Highl1 Posted May 12, 2013 Author Report Share Posted May 12, 2013 ovo nikako ne može da bude penal, jad i beda domaćeg fudbala drago mi je što radim celu sledeću subotu i što ću verovatno propustiti da gledam derbi, treba fudbal ovde da umre, jednom i za svagda Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
FATA Posted May 12, 2013 Report Share Posted May 12, 2013 jok, nego na simptom koline i ronalda... ceo zivot slusam od raznoraznih (ne)poznanika "e da sam ja nastavio da igram bio bih ala ronaldo ili ja bih bolje sudio od ovog ili onog slepca". a ustvari je veoma jednostavno, znas da igras = probices se, ne znas = propadas... dok je za sudije to malo drugacije posto je to honorarni posao i svako moze da ga radi posle polozenih testova, pa kazem ako neko misli da zna bolje nek se prijavi i nek unapredi sudjenje u prvoj i superligi. evo npr. leisure, loloce na penal gde je lik preorao kasalicu koji se dobro postavio i zagradio a argument mu je fk vojlovica i grujin ortak sudija koji se nazdro prasica i sprco zilja pa opet nije hteo da pokaze na belu tacku... hajli jeste nam bedna liga to stoji, ali nije bedna zato sto su sudije lose nego zato sto su igraci bedni da bedniji ne mogu biti... od avgusta prosle godine bio sam na 40+ tekmi prve odnosno superlige i nekih prijateljskim, od subotice pa sve do ivanjice i mogu ti reci da su nam sudije vrlo dobre i da jedini veci propust koji pamtim je od 25.03. iz prosle sezone hajduk-partizan kad je sudija svirao penal i crveni za partizan u 30-om gde je hajduk bas ostecen dok su ostale greske minorne (tipa pogresan korner/aut) 2 Quote prevelik ti avatar m8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted May 12, 2013 Report Share Posted May 12, 2013 (edited) roflcopter ako ti je ovo gradjenje lopta 3 metra u daljinu i 7 metara u visinu od njega, sacekao kontakt(nije ni isao na loptu koja je inace bezala jako prema autu) i bacio se zuti ko vrata i ne treba biti pro sudija pa to ne izvaliti, glupa ti je fora za Kolinu poz procitao sam ovo sto se odnosilo za Peru, i skapirao da verovatno trolujes ako ne trolujes, samo razlog vise zbog cega se fudbal u Srbiji treba ugasiti Edited May 12, 2013 by leisure 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sarma Posted May 12, 2013 Report Share Posted May 12, 2013 ajde sve sve, ali bacio se i dobija zuti karton?!? covek ga nije gurnuo?!? da li je ovaj uopste mogao da ostane na nogama da su mu obecali milion evra da to uradi?!? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted May 12, 2013 Report Share Posted May 12, 2013 najbolji komentar je dao moj tata kada mi je odgovorio na sms 'onaj penal ni ja ne bi sudio zvezdi' 1 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted May 12, 2013 Report Share Posted May 12, 2013 znas da igras = probices se, ne znas = propadas...ја сам овде извалио да Фата тролује!jedini veci propust koji pamtim je od 25.03. iz prosle sezone hajduk-partizan kad je sudija svirao penal i crveni za partizan u 30-om gde je hajduk bas ostecen dok su ostale greske minorne (tipa pogresan korner/aut)овде сам већ био сигуран у то! Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted May 12, 2013 Report Share Posted May 12, 2013 ja ne bih svirao penal,ali bih svirao u istoj situaciji faul na sredini terena tako da sam confused WHO WAS PHONE Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
FATA Posted May 12, 2013 Report Share Posted May 12, 2013 (edited) @alfy mozda sam istrolovao slucajno posto nisam znao gde teram, ali to ne menja cinjenicu da su sudije sudile isto sad i pre 10g a da su timovi propali od bede i besparice... @gruja da te neko tako srusi u kaznenom bilo bi sudija sta je ovo gde se nalazim??? :) Edited May 12, 2013 by FATA Quote prevelik ti avatar m8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted May 12, 2013 Report Share Posted May 12, 2013 па наравно да су судије судиле исто сад и пре 10 дина, исто су крале :) Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted May 12, 2013 Report Share Posted May 12, 2013 Milovana Bojića (58), bivšeg ministra zdravlja, brutalno je pretukla trojica razbojnika bejzbol palicama i oteli mu torbicu sa oko 200.000 dinara u parku u Ljutice Bogdana. Njega je smrti spasila grupa “Delija” koja je prolazila ka “Marakani” i koji su gađajući ciglama oterali pljačkaše. Doduše, postavlja se pitanje zbog čega čovek koji ide "ujutru da kupi novine" u novčaniku ima 200.000 dinara. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted May 12, 2013 Report Share Posted May 12, 2013 Zato što je stari JUL-ovac, piše u nastavku vesti Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted May 12, 2013 Report Share Posted May 12, 2013 to je jasno kao dan :) ali to onda povlači da su napadači najverovatnije znali da nosi taj keš, osim ako nisu ciljano hteli da ga prebiju zato što je iz jula. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sarma Posted May 12, 2013 Report Share Posted May 12, 2013 Doduše, postavlja se pitanje zbog čega čovek koji ide "ujutru da kupi novine" u novčaniku ima 200.000 dinara. 200k u novcaniku?!? u kojim apoenima FFS... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlada_ Posted May 12, 2013 Report Share Posted May 12, 2013 pa pise da je isao da plati proslavu u restoranu Quote "The horse ran away with the spoon, I wish I was on the moon, too" Link to comment Share on other sites More sharing options...
mthd Posted May 13, 2013 Report Share Posted May 13, 2013 https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=NBXR1e6eG5s 2 5 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Astora Posted May 15, 2013 Report Share Posted May 15, 2013 Sve cestitke vaterpolistima. TITULA JE NASA ! Idemo sada i u fudbalu da uzmemo titulu :) 1 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rowland Posted May 15, 2013 Report Share Posted May 15, 2013 naravno,a u fudbalu ono ODE ODE ODE TITULA ! 1 2 Quote Live and let die Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sarma Posted May 18, 2013 Report Share Posted May 18, 2013 da analiziramo... -u poslednja tri kola potrebne su nam tri pobede da bi sve zavisilo od nas -imamo najveci niz pobeda u istoriji kluba -3 ekipe sa kojima se sastajemo imaju najmanje poraza u ligi (pored nas)... cenim da danas dobijamo, ali nas ceka maksimu 3 boda iz poslednja dva kola...sarma siri defetizam!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted May 18, 2013 Report Share Posted May 18, 2013 koje govno od tekme i jebeni grobari seronje, ne bi bi usla u gol da nije zakacila bajka za nogu...a cigani su i jedni i drugi, onog mitrovica i maksimovica bih poslao u zooloski vrt 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rowland Posted May 18, 2013 Report Share Posted May 18, 2013 evo me sa severa sad covece iznerviran sam strasno. utakmica je uzas da je kasalica dao onaj gol sve bi bilo drugacije, gol lopta zakacila bajka i usla. Quote Live and let die Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post Vlada_ Posted May 18, 2013 Popular Post Report Share Posted May 18, 2013 Dzaba im Tomislav Karadzic kad pojma nemaju ili je digao ruke od njih pa evo rezultata njihovih utakmica.. Samo da prezivimo Jagodince, glodare lagano karamo na njihovom "maksimiru" i osvajamo titulu.. 4 Quote "The horse ran away with the spoon, I wish I was on the moon, too" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post exile Posted May 18, 2013 Popular Post Report Share Posted May 18, 2013 Meni je najviše žao Astore, neće se oporaviti od ovoga :( 7 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post Ребел Posted May 18, 2013 Popular Post Report Share Posted May 18, 2013 Meni je žao Astore 3 Quote Mislim da sam frustriran zbog svega od navedenog, kako si me procitao, ciganmala frojdovac. Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted May 18, 2013 Report Share Posted May 18, 2013 boli njega kurac, osecam da se unezverio od alkohola i da ga bas briga za rezultat :D 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted May 18, 2013 Report Share Posted May 18, 2013 taman prestane da se nervirta zbog rezultata, pa se seti 6. titule :c 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts