Guest Posted July 19, 2012 Report Share Posted July 19, 2012 vudu lajf kouč Link to comment Share on other sites More sharing options...
Formica Posted July 19, 2012 Report Share Posted July 19, 2012 poz braco! Does sponsors helping to you and your team or? -Yes he support us at all but it was really tough to for him and because there is no sponsors. kole ce prevesti.u redu je... Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted July 19, 2012 Report Share Posted July 19, 2012 Sta je ovo gde se nalazim Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted July 19, 2012 Report Share Posted July 19, 2012 Jedem gibanicu i ono što je znatno ređe, gledam tv, kao vrtim kanale ... koliko nema ničega na ovoj televiziji strašno. sa druge strane, gledam, ako je Mitrović uspeo da upropasti Pink, onda mu baš treba dati nagradu. Nevezano za to kakav je Pink kao kanal, ono, koji će TV da ima para i svega ako ne oni. Izgleda da idu SBB-u. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted July 19, 2012 Report Share Posted July 19, 2012 vića 9gag 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted July 19, 2012 Report Share Posted July 19, 2012 http://9gag.com/gag/4798460 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted July 19, 2012 Report Share Posted July 19, 2012 Istok > ti 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted July 19, 2012 Report Share Posted July 19, 2012 vaistinu 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trooper Posted July 19, 2012 Report Share Posted July 19, 2012 kurac za istoka viću Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted July 19, 2012 Report Share Posted July 19, 2012 Brate mili, kao da čitam neki loš dnevnik. Čabke aj se nađemo negde da ti zavrnem jedan vaspitni bekhend da dođeš sebi. fejlovao si sa burazom,pa sad siljis kurac na cabketu!Ne ide to tako :tf: gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted July 19, 2012 Report Share Posted July 19, 2012 "Iako sam već duže vreme negativna inspiracija za TV B92 i smatram da se protiv mojih saradnika i mene lično vodi politička hajka na ovoj televiziji, ipak, želim da kažem da sam na Konferenciji za novinare Nove Srbije, održanoj u utorak 17. jula 2012, burno reagovao i koristim ovu priliku da se izvinim i TV B92 i gospođi Bećković", navodi se u Ilićevom pisanom izvinjenju. haha, velja :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ребел Posted July 19, 2012 Report Share Posted July 19, 2012 Поз. Mislim da sam frustriran zbog svega od navedenog, kako si me procitao, ciganmala frojdovac. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted July 19, 2012 Report Share Posted July 19, 2012 10/10 Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted July 19, 2012 Report Share Posted July 19, 2012 Odlgedao prvu epizodu 5.sezone Breaking Bada, nastavili su sa klasom, naježio sam se od sreće У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sinistral Posted July 19, 2012 Report Share Posted July 19, 2012 Jel zna neko koji tip majstora (ili ako zna konkretnog majstora) koji bi mi okacio drzace za police na zid? Krecio sam sobu, pa sam morao da ih skidam, a posto je zid od cigala, nesto je to zali boze uradjeno, jedva sam ih skinuo, tako da mi je vracanje istih trenutno nemoguca misija. Znaci neki onaj handy man da mu dam koliko god, samo da to odradi dobro... Link to comment Share on other sites More sharing options...
samir^b Posted July 19, 2012 Report Share Posted July 19, 2012 Dosao danas na posao posle 2 nedelje Mislim da je ova slika sada prikladna "Odvajali se mi ili ne, mi smo vec odvojeni!" - Dj. Balasevic Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted July 19, 2012 Report Share Posted July 19, 2012 Zna li mozda neko neki jeftin smestaj u Kotoru? Cetiri osobe, treba nam na 5-6 dana. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted July 19, 2012 Report Share Posted July 19, 2012 spavajte na plazi nema jeftinije hihihiihih :DDDD Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
skrimke Posted July 19, 2012 Report Share Posted July 19, 2012 znam ja Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted July 19, 2012 Report Share Posted July 19, 2012 znam i ja gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted July 19, 2012 Report Share Posted July 19, 2012 Evo ne znam bogu mi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlada_ Posted July 19, 2012 Report Share Posted July 19, 2012 o-stroga ti? "The horse ran away with the spoon, I wish I was on the moon, too" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trooper Posted July 19, 2012 Report Share Posted July 19, 2012 Dosao danas na posao posle 2 nedelje email filters and tagging? Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted July 19, 2012 Report Share Posted July 19, 2012 To je za picke Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted July 19, 2012 Report Share Posted July 19, 2012 A i nisi lepo isfiltrirao spam :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts