Jump to content

pričajte

Guest

Recommended Posts

едит:

сетио сам се да се Лешко плаши змија. Брате, па онда потенцијално све треба у спојлер, има људи који се плаше инсеката, паса, паукова... на тевеу ће да ти ставе змију без упозорења, док рецимо неки бихединг неће... Не видим како треба да се подразумева да ја будем свестан тога док качим слике - змија.

Мислим, океј, стављаћу змије у спојлер следећи пут лол, али брате ''сисајте га'' - нот најс, може то и нормално да се каже кад причаш са човеком. И још овај са ''i second that", јеа, баш сте фрајери са тим батичарењем...

Iju druze, sto si se ti istripovao...

Prvo, to sto je Kili rekao "sisajte ga", nije bilo napisano u fazonu da tebe licno opsuje, nego u fazonu "e do kurca bas" (ovo govorim u njegovo ime, pa ne mogu da tvrdim, vec pretpostavljam).

Sto se mene tice, ja sam se samo slozio da bih vise voleo da zmije idu u spojler, ali ono, nije mi sad neka velika frka, zato sam tako "usput" rekao.

Kazem ti, slozio si ti celu pricu u glavi...

2ch4bup.jpg

Čitam neku knjigu family life in 20th-century America , i nailazim na podatak da je zakonom iz 1975. ženama omogućeno da, bez potrebe da traže dozvolu od muža, izvade kreditne kartice na svoje ime i njima se služe, rekoh sebi, eto korena krize iz 2008 :D

У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. 
Радоје Домановић - "Страдија" 1902. -

Feels good to be back. Pozdrav

Sent from my GT-N7000 using Tapatalk 2

pa aj na poker topik :)

gruja novi alen

ko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?

evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja.

Па јесте ''математички'', али није оно данас имаш шездесет, а сутра сто дваес:)

Бураз ми баш нема среће. Отишо тамо у алкатраз на баскет и црњо (који је и узо) га изломио коленом у колено, исцепо му лигаменте и још свашта нешто, треба се оперише итд. А смор, трениро је ко магаре за то срање... И још изгледа тај црњо све добио на кобијатање:)

Jel to ovaj Nebojsa Boskovic? (znam da jeste jer je jedini Srbin tamo al ono ipak pitam :D) Bedak bas za povredu. A taj turnir se jedino i osvaja na kobijatanje :D Mozes da igras dojaja odbranu al ako ti dodje neki mamlaz koji ce da shutira iz nerealnih pozicija i sve pogodi onda dzabe sve

"U dresu Redzi Millera idem do svog dilera, vutre puna kesa al' ost'o sam bez dresa"

Dulio jel iznosis zmiju napolje , kad ides u prodavnicu itd ? Ovde prepricavamo kako je jedan car doso sa zmijom u maksi i istero ceo maksi napolje :D doduse to dok su bile male , sad mu je jedna valjda zamalo iscasila rame , pa je vise ne dira ... ima 2.5 metra zmija

When the going gets tough, the tough get going

Jel to ovaj Nebojsa Boskovic? (znam da jeste jer je jedini Srbin tamo al ono ipak pitam :D) Bedak bas za povredu. A taj turnir se jedino i osvaja na kobijatanje :D Mozes da igras dojaja odbranu al ako ti dodje neki mamlaz koji ce da shutira iz nerealnih pozicija i sve pogodi onda dzabe sve

Нисам мислио на то кобијатање, него на ''удри лактом док суца нема'':)

Колико сам чуо, можеш и столицом тамо да бијеш лика, неће бити фаул и онда ако си Шакил, добијаш, нема везе како играш баскет... Што је смор, мислим, сви они су навикли да се туку, али јебига, не можеш ти против ремпејџ стероидне мрцине, колико год се гурао у ванамеричким клубовима и на београдским врлим мрцинастим теренима:)

Јесте, то је тај лик:)

Мислим, смор ми је што је њему то баш готиван трип, он је ишао и тамо у Москву пар пута на онај стрит бол и те форе, ал капирам да му је ово био јачи трип јер је један на један...

Dulio jel iznosis zmiju napolje , kad ides u prodavnicu itd ? Ovde prepricavamo kako je jedan car doso sa zmijom u maksi i istero ceo maksi napolje :D doduse to dok su bile male , sad mu je jedna valjda zamalo iscasila rame , pa je vise ne dira ... ima 2.5 metra zmija

Ахаха:)

Не износим, под један, усро би се он, под два, лол ми је та акција:)

Али имам папир из суда за змију, тако да ако бих хтео да је шетам напоље, могао бих, чак и ако би ме сморили пандури као шта узнемираваш људе, ја покажем папир и нема фрке:)

То његово је вероватно бурмански питон или можда боа констриктор:) Оне не само да имају 2.5 метра, него су и велике у та два и по метра (ако ме капираш), тако да толка змија може да има и педес кила фазон.

brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :)

a cekaj sad, kako je ta njegova napala njega ,obmotala mu se oko ruke i krenula da steze valjda, jel imaju one trip agresivnosti, cudno mi da se istripovala da joj preti opasnost od lika koji je hrani, sta sprecava tvoju zmiju da to isto tebi uradi ?

