то бих је водио и на вечеру пре прцања, човече... Ne znam da li si video ovo "This is your life and it's ending one minute at a time." Link to comment Share on other sites More sharing options...
sekira Posted October 26, 2012 Report Share Posted October 26, 2012 sta mislite, jel sprco? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts