Majstor bora Posted September 12, 2012 Report Share Posted September 12, 2012 Izasao novi iPhone http://www.engadget.com/2012/09/12/iphone-5-whats-changed/ Koliko sam video isto je sto i 4S stim sto je drugacijih dimenzija, malo jaci procesor i vise rama. Ocekivao sam vise od iPhona 5 jer sam hteo i da ga kupim, gledajuci ovako isto je da li imate 4S ili iPhone 5..... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sinister Posted September 12, 2012 Report Share Posted September 12, 2012 (edited) kad pomislim samo koliko retarda ima na ovoj planeti, koji na ovo gledaju kao must buy :) tanji je i laksi, to je jedino za pohvalu. laksi je i od s3, sto je wow Edited September 12, 2012 by siniSter Quote Bring It Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted September 12, 2012 Report Share Posted September 12, 2012 pa i iphone 5 je isto kao da imas iphone 1 samo je veci ekran,mrezolucija, chip i os Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted September 12, 2012 Report Share Posted September 12, 2012 hardver smo znali kakav će da bude, ali mislim da je iOS 6 razočarao. nema nikakve aktivne elemente na desktopu, tako da sad već osetno kaska za androidom. osim ako nisam nešto propustio. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted September 12, 2012 Report Share Posted September 12, 2012 ne znam, imam ios, imam android, isti kurac kad se naviknes. no moram priznati da je ios objektivno kad se sve pogleda, bolji Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted September 12, 2012 Report Share Posted September 12, 2012 imaš android od pre dve godine, jebi ga Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rev Posted September 12, 2012 Report Share Posted September 12, 2012 (edited) Mislim da je došlo vreme da predjem na iPhone. 4S :) Inače meni se svidja to što su uradili sa 5icom hardverski, softverski baš i nisam kompetentan da pričam. Tanji, lakši, veći ekran, niko se tu neće žaliti. Edited September 12, 2012 by rev Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted September 12, 2012 Report Share Posted September 12, 2012 imaš android od pre dve godine, jebi ga aj od sutra cu imati bili džin pa ću videti Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted September 12, 2012 Report Share Posted September 12, 2012 koliko sam ja skontao, veći je ekran (mada nisam skontao da li su menjali rezoluciju, verovatno ne), lakši je, ima novi konektor i podržava LTE. opet ništa revolucionarno ali lepo upakovano, imaju najjači brend na svetu i to je to. mislim, oni su uspeli da ubede ljude da su napravili revoluciju sa ekranom od 4 inča, pa jebo te :) Quote Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted September 12, 2012 Report Share Posted September 12, 2012 jeste veća rezolucija, i sad na desktop može da stane jedan red ikonica više s druge strane, sa industrijskim dizajnom su sabili, crni iphone izgleda prebrutalno. kažu da je i kvalitet izrade neverovatan. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sekira Posted September 12, 2012 Report Share Posted September 12, 2012 koliko ja kapiram, taj kvalitet izrade mu je i jedina prednos u poredjenju sa npr. galaxy s3? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted September 12, 2012 Report Share Posted September 12, 2012 (edited) pa nije baš samo to. ios je prilično stabilan, ima ogromnu bazu dobrih aplikacija, itd. Edited September 12, 2012 by Doca. Quote Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted September 12, 2012 Report Share Posted September 12, 2012 jeste, stvarno je jako jako kvalitetan uredjaj, jako lep i ios je odlican. sad koliko je inteligentno dati 600 eura za mobilni, mimo je teme :) definitivno je iphone kvalitetniji po izradi od konkurencije, ali ono, po meni je bolje kupiti najjeftiniji fon za telefoniranje i 7 incni tablet sa gprs i gps za zezanciju :) super je iphone, ali syptvarno je preskup ( kao i odgovarajuci androidi) Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted September 12, 2012 Report Share Posted September 12, 2012 ne znam, imam ios, imam android, isti kurac kad se naviknes. no moram priznati da je ios objektivno kad se sve pogleda, bolji ja cim upalim telefon, na startnom ekranu imam i vreme, i temperaturu, plus prognosu, plus vidzete za on/off blututha, wi-fi, pojacavanje brightness-a itd....a mogao bih da ima josh stosta na ostalim ekranima. iOS na ipadu je red inertnih ikonica Quote It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted September 13, 2012 Report Share Posted September 13, 2012 sve to može da stane u notifikacije igi odličan dizajn, izrada, veći ekran, dimenzije, veliki plus od mene, prvi iphone koji ću razmotriti za kupovinu Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZerBah Posted September 13, 2012 Report Share Posted September 13, 2012 Iskreno da kazem, bio sam protiv apple prenosnih proizvoda (iphone, ipad). Medjutim sve se promenilo posle kupovine ipad-a (ovog poslednjeg) - iOS je ipak tata za Android, toliko je sve na njemu ispolirano. Mislim da cu uzeti iphone 5. Quote А в чем сила, брат? Link to comment Share on other sites More sharing options...
VELIKI KURAC Posted September 13, 2012 Report Share Posted September 13, 2012 (edited) ... Edited November 25, 2021 by VELIKI KURAC Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted September 13, 2012 Report Share Posted September 13, 2012 ja sam navikao da radim gomilu nestandardnih stvari sa androidom i iOS tu jednostavno ne bi imao šta da traži. ako su ti potrebe nešto što je apple predvideo, onda ćeš svakako najbolje proći sa njihovim proizvodima, al ako hoćeš jednu stvar "izvan kutije", najebo si. a mislim da je i pera istripovao i da nije iOS za njega :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted September 13, 2012 Report Share Posted September 13, 2012 Po meni su uradili tacno sto im je trebalo. Imaju najprodavaniji proizvod na svetu, samo su ga malo dosminkali. Razlika je ista kao npr Samsung Galaxy S2 i S3, sustinski oba telefona rade isto samo je ovaj drugi malo veci i lepsi, dakle evolucija proizvoda koji se vec pokazao kao dobar. Po mojoj logici su mogli da idu na ekran od bar 4.3", malo mi 4" opet deluje malo, pogotovu sto je za flagship Androide sada vec standard 4.7". Inace moram da podsetim na to kako je Apple odgovorio na SGS2 i zasto je 4s i dalje imao ekran od samo 3.5" :) Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted September 13, 2012 Report Share Posted September 13, 2012 pa kakav je ovo dizajn jbt lol :) meni je presmesna cela prica koja se prodaje oko iphona prvo je bilo da je 3,5" savrsenstvo od velicine za ekran da je totalno nepotreban veci ekran kao sto svi ostali pricaju - i onda povecaju ekran pa onda pricaju da je tezina veoma bitna, da je to extra feature - i onda smanje tezinu kao ludilo wow sada je laksi 40% !! i onda specijalan feature - panorama fotkanje ! wohooo i tako u krug spinuju price sa novim generacijama a usput ubace feature koji postoji 10 godina kao nesto jedinstveno u svetu telefona... ja im nikada vise necu dati pare 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted September 13, 2012 Report Share Posted September 13, 2012 ja sam navikao da radim gomilu nestandardnih stvari sa androidom i iOS tu jednostavno ne bi imao šta da traži. ako su ti potrebe nešto što je apple predvideo, onda ćeš svakako najbolje proći sa njihovim proizvodima, al ako hoćeš jednu stvar "izvan kutije", najebo si. a mislim da je i pera istripovao i da nije iOS za njega :D Pera je od decembra pa do avgusta imao 4ku kao službeni telefon, i ima stvari koje iOS radi bolje Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trooper Posted September 13, 2012 Report Share Posted September 13, 2012 (edited) ja sam navikao da radim gomilu nestandardnih stvari sa androidom i iOS tu jednostavno ne bi imao šta da traži. ako su ti potrebe nešto što je apple predvideo, onda ćeš svakako najbolje proći sa njihovim proizvodima, al ako hoćeš jednu stvar "izvan kutije", najebo si. jos nisam nasao stvar koja mi je trebala i da sam je video npr na Androidu i da nisam uspeo da je namestim na iOS Osim widgeta oko kojih je ceo Androidov UI koncipiran, ne vidim neki dodatni feature koji taj OS ima. Edited September 13, 2012 by trooper Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted September 13, 2012 Report Share Posted September 13, 2012 ja sam navikao da radim gomilu nestandardnih stvari sa androidom i iOS tu jednostavno ne bi imao šta da traži. ako su ti potrebe nešto što je apple predvideo, onda ćeš svakako najbolje proći sa njihovim proizvodima, al ako hoćeš jednu stvar "izvan kutije", najebo si. a mislim da je i pera istripovao i da nije iOS za njega :D ovo oko toga da ne moze nista van kutije...slobodno svrni da vidis kako radim sa ipadom i u sta sam ga pretvorio ;) sve se moze, al je pitanje cemu to :) Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted September 13, 2012 Report Share Posted September 13, 2012 i šta ćeš da radiš kad izađe iOS6, igore? :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Majstor bora Posted September 13, 2012 Author Report Share Posted September 13, 2012 Al ovi komentari na b92 Nista posebno Xperia SL ga po svim parametrima jede za dorucak :) (Kain, 13. septembar 2012 11:09) Sto se tice iOSa mnogo je bolje koncipiran i jednostavno bolje upakovan, radi brze i sve je instant sto nije slucaj kao kod Androida, posedujem i iPhone i ovaj SGS2, Android je prilicno dobar ima sve ali je nekako brljavo napravljen, bar ovaj default rom koji sam dobio uz telefon, neretko mi se desava da kliknem broj da zovem i onda on stoji po 2 sekunde dok ne krene sa pozivanjem broja. Na iPhonu mi se na primer to nikad nije dogodilo mada sam cuo da drugima jeste tako da ne znam. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts