Buda_ Posted September 14, 2012 Report Share Posted September 14, 2012 je l' poznaje neko nekog doktora privatnika u NS koji ce ti napisati na primer ukoliko imas nekih manjih problema sa plucima da imas neki manji oblik astme ili tako nesto ? pitam za druge, tako da se ogradjujem od hejta :DDD Link to comment Share on other sites More sharing options...
absolute Posted September 14, 2012 Report Share Posted September 14, 2012 (edited) Za litar rakije znam jednog koji pravi cuda...ali nije u NS :( Inace, vozikam Mihajla u kolicima po kraju veceras oko pola 8, kad na zemlji sede dvojica klinaca od 17-18g, gledam sta rade, kad oni izvadili "alat" i bodu se u venu iglama..prvo sok, posle toga strah...dokle smo dosli... Kad smo vec kod narkomanije, xyzal 2 x dnevno...jebem ti ambroziju :( Edited September 14, 2012 by absolute QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted September 14, 2012 Report Share Posted September 14, 2012 itakoske... subota, 15.09. danas plata... coko koliko je sati? :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted September 14, 2012 Report Share Posted September 14, 2012 isprdeo sam se za sav prebranac a jescu i sutra 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cartman_ Posted September 15, 2012 Report Share Posted September 15, 2012 (edited) Pozdrav za duleta koji jede u petici u 2 ujutru :))) <3 SD :D Edited September 15, 2012 by uNkindTJM ONE LOVE, TJM! www.last.fm/user/uNkindTJM Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted September 15, 2012 Report Share Posted September 15, 2012 ahaha, ladno unka jebote, nisam te video, sta ces ti u sdu:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cartman_ Posted September 15, 2012 Report Share Posted September 15, 2012 Hahah imam neke drugare u sd-u , pa smo posle neke cirke svratili do petice da jedemo, krenem ka izlazu, vidim poznat mi covek, reko istripovao sam se,posle skapiram da si ti :))) SD <3 ONE LOVE, TJM! www.last.fm/user/uNkindTJM Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aleksandar_ Posted September 15, 2012 Report Share Posted September 15, 2012 Odo ja da spavam :))) SD <3 "When you want to succeed as bad as you want to breathe, then you'll be successful". "Nearly all men can stand adversity, but if you want to test a man’s character, give him power". Superbia in Proelio Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted September 15, 2012 Report Share Posted September 15, 2012 jebote u petici sam i ja hasao svojevremeno SD <3 gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
svinja Posted September 15, 2012 Report Share Posted September 15, 2012 jebo te u smederevu sam ja cenzura jebo te! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Astora Posted September 15, 2012 Report Share Posted September 15, 2012 Dobro jutro drugari... Ustao jutros u 04:30..sad zavrsavam kafu pa polagano na posao..Au jbt ala grmi napolju a idealno vreme za spavanje :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted September 15, 2012 Report Share Posted September 15, 2012 Pa sta bi sa asteroidima? Ja bi trebalo da radim u Kosutnjaku neke sportske igre, nemam pojma ni ja. Kako ce to sve izgledati po ovakvom vremenu, videcemo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted September 15, 2012 Report Share Posted September 15, 2012 Bejah poslom u Beloj Palanci i Pirotu, pa u povratku prenocio kod tetke u Nishu. A mislio sam da je u Chachku sranje, tuga jebena kako je dole. ;/ bela palanka, pirot, vranje, vladičin han, surdulica, dimitrovgrad... ne zna se gde je tužnije :( stvarno možeš sve to da pojedeš ? :o ja vala u mekdonaldsu mogu opušteno tri velika sendviča da sašijem, uz pomfrit i kocu naravno, ali se nekako zaustavim na dva bez pomfrita kad odem :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
rbds Posted September 15, 2012 Report Share Posted September 15, 2012 ^^Ne isplati se kao covek da se najedes u meku. :( Pre par dana za dorucak 4 topla sendvica i skoro pola litra jogurta, pa za veceru pljeskavica od 200gr. Problem je sto i pored toga mogu jos. :( i'm not fat, i'm just easy to see.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted September 15, 2012 Report Share Posted September 15, 2012 Мек има чудан неки механизам (не)засићења. Ако једем у цугу, могу да поједем типа три биг мека са салатама, помфритима и осталим срањима. Ако не једем у цугу него ето, дам мозгу времена да сконта колко сам унео, онда се то смањује на један биг мек са салатама, помфритима и осталим срањима. Али кад поједем ту мању варијанту, није ми добро од глади после типа два сата. Ако поједем већу варијанту, није ми добро од недобрости типа десет сати (ал баш десет, не фазон пет па хиперболишем), а онда наступа невероватна глад. И ово ми се дешава генерално са мековим продуктима, оно, није сад као да је биг мек нека комбинација која ово ради него и кад бих узео рецимо три оне салате са месом, опет би ми исто било. А рецимо ако се накрмачим у КФЦу, није тај рад. Ко ће га знати... Али свеједно, стандардно кад одем у мек узмем овако: -два велика нека срања (биг мек, ројал, нешто сезонско тог типа итд) -једну гарден салату (плус два блу чиза) -помфрит -коца -можда нешто слатко И обично ми остане помфрит нпр. Али сам извалио да једем говна са тим ''комбиновањем'', па сам све више почео да узимам типа три биг мека и гарден brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
absolute Posted September 15, 2012 Report Share Posted September 15, 2012 Ubi me ova ambrozija....jutros mi je grlo nateceno i bolno kao dakiju posle subotnjeg izlaska :( Ivane, super ovo vreme..................NOT!!!! QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted September 15, 2012 Report Share Posted September 15, 2012 Drugovi tesko je jako, i bice tesko jos par dana Dobro veceras je kratkotrajni prestanak teskoce zbog prodigy-a, ali onda se nastavlja po starom izdrzite, bice bolje Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted September 15, 2012 Report Share Posted September 15, 2012 Ubi me ova ambrozija....jutros mi je grlo nateceno i bolno kao dakiju posle subotnjeg izlaska :( Ivane, super ovo vreme..................NOT!!!! ne daj se, nemke, još malo i umire prokleti korov! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atelas Posted September 15, 2012 Report Share Posted September 15, 2012 Spremam nesto za has i igram! http://www.pacmangame.org/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
noiser_ Posted September 15, 2012 Report Share Posted September 15, 2012 Spremam nesto za has i igram! http://www.pacmangame.org/ koliko dugo nisam video ovu igricu, cale je jedino ovu igricu od svih igrica igrao jedno 10ak godina lol, inace jel zna neko broj ili ime onog girosa na uglu jurija gagarina i ivana ribara ( grbitj, alfa....) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted September 15, 2012 Report Share Posted September 15, 2012 sta je ovo, gde se nalazim? juce sam u 12 izasao iz stana, a vratio sam se kuci u pola 4 jutros, ne znam gde udaram od rakije i rostilja:D Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted September 15, 2012 Report Share Posted September 15, 2012 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted September 15, 2012 Report Share Posted September 15, 2012 sta je ovo, gde se nalazim? juce sam u 12 izasao iz stana, a vratio sam se kuci u pola 4 jutros, ne znam gde udaram od rakije i rostilja:D Е де си Леду, ево поновићу ти да је тир 10 Јапански бетлшип у ВоБу јамато:) Значи, планирај нов комп за неких пола године-годину! brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted September 15, 2012 Report Share Posted September 15, 2012 Ko gotivi Ruse i rusko-srpske odnose, neka svrati u Ponedeljak u 18h u Narodnu Biblioteku Srbije, moj profesor Miki Jovanović će držati neka predavanja i promovisati svoje knjige. Čovek je inače veliki poznavalac moderne istorije Rusije, pogotovo društvene istorije SSSR-a. http://www.b92.net/kultura/vesti.php?nav_category=272&yyyy=2012&mm=09&dd=14&nav_id=643018 2 2 У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted September 15, 2012 Report Share Posted September 15, 2012 Е де си Леду, ево поновићу ти да је тир 10 Јапански бетлшип у ВоБу јамато:) Значи, планирај нов комп за неких пола године-годину! ko, sta, gde, kako, link bre! potpuno sam ispao iz te wot/wow/wob price, sta je aktuelno sad, ne vidim da su aktivni nesto oni wot i wow topici btw, nije trebalo da mi kazes za yamato, sad necu moci da spavam!:D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts