manager Posted October 8, 2012 Report Share Posted October 8, 2012 ja bio napolju i smrzo se ko picka jebote :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted October 8, 2012 Report Share Posted October 8, 2012 Ако неко да иде ових дана колима за НС и назад нека се јави да поделимо трошкове пута! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Astora Posted October 8, 2012 Report Share Posted October 8, 2012 Ако неко да иде ових дана колима за НС и назад нека се јави да поделимо трошкове пута! Odakle si sele,devojano mlada ? :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted October 8, 2012 Report Share Posted October 8, 2012 Београд : ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Astora Posted October 8, 2012 Report Share Posted October 8, 2012 Београд : ) Kad planiras da ides u NS ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted October 8, 2012 Report Share Posted October 8, 2012 kad smo kod podele troskova puta,gde je dvini gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
absolute Posted October 8, 2012 Report Share Posted October 8, 2012 Podelio ga neko usput....aahaheheheh QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom Link to comment Share on other sites More sharing options...
Astora Posted October 8, 2012 Report Share Posted October 8, 2012 nema ga skoro metar dana .. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted October 8, 2012 Report Share Posted October 8, 2012 Ortak sa faksa danas orgnizovao ogromnu gozbu kod sebe gajbi za ekipu sa faksa i ekipu što nam je došla iz Rijeke, najeo sam se i napio Peja pivom i šiptarskim Brendijem, i to sa mojim hrvatskim prijateljima iz Rijeke koji su nam došli u goste, kakav je to čin veleizdaje У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted October 8, 2012 Report Share Posted October 8, 2012 iz vojske bi bio otpusten! Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted October 8, 2012 Report Share Posted October 8, 2012 pa zavisi chabke, ako su bunkeri hrvatica poklekli pred srBskim haubicama, ima nade za tebe! 1 Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted October 8, 2012 Report Share Posted October 8, 2012 Nije bilo bunkera, doček je bio ko kad su Nemačke trupe ulazile u Zagreb '41! У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted October 8, 2012 Report Share Posted October 8, 2012 zar stvarno mislis da je chabke umocio pored silnog piva i brendija? mislim, DA LI bi ti umocio? Link to comment Share on other sites More sharing options...
absolute Posted October 8, 2012 Report Share Posted October 8, 2012 cavke je bio u fazonu, zig hajl lili marlen... QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted October 8, 2012 Report Share Posted October 8, 2012 e chabke chabke :( Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted October 8, 2012 Report Share Posted October 8, 2012 romantični pijani pajcek :( You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted October 8, 2012 Report Share Posted October 8, 2012 (edited) 4 six-packa Peja piva je kupio pomenuti domaćin kada je bio na Kosovu kod familje, preko ''onih'' kanala, za neku apsolutno bagatelnu cenu, ispalo je tipa 25-30 centi po 0,5 limenci, a uzeo je i taj Bredni. Tu trgovinu inače obavljaju one strukture koje su ovih dana kontroverza, reče nam da je tu živa smejurija šta se sve trguje na obe strane. Edited October 8, 2012 by Савовски У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted October 8, 2012 Report Share Posted October 8, 2012 Kad planiras da ides u NS ? Ове недеље, било који дан. Хтео сам да искористим прилику ако неко ради туру тамо вамо да се убацим, треба да узмем неке књиге од више продаваца па уместо да плаћам поштарину сваком понаособ, боље да одем лично и мало побегнем од Београда. Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted October 8, 2012 Report Share Posted October 8, 2012 voz je sasvim ok a moze da bude i (skoro)besplatan ako imas srece Link to comment Share on other sites More sharing options...
Astora Posted October 8, 2012 Report Share Posted October 8, 2012 (edited) Ове недеље, било који дан. Хтео сам да искористим прилику ако неко ради туру тамо вамо да се убацим, треба да узмем неке књиге од више продаваца па уместо да плаћам поштарину сваком понаособ, боље да одем лично и мало побегнем од Београда. Mogu ti ja to odraditi za dzabe ako ti nije problem..Samo mi pustis poruku sta konkretno trazis i gde ima da se uzme ,ja cu ti to srediti da se ti ne cimas bzvz i trosis..Ja sam i ovako i onako cesto u Novom Sadu a sa druge strane mogu da ti vozom posaljem po masinovodji u lokomotivi besplatno...Znam ih skoro sve pa eto.. Ti razmisli pa javi edit;...U stvari brate mogu ti doneti skroz do Beograda..Samo me iscimaj da se dogovorimo sta ti tacno treba,ostalo cu ja da sredim Edited October 8, 2012 by Astora 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elvis J. Kurtovic Posted October 8, 2012 Report Share Posted October 8, 2012 Путнички ти је 300 динара у једном правцу, с тим што можеш и да даш 100-150 кондуктеру. Трошкови аута су ти око 2500 динара (ако се иде аутопутем, са путаринама), тако да ти је разлика повелика. :) Једино ако планираш да узмеш силне књиге, па нећеш да теглиш. :) Naposletku ti si navek znala da sam svirac,brosic sto se tesko pribada,da me moze oduvati najblazi nemirac,da cu u po reci stati,da se necu osvrtati nikada... Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikita_ Posted October 8, 2012 Report Share Posted October 8, 2012 Good guy Astora. 1 sine nikita, postao si nik kejv Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted October 8, 2012 Report Share Posted October 8, 2012 Mogu ti ja to odraditi za dzabe ako ti nije problem..Samo mi pustis poruku sta konkretno trazis i gde ima da se uzme ,ja cu ti to srediti da se ti ne cimas bzvz i trosis..Ja sam i ovako i onako cesto u Novom Sadu a sa druge strane mogu da ti vozom posaljem po masinovodji u lokomotivi besplatno...Znam ih skoro sve pa eto.. Ti razmisli pa javi Хвала Астора, али нема потребе за тим. Битна ствар је и напуштање Београда, шетање Нови Садом, обилажење њихових издавача и антикварница, успостављање контаката. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SIN Posted October 8, 2012 Report Share Posted October 8, 2012 (edited) Ovaj Kori kao da je socially awkawrd vanzemaljski spijun iz crtanog filma! Edited October 8, 2012 by SIN Link to comment Share on other sites More sharing options...
evgeniy Posted October 8, 2012 Report Share Posted October 8, 2012 ja bih korija zaposlio u biblioteci, da radi nabavku! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts