Jump to content

SD Partizan 12/13

alfa

Recommended Posts

Милосављевић је најбољи дефанзивац екипе, а смем се усудити да кажем и лиге.

Питај Ракоча да ли је Милосављевић балван...

pitao sam ga, kaže, da nije Milosavljevića bilo večeras, dao bi 50 poena, ovako samo 27 :tf:

p.s. jadan derbi skroz, od dve ekipe nema 2 igrača za reprezentaciju za Sloveniju..

• Downvote (-1) 2

03:34 ( MiGsa ) da budem iskren

03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki

22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah

13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare

[16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know

[21:00] <vudu> jebacemo svi

Prema pisanju ’Sporta’, fudbaleri Partizana nisu primili platu puna četiri meseca.

Igrači crno-belih su naime početkom ove nedelje pokušali da od predsednika Dragana Đurića saznaju da li će dobiti obećane uplate.

Đurić je, naime, obećao da će novac obezbediti do utakmice sa Radničkim u Kragujevcu, pa je u sredu boravio u banci kako bi podigao kredit.

Crno-beli su inače u velikom padu forme u poslednjih mesec i po dana pošto su 11 bodova prednosti u odnosu na Crvenu zvezdu sveli na samo dva, četiri kola pre kraja.

drugar jedan radio u dizelu, 6 meseci nije dobio platu, a koliko sam skontao djuric drzi zekstru i dizel. rekao im je da ce dobiti plate kad partizan udje u LS : )))) kaze svi navijali kao budale kad je igrao partizan.

Bring It

• 2 weeks later...

Ali što ovo:

Portal "Telegraf" piše da je napadač uspeo da pobegne i da je Danilović u prvi mah, po dolasku policije, odbio Hitnu pomoć i svojim automobilom otišao u Urgentni centar.

List "Blic" prenosi saznanja da je Danilović odbio da priča sa policijom, ali portal "Pressonline", navodi da su o celom slučaju lekari Urgentnog centra odmah obavestili policiju koja je došla i obavila razgovor sa bivšim košarkašem.

Prema nezvaničnim informacijama "Blica", Danilović nije želeo da objasni kako je povređen i da navede ime osobe koja mu je nanela povrede. On nije želeo da razgovara sa policijom koja je izašla na lice mesta.

Krajnje bedna utakmica, pobedio je manje bedan tim. Prvo poluvreme totalni transfer neprijatnosti koliko je bila bedna igra.

We must all fear evil men. But there is another kind of evil which we must fear most and that is the indifference of good men !

pa takav je svaki derbi....

svaka cast na tituli, odvalili ste nas drugo poluvreme i trebali ste minimum 2 komada da date... ko zna sta bi bilo da je onaj kasalicin projektil usao :) al ono, shbbkbb :D

inace, mitrovic... odvratan mi je, klinac izlozeni, ali je stvarno zverina.. samo da se skapira u glavi i moze da bude odlican spic!

ладно није продата титула, ово пркоси свакој логици!

а и погреших, признајем.

јеботе, ладно 6. титула заредом :о :О

па сад имамо исто титула ко цигани хахахахахха ЈЕБИ ЦИГАНЕ, ЈЕ БИ

Um caruje, Dundo Maroje!