Buda_ Posted August 12, 2012 Report Share Posted August 12, 2012 Trajna depilacija? google? 150e? odakle? a ova obicna depilacija je l' od nje otprilike dlake rastu 3x brze i vise ili ne? Link to comment Share on other sites More sharing options...
rev Posted August 12, 2012 Report Share Posted August 12, 2012 Ja sam od žena čuo da što se više depiliraš dlake bivaju sve tanje i sporije rastu. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
dvnityCker Posted August 12, 2012 Report Share Posted August 12, 2012 (edited) prebacio 1000km skotske za 18 sati (inb4 nije preko albanije), umbro. prelepa priroda, kacim par fotki kad dodjem sebi malo Edited August 12, 2012 by dvnitycker The people can always be brought to the bidding of the leaders. That is easy. All you have to do is tell them they are being attacked and denounce the pacifists for lack of patriotism and exposing the country to danger. It works the same way in any country. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Buda_ Posted August 12, 2012 Report Share Posted August 12, 2012 dvni zelim da cujem i sta tvoja strana misli o ovom brijanju ledja! @rev: srlsy ? :OO ja se brijao 2x zbog nekih kurvi koje su bile u tom fazonu "dlake fuj" al' nikad vise! Ali sada su pocele i mene da smaraju dlake :DD zene foruma dajte neke salone za depiliranje u ns :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlada_ Posted August 12, 2012 Report Share Posted August 12, 2012 inb4 nije preko albanije you're doing it wrong "The horse ran away with the spoon, I wish I was on the moon, too" Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted August 12, 2012 Report Share Posted August 12, 2012 Buhaha, Alek iz Eyesburna, koji je pre 20 godina svirao u Bloodbathu (prvi srpski death metal), sada bubnja kao pratnja Ceci u Guči. Ovo treba na wikipediju uz definiciju ironije :D pa i igor malesevic svira odavno sa cecom, to je jos strasnija ironija. You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted August 12, 2012 Report Share Posted August 12, 2012 Inače ova Zadužbina dere, fala na preporuci doktore Štajman i Dule (i ne čitajte prelude pre prve Zadužbine, verovatno sve živo spojluje a ovako je baš uzbudljivo). Link to comment Share on other sites More sharing options...
dvnityCker Posted August 12, 2012 Report Share Posted August 12, 2012 "we are the dead. short days ago we lived, felt dawn, saw sunsets glow, loved and were loved, and now we lie in flanders fielts" definicija demotivacije. idem da se upucam. The people can always be brought to the bidding of the leaders. That is easy. All you have to do is tell them they are being attacked and denounce the pacifists for lack of patriotism and exposing the country to danger. It works the same way in any country. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Astora Posted August 12, 2012 Report Share Posted August 12, 2012 Zaboravih ... Ustanem ti ja tako jutros oko 11'aes i 15'aes i cujem nesto lupa ,izadjem napolje i imam sta da vidim...komsija iskopao rupetinu sirine 2 metra i dubine blizu 2 metra...Pitam komsu sta radi on to...kaze komso brate bice 3-ci SveCki rat pa rekoh da iskopam skloniste valja se .. Ja reko,ok komso ali...koliko ce to skloniste da bude ..kaze pa oko15-20 metara u dubinu a u sirinu jos ne znam,kad dodjem do dubine od 15 metara onda cu da vidim...Tip je inace prso i zasigurno ce da kopa mater svoju sprco do 15 metara... hahahahah Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted August 12, 2012 Report Share Posted August 12, 2012 Videćeš kad počne rat ko će se poslednji smejati Link to comment Share on other sites More sharing options...
dvnityCker Posted August 12, 2012 Report Share Posted August 12, 2012 ja cu se prvi smejati, ubijace se turci i ameri, de ces bolje! The people can always be brought to the bidding of the leaders. That is easy. All you have to do is tell them they are being attacked and denounce the pacifists for lack of patriotism and exposing the country to danger. It works the same way in any country. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Astora Posted August 12, 2012 Report Share Posted August 12, 2012 Videćeš kad počne rat ko će se poslednji smejati http://www.youtube.com/watch?v=hdZFp0lnewg Link to comment Share on other sites More sharing options...
grb1tj Posted August 12, 2012 Report Share Posted August 12, 2012 bio 7 dana na selu i odmorio dusu doduse vise-manje sam isao da bih ucio :) otisao sa matorcem jedan dan na zlatibor i banuli smo do jokinog vrela i zaista je carsko mesto, nije ni mnogo skupo, a voda je bozanstvena... doduse i hladnjikava :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
shoocky Posted August 12, 2012 Report Share Posted August 12, 2012 lose je to sto sam saznao da imam ispit sutra, dobro je to sto su u pitanju algoritmi, a lose je sto ne mogu da nadjem android fon za eventualno prepisivanje :( Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted August 12, 2012 Report Share Posted August 12, 2012 Inače ova Zadužbina dere, fala na preporuci doktore Štajman i Dule (i ne čitajte prelude pre prve Zadužbine, verovatno sve živo spojluje a ovako je baš uzbudljivo). samo tvrdo i nulti zakon! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kotru Posted August 12, 2012 Report Share Posted August 12, 2012 to reci onim tvojim japancima, jebala ih robotika! Link to comment Share on other sites More sharing options...
samir^b Posted August 13, 2012 Report Share Posted August 13, 2012 (edited) Setio sam se Grujinog linka od pre 5 godina, jedan od boljih snimaka na TY. Edited August 13, 2012 by Sijalicа "Odvajali se mi ili ne, mi smo vec odvojeni!" - Dj. Balasevic Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted August 13, 2012 Report Share Posted August 13, 2012 lose je to sto sam saznao da imam ispit sutra, dobro je to sto su u pitanju algoritmi, a lose je sto ne mogu da nadjem android fon za eventualno prepisivanje :( Imam ja. Cimni me na pm ako ti treba. Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted August 13, 2012 Report Share Posted August 13, 2012 Zaboravih ... Ustanem ti ja tako jutros oko 11'aes i 15'aes i cujem nesto lupa ,izadjem napolje i imam sta da vidim...komsija iskopao rupetinu sirine 2 metra i dubine blizu 2 metra...Pitam komsu sta radi on to...kaze komso brate bice 3-ci SveCki rat pa rekoh da iskopam skloniste valja se .. Ja reko,ok komso ali...koliko ce to skloniste da bude ..kaze pa oko15-20 metara u dubinu a u sirinu jos ne znam,kad dodjem do dubine od 15 metara onda cu da vidim...Tip je inace prso i zasigurno ce da kopa mater svoju sprco do 15 metara... hahahahah nemoj se smejati nego sidji i pomozi coveku, bar mu pivo ponudi... trebace tebi tvoj komsa! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted August 13, 2012 Report Share Posted August 13, 2012 ja cu se prvi smejati, ubijace se turci i ameri, de ces bolje! okreni-obrni, mi ćemo svakako najebati, uvek smo nekoj budali na putu. uglavnom nemcima. Link to comment Share on other sites More sharing options...
absolute Posted August 13, 2012 Report Share Posted August 13, 2012 Jbg, mi smo ko Ilija Najdovski na balkanu...stavio je glavu, tamo gde niko ne bi nogu... QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom Link to comment Share on other sites More sharing options...
samir^b Posted August 13, 2012 Report Share Posted August 13, 2012 3 "Odvajali se mi ili ne, mi smo vec odvojeni!" - Dj. Balasevic Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted August 13, 2012 Report Share Posted August 13, 2012 Kaže meni ćale sad za ručkom da sam od oktobra na samofinasiranju, ja mu kažem da ću verovatno da dam dovaljno ispita da i sledeće (šeste) godine studiranja budem na budzetu, a on mi kaže da ne priča o fakultetu nego o porodici Savić i mom životu u Beogradu :( 1 У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted August 13, 2012 Report Share Posted August 13, 2012 Jebiga, nije ovo 2006. pa da može da se studira sto godina a da porodica ne oseti Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pesma-mrtve-dece Posted August 13, 2012 Report Share Posted August 13, 2012 Za drugove i motivaciju Get smart or die dumb! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts