Pekarman Posted September 20, 2014 Report Share Posted September 20, 2014 Pa prvo likovi sa patron statusom imaju prednost pa ostala marva, nema tu nista posebno. Imas dve liste, jedna se puni nalozima sa patron statusom a druga bez njega. Kad se pravi lista za ulazak prvo se uzmu svi na patron listi pa tek onda ovi bez njega. Jedino je tako logicno :D Quote Ljudi se dele na optimiste i one koji znaju bolje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
loshmi86 Posted September 20, 2014 Report Share Posted September 20, 2014 ma znam to , nego kolko vremenski od prilike treba da se upadne kao patron Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pekarman Posted September 20, 2014 Report Share Posted September 20, 2014 Primer: 1. Patron lista 200 ljudi 2. Free2Play lista 2000 ljudi ako si free2play onda si 2201 na listi, ako si patron onda si 201 na listi. To je najbolje sto mogu da ti objasnim. Quote Ljudi se dele na optimiste i one koji znaju bolje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
loshmi86 Posted September 20, 2014 Report Share Posted September 20, 2014 onda definitivno vredi :) inace ne mogu da igram nikako ako se ovo nastavi sa ovolikim cekanjem Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
esoxman Posted September 20, 2014 Report Share Posted September 20, 2014 jutros u 9 nije bilo nikakvog cekanja. jedino resenje je da se ukljuci i tempira vreme kad ce moci da se udje. ja sam recimo juce sa posla ukljucio igru preko teamviewera oko 17h dok sam stigao kuci u 22h bio sam na 80 do ulaza.6h cekanja je previse Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kobayagi Posted September 20, 2014 Report Share Posted September 20, 2014 A ja promašio za sat vremena i oko 10 već bilo 1k queue. Još dobijem dc i sad ću da se načekam Quote ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
loshmi86 Posted September 20, 2014 Report Share Posted September 20, 2014 patron je onda resenje :) btw jel zna neko mozda jel ima teamviewer za iphone? :€ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
spo(ghost) Posted September 21, 2014 Report Share Posted September 21, 2014 riba hoće da počne da igra ovo govno, na kom serveru peglate? i može li se izabrati neki lowpop serveri, pošto vidim da vi uopšte ni ne dođete na red da igrate :D:D:D Quote Nije bitno da je velik, bitno je da je lep... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nemi187 Posted September 21, 2014 Report Share Posted September 21, 2014 jel neko uplacivao patron i jel imao mozda problema prilikom uplate.Ja sam probao i preko master carda i preko paypala ali nesto ne ide Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hijavata Posted September 21, 2014 Report Share Posted September 21, 2014 riba hoće da počne da igra ovo govno, na kom serveru peglate? i može li se izabrati neki lowpop serveri, pošto vidim da vi uopšte ni ne dođete na red da igrate :D:D:D Najgore je to sto nema neke razlike u popunjenoti servera, na svima se ceka dosta. Desava mi se da cekam i po 7,8h da udjem ali ja sam se zajebao i napravio acc na Kyprosi koja koliko sam razumeo vazi za najpopularniji od svih. Tako da bih joj preporucio da izbegava taj ako ne moze da se strpi da prodje ovaj pocetni hype i otvore neke nove servere. Quote Ako je Dre pravi doktor sto ne seta klompe? Link to comment Share on other sites More sharing options...
twisted system Posted September 22, 2014 Report Share Posted September 22, 2014 Унинсталирао сам игру. Ок, кореја ко кореја, свака теби част и Мрхију који ће у свакој игри наћи зајебанцију јер има такав утицај на људе...чак и у тетрису. Али ово...па ни гв 2 који сам воршиповао не би трпео толико...ало људови..9 сати чекања????!?!?!? ШУПМ Quote Granice mogućeg možemo odrediti samo onda, ako ih pređemo odlaskom u nemoguće. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Saaconis Posted September 22, 2014 Report Share Posted September 22, 2014 riba hoće da počne da igra ovo govno, na kom serveru peglate? i može li se izabrati neki lowpop serveri, pošto vidim da vi uopšte ni ne dođete na red da igrate :D:D:D Na Orchidna (ili tako nesto) serveru se najbolje prolazi sto se queue-a tice, bar sam ja stekao takav utisak (nikad nisam cekao duze od 2.5h kao f2p u peak-u). Verovatno zbog toga sto je jedan od onih servera koji su kasnije dodati (mozda i poslednji). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kobayagi Posted September 22, 2014 Report Share Posted September 22, 2014 Ko igra na dahuti, ovo je mesto okupljanja svih većih guildi i organizovanje svega vezano za server: http://www.pevepe.net/archeage Quote ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
esoxman Posted September 22, 