Doca Posted September 17, 2012 Report Share Posted September 17, 2012 (edited) dekriminalizovana je droga u pragu, šta vam drugo treba?! btw, obrati pažnju na menjačnice, drastično se razlikuje kurs od jedne do druge i obavezno pitaj menjača koliki je (pffhehe) u tom trenutku, često se razlikuje od onih reklamiranih kurseva koje ostave na tablama i reklamama. edit: brace yourselves, kreki je izašao iz "idem na faks" fazona i ušao u "zaposlio sam se" fazon! Edited September 17, 2012 by Doca. Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sion Posted September 17, 2012 Report Share Posted September 17, 2012 E da, imaju neki muslimani Arapi jebem li ga sta su u centru grada menjacnicu gde je najbolji kurs, bar nas je tako upozorio vodic, bas nam je naglasio da pazimo sa menjacnicama tamo, jer smo svi dosli sa evrima, a u vecini lokala placas u krunama. I tako ja bio na poslu danas, a sutra opet idem na posao i tako ce bogami biti i prekosutra. Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted September 17, 2012 Report Share Posted September 17, 2012 stvar je u tome sto uzimaju proviziju, pa trazite menjacnice na kojima pise da ne uzimaju proviziju, i svakako proverite kurs. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aleksandar_ Posted September 17, 2012 Report Share Posted September 17, 2012 @Kreki Pa uglavnom ćemo rano ujutru odlaziti da posećujemo muzeje/kapele itd, al imaćemo slobodno svaki dan od nekih 16h-20h uveče.Prvi dan idemo do Hradčana, a drugi do Karlovih Vari, al kao što rekoh to će sve trajati do nekih 14-16h popodne i imaćemo slobodno do uveče, treći dan je "slobodan dan" tačnije moćićemo samostalno da obilazimo grad i uveče idemo na krstarenje Dunavom. @Doca Da, čuo sam već za to hvala u svakom slučaju:) "When you want to succeed as bad as you want to breathe, then you'll be successful". "Nearly all men can stand adversity, but if you want to test a man’s character, give him power". Superbia in Proelio Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sion Posted September 17, 2012 Report Share Posted September 17, 2012 U Karlovim Varima sam jeo najbolji giros ever, a i tamo imaju one Becherovke Link to comment Share on other sites More sharing options...
tOMABRE Posted September 17, 2012 Report Share Posted September 17, 2012 @Kreki Pa uglavnom ćemo rano ujutru odlaziti da posećujemo muzeje/kapele itd, al imaćemo slobodno svaki dan od nekih 16h-20h uveče.Prvi dan idemo do Hradčana, a drugi do Karlovih Vari, al kao što rekoh to će sve trajati do nekih 14-16h popodne i imaćemo slobodno do uveče, treći dan je "slobodan dan" tačnije moćićemo samostalno da obilazimo grad i uveče idemo na krstarenje Dunavom. @Doca Da, čuo sam već za to hvala u svakom slučaju:) Jebem li ga ne secam se kako se zove, ali to je valjda i najpoznatija pivnica u Pragu, poznata je po tome sto oni prave svoje tamno pivo koje mozes piti samo tamo. Pivo je najveci car! Inace uz has se dobija po pivo, tako da ako imas riba koje ne piju pivo jos jedan plus :) Samo pazi, oni vole da kombinuju slatko i slano, tipa slag ili kompot uz meso, tako da ti ja preporucujem da uzmes gulas. Ne znam da li vam je ta pivnica u programu, ali verovatno jeste. Sto se menjacnica tice, nama je vodic govorio gde treba posto ne treba gledati kurs koliki je, vec kao sto Prota kaze zavisi od provizije. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trooper Posted September 17, 2012 Report Share Posted September 17, 2012 e gde nam je onaj topic gde se prica o gotivnim mestima za dejt? Ili ako sam ja taj topic sanjao: aj preporucite mesto gde je dovoljno udobno, mirno i mracno da mogu da se opustim sa njom (inb4 pa kući lol), a opet dovoljno svetlo da ne pomisli da sam je odveo negde da je silujem Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted September 17, 2012 Report Share Posted September 17, 2012 Vodi je u Kaškai Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trooper Posted September 17, 2012 Report Share Posted September 17, 2012 dabome. kaldi? al to nije ni blizu onog što sam imao na umu? osim ako nemaju neki skriveni štek negde koji sam propustio kada sam išao tamo? jel zna neko dal radi Play i dalje i kako je tamo na 15C? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trooper Posted September 17, 2012 Report Share Posted September 17, 2012 -_- Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRA Posted September 17, 2012 Report Share Posted September 17, 2012 optimist na početku 29. novembra Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted September 17, 2012 Report Share Posted September 17, 2012 vodi je gajbi i pusti joj sirom zatvorenih ociju. ja bi to stvarno uradio You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted September 17, 2012 Report Share Posted September 17, 2012 trpy, idi u klub svetskih putnika, u 29. novembra prekoputa optimista, uđeš u zgradu pa niz stepenice. tačno tip mesta koje tražiš. Koja crna zadruga, konkurisao sam za posao preko oglasa na infostudu, pozvali me na razgovor posle 2 dana, cim sam izvadio radnu knjizicu, poceo da radim. from rags to riches Dunavom. zašto ideš na ekskurziju u kladovo? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ребел Posted September 17, 2012 Report Share Posted September 17, 2012 Лол, ако нису мењали ништа у том Ауру (Клуб светских путника), место има прилично секташку атмосферу, не могу ближу одредницу да нађем. Иначе, људи који држе су стварно у ОТОу. Истинита прича. Mislim da sam frustriran zbog svega od navedenog, kako si me procitao, ciganmala frojdovac. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trooper Posted September 17, 2012 Report Share Posted September 17, 2012 (edited) ? Edited September 17, 2012 by trooper Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted September 17, 2012 Report Share Posted September 17, 2012 OTO? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ребел Posted September 17, 2012 Report Share Posted September 17, 2012 http://en.wikipedia.org/wiki/Ordo_Templi_Orientis Mislim da sam frustriran zbog svega od navedenog, kako si me procitao, ciganmala frojdovac. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pesma-mrtve-dece Posted September 17, 2012 Report Share Posted September 17, 2012 @ prag New guidelines Starting in 2010, possessing the following amounts of drugs is no longer a criminal offense. Marijuana 15 grams or less Heroin 1.5 grams or less Cocaine 1 gram or less Methamphetamine 2 grams or less Amphetamine 2 grams or less Ecstasy 4 tablets or less Hashish 5 grams or less Hallucinogenic mushrooms 40 pieces or less LSD 5 tablets or less zue Get smart or die dumb! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trooper Posted September 17, 2012 Report Share Posted September 17, 2012 "Hallucinogenic mushrooms 40 pieces or less" odlicna i jako precizna mera :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted September 17, 2012 Report Share Posted September 17, 2012 toliko sam se olomio da cu sad da upalim tv da prica bilo sta i da jedem prsutu i president puter Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trooper Posted September 17, 2012 Report Share Posted September 17, 2012 doveo tek pola jedne sobe u red ... jebem ti preseljenje ... gn Link to comment Share on other sites More sharing options...
SIN Posted September 17, 2012 Report Share Posted September 17, 2012 Samo 3 dana? Mi smo bili tipa 6 dana u Pragu i 1 dan na jezeru Balaton kod Budimpeste. Balaton kod Budimpeste? Jel onda i Subotica kod Beograda? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elvis J. Kurtovic Posted September 17, 2012 Report Share Posted September 17, 2012 zašto ideš na ekskurziju u kladovo? Naposletku ti si navek znala da sam svirac,brosic sto se tesko pribada,da me moze oduvati najblazi nemirac,da cu u po reci stati,da se necu osvrtati nikada... Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted September 17, 2012 Report Share Posted September 17, 2012 (edited) Balaton kod Budimpeste? Jel onda i Subotica kod Beograda? jok, i subotica je kod budimpešte ! Edited September 17, 2012 by prota_ Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted September 18, 2012 Report Share Posted September 18, 2012 dobro jutro! zaista divno jutro, a najavljuju i lep dan! valja se lepo iskoristiti! AE HONA :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts