Astora Posted September 12, 2012 Report Share Posted September 12, 2012 Veceras sam u Novom Sadu bicu kod Bulevara Evrope pa ko hoce da zakuvamo neko pivo neka me iscima na 061/149-60-62,u gradu sam do sutra ujutro do 04:00 pa palim na voz i nazad u Indjiju Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trooper Posted September 12, 2012 Report Share Posted September 12, 2012 bolje kreni kolima i uzmi 20 jura od par ortaka za Novi Sad - Indjija Link to comment Share on other sites More sharing options...
Astora Posted September 12, 2012 Report Share Posted September 12, 2012 bolje kreni kolima i uzmi 20 jura od par ortaka za Novi Sad - Indjija Nikad,ako vec idem u NS sto bih trazio od ortaka da mi daju kes? :) I necu ici kolima veceras,idem vozom posto cu da pijem :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
grb1tj Posted September 12, 2012 Report Share Posted September 12, 2012 a zena i deca ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ребел Posted September 12, 2012 Report Share Posted September 12, 2012 Mislim da sam frustriran zbog svega od navedenog, kako si me procitao, ciganmala frojdovac. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Astora Posted September 12, 2012 Report Share Posted September 12, 2012 a zena i deca ? Pa imam i ja dusu jebi ga..Ne idem u qrvanje ,idem da se vidim sa drugarima i da popijemo nesto..Pa i zena ode nekad sa drugaricama u provod,sta ima tu lose? :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
SIN Posted September 12, 2012 Report Share Posted September 12, 2012 A otkud znas da ona ne baci oko na drugog muskarca kat-kad? Link to comment Share on other sites More sharing options...
SleepeR^ Posted September 12, 2012 Report Share Posted September 12, 2012 da ne otvaram novi topic.. jel zna neko koliko bi otprilike izasla postarina za iphone kad bi neko slao iz amerike na onu foru kao da je poklon? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sion Posted September 12, 2012 Report Share Posted September 12, 2012 Astora Link to comment Share on other sites More sharing options...
sekira Posted September 12, 2012 Report Share Posted September 12, 2012 Sion Posted Image Link to comment Share on other sites More sharing options...
Astora Posted September 12, 2012 Report Share Posted September 12, 2012 A otkud znas da ona ne baci oko na drugog muskarca kat-kad? A odkud ona zna da ja ne bacim oko na drugu devojku kat-kad? :) Za 9 godina braka je ni jednom nisam prevario ! @Sion i sekira ..ne vide se fotke ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trooper Posted September 12, 2012 Report Share Posted September 12, 2012 (edited) nvmind Edited September 12, 2012 by trooper Link to comment Share on other sites More sharing options...
SIN Posted September 12, 2012 Report Share Posted September 12, 2012 A odkud ona zna da ja ne bacim oko na drugu devojku kat-kad? :) Za 9 godina braka je ni jednom nisam prevario ! @Sion i sekira ..ne vide se fotke ! Svaka cast, lepo je cuti da i to danas ima! :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Astora Posted September 12, 2012 Report Share Posted September 12, 2012 Svaka cast, lepo je cuti da i to danas ima! :) Au kreki,ocekivao sam neki troll post...steta sto sam sprco sve i jedan + inace bi ti dao + odmah,nema veze sutra ide + za ovaj post :) Moje vidjenje:Zasto bih varao svoju zenu koja ima 24 godine i kojoj apsolutno NISTA ne fali nakon 2 uspesna porodjaja a svaka druga zena ima to sto i moja zena ima..Vodim se tom logikom i eto,ni jednom je nisam prevario niti bih je prevario. Link to comment Share on other sites More sharing options...
shoocky Posted September 12, 2012 Report Share Posted September 12, 2012 9 godina braka a ima 24, say wut? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Astora Posted September 12, 2012 Report Share Posted September 12, 2012 9 godina braka a ima 24, say wut? Izvinjavam se 8* godina braka ce biti 29-tog novembra :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kotru Posted September 12, 2012 Report Share Posted September 12, 2012 astora baron :)))) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post SIN Posted September 12, 2012 Popular Post Report Share Posted September 12, 2012 Au kreki,ocekivao sam neki troll post...steta sto sam sprco sve i jedan + inace bi ti dao + odmah,nema veze sutra ide + za ovaj post :) Moje vidjenje:Zasto bih varao svoju zenu koja ima 24 godine i kojoj apsolutno NISTA ne fali nakon 2 uspesna porodjaja a svaka druga zena ima to sto i moja zena ima..Vodim se tom logikom i eto,ni jednom je nisam prevario niti bih je prevario. Nisam ja kreki, pu, pu, daleko bilo. Ali, ja kad razmisljam o sebi u buducnosti u braku, kontam da nikad necu moci biti veran. Ne mislim da cu forsirati neverstvo nego tipa, odem u Njemacku poslom i ostajaem 3 dana i tamo pocne da mi se nabacuje radnica na recepciji hotela koja izgleda maestralno i hoce sprc. PA GDE NECU?! 9 godina braka a ima 24, say wut? Inace 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post Astora Posted September 12, 2012 Popular Post Report Share Posted September 12, 2012 Nisam ja kreki, pu, pu, daleko bilo. Ali, ja kad razmisljam o sebi u buducnosti u braku, kontam da nikad necu moci biti veran. Ne mislim da cu forsirati neverstvo nego tipa, odem u Njemacku poslom i ostajaem 3 dana i tamo pocne da mi se nabacuje radnica na recepciji hotela koja izgleda maestralno i hoce sprc. PA GDE NECU?! Pa i ja sam razmisljao upravo o tome ali opet i da sprcam nesto sa strane,kako zenu kuci da pogledam u oci?Ja ne bih da se hvalim ali radio sam honorarno kao konobar po kaficima,diskotekama i naravno da sam imao priliku za mnogo dobar sprc koliko puta ali ne mogu jbg..Rodila mi je dvoje prelepe dece,umalo nije umrla odmah nakon porodjaja,istrpeli smo mnogo sto sta zajedno i na kraju da userem sve to samo zbog jednog sprca sa nekom tamo guzarom?...ma neee.. Bicu u Novom Sadu oko 19:45 pa ko hoce da pijemo pivo neka zabaci sms ili poziv pa se nadjemo kod bulevara evrope..Ja donosim 2 dvolitre Jelen Piva za pocetak :D 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SIN Posted September 12, 2012 Report Share Posted September 12, 2012 Astora brate ja da sam u NS iz bilo kog razloga, otisao bih da popijemo pivo! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted September 12, 2012 Report Share Posted September 12, 2012 Астора јел обилазиш Боград на својој турнеји! brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sion Posted September 12, 2012 Report Share Posted September 12, 2012 nisam ja SIN ljudi, sta vam je Link to comment Share on other sites More sharing options...
Astora Posted September 12, 2012 Report Share Posted September 12, 2012 @Doolio Po pozivu dodjem uvek :) Mozda dodjem ove nedelje,ako ne ove sigurno sledece dolazim :) hvala drug :) @Sin hvala drug :) 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
grb1tj Posted September 12, 2012 Report Share Posted September 12, 2012 jbt, hoce li zavrsiti onaj nadvoznjak kod buvljaka da mogu normalno tramvaji da idu... ja ne mogu da verujem da toliko dugo rade... trebalo je biti zavrseno 15. avg, a izgleda da su produzili do 15. okt lol Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted September 12, 2012 Report Share Posted September 12, 2012 evo plus od mene za astoru Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts