Jump to content

pričajte

Guest

Recommended Posts

zbog prosirenog venskog spleta u testisima, plexus pampiniformis i anatomske varijacije usca vene testikularis u renalnu venu umesto u abdominalnu aortu zbog cega je otezana drenaza krvi iz testisa pa dolazi do nakupljanja tecnosti

Doc, you sexy beast...love when you talk dirty :D

QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)

relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom

Ja cekam operaciju toga, zato sam i na bolovanju =/

Jel imas nabubrenje koje se vidi golim okom ili imas nelagodnost desno od jaja? Prvi put sam osetio prekljuce u teretani i juce posle duge setnje.

sine nikita, postao si nik kejv

Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene 

Jel imas nabubrenje koje se vidi golim okom ili imas nelagodnost desno od jaja? Prvi put sam osetio prekljuce u teretani i juce posle duge setnje.

Nabubrenje koje se vidi golim okom, boli oci ispadaju, takodje i na dodir boli i moram da dodam da mi je trenutno desno jaje vece od levog, sto nije bio obicaj dok mi se nije ovo zakomplikovalo.

Pokusao sam danas TV da prebacim sa jednog mesta na drugo i ne ide, boli, tako da su mi kod lekara rekli da moram drzati dijetu i da pijem diklofene pa da se javim za 2 nedelje na hirursko odeljenje u Novom Sadu

Edited by edit_

Nabubrenje koje se vidi golim okom, boli oci ispadaju, takodje i na dodir boli i moram da dodam da mi je trenutno desno jaje vece od levog, sto nije bio obicaj dok mi se nije ovo zakomplikovalo.

Pokusao sam danas TV da prebacim sa jednog mesta na drugo i ne ide, boli, tako da su mi kod lekara rekli da moram drzati dijetu i da pijem diklofene pa da se javim za 2 nedelje na hirursko odeljenje u Novom Sadu

Јеси био код уролога? Ово можда није кила, може да буде тумор.

Mislim da sam frustriran zbog svega od navedenog, kako si me procitao, ciganmala frojdovac.

možda u Pančevu

dude srsly

meni je od pamtiveka jedno jaje vece ko u onom vicu

ja nikako ne mogu da provalim sta treba da radim da bi mi se jaja opustila da vise sto vise a mnogo je dobar osecaj

pitaj budu,verovatno ima neki ritual i za opustanje jaja ko za brijanje.Verovatno moras da visis sa terase i recitujes oce nas 15 minuta

gruja novi alen

ko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?

evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja.

Зашто бих ја баш ОНОЛИКО јебо ону гангнам стајл рибу, кад капирам да и није нека пичка, а и немам азијски фетиш:) И то бих је водио и на вечеру пре прцања, човече...

Ne znam da li si video ovo

"This is your life and it's ending one minute at a time."

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...