When the going gets tough, the tough get going

a cekaj sad, kako je ta njegova napala njega ,obmotala mu se oko ruke i krenula da steze valjda, jel imaju one trip agresivnosti, cudno mi da se istripovala da joj preti opasnost od lika koji je hrani, sta sprecava tvoju zmiju da to isto tebi uradi ?

Нису оне довољно паметне да имају трип да им је неко газда и да их храни, оне су глупе, животаре тако, трипују да су уловиле кад им даш да једу итд.

Оно што их спречава да нападну су следеће ствари:

-навикнутост на тебе као ентитет који није претећи већ део свакодневног свемира (дакле, пожељно је бар двапут недељно да се зајебаваш с њима)

-не скачеш испред њих и не вичеш БУ :)

-не смараш их кад су испижђени (мада овај мој генерално никад није - то зависи и од индивидуе и од врсте)

-переш руке после пипања њиховог хаса, јер оне лове на топлоту+мирис, а ти ако им машеш рукама около, са којима си претходно дрндао пацове, она је у фазону ''лол ево га пацов, таргет аквајрд''

-гледаш да их не храниш из руке него нпр. из дугачке пинцете, да не створе трип да је рука у тераријуму = хас

итд.

У суштини, змија те неће напасти ако је не малтретираш док је кренки (мада ако умеш, неће ни тад, пошто су оне кренки јер бране гајбу, па онда сикћу и смарају, али онда рецимо им дођеш другом руком са леђа и извадиш их напоље, онда им се искључи тај трип за гајбу и блеје нормално), ако је не плашиш скакањем и дрндањем и ако переш руке од пацова:)

Мада увек може да се деси да те грицну, јер су глупе и ко зна шта су истриповале... На срећу, горе је ако те угризе чивава него змија од пет метара (коју нико нормалан и не држи гајби), тако да то није неки проблем, а и дешава се јако ретко, кад се склопе коцкице. У суштини искусни ликови неће бити уједени јер ће да знају кад шта како. Наравно, то је угриз типа ''смараш ме'' или ''уплашио си ме'' или ''истриповала сам лол'' и ту нема дављења. Давиће те само ако оће да те хаса, а ако оће да те хаса, нешто си зајебо. Или ниси прао руке, или је ниси хранио дуго, или си је погрешно хранио, па је повезала твој долазак са доласком хаса или све то одједном.

Јер, змије импринтују плен, дакле, ако је храниш пацовима, кад јој даш хрчка, збуниће се углавном, а камоли кад јој даш нешто скроз другачије, тако да у суштини, не би требало да скаче на тебе јер везе немаш са тим што она једе, а гледа те сваки дан и посматра те исто као што посматра и столицу или врата од тераријума. И још ако имаш проверену змију, значи, родила се у одгајивачници од маме и тате који су из одгајивачнице, онда нема фрке. Једино ако ниси добио неку Могли змију која је одрасла ухваћена, то ће увек да те гризе.

Не сећам се те скале, али рецимо да змију од два метра можеш сам да трипујеш, а за сваки следећи метар је потребно имати додатног лика да улети ако затреба. Ситне су шансе да се деси срање, фазон исте као и да те угризе рођено куче, али није то поента, него од тог срања можеш да згинеш (ко што је авион сигурнији од баса, али ако авион прсне, одосте сви у курац) , јер ће змија од четири метра да те придави ко мачку ако оће, без да се ти ишта питаш.

Ne volim Duljovog burazera :D

[:D]

Јел то неки баскет анимозитет:)

Ал реално, он је можда и најбољи чоек кога познајем, иако се видим с њим једном у годину дана фазон. Али има душу детета, право чудо с обзиром на то да је на карабурми цео живот:) Ал буквално, ако знам триста људи у животу, он је објективно најбољи лик:)

• Upvote (+1) 1

brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :)

Ја реко јебали сте један другом жене ил нешто тако:) Не знам, ја сам га гледо пар пута у три на три и оно, фино игра и зна свашта, али га нисам гледо на текмама... Једино ми смешно што има онај фуф фуф фуф рад ко Стојке Мустафа кад је нека зајебана ситуација [:D]

Није традиција, ја сам стварно ћелав:)

Ћале ми је оћелавио типа у средњој лол... А Бошковићи су косати, ал немам појма, можда му је то неки баскет фазон:)

А пропо Карабурме, па нисам то мислио да буде смијешно, мислим, част изузецима, али ви што сте са Карабурме, знате који су тамо радови:) Живео сам и ја тамо до фазон другог основне, а после сам посећивао:)

• Upvote (+1) 1

Па у фазону сам, као знам шта мислиш, није да је то нешто чиме човек треба да се поноси, али ипак лол. :) Мислим да би свако тако реаговао. :)

У коју си основну ишао?

Mislim da sam frustriran zbog svega od navedenog, kako si me procitao, ciganmala frojdovac.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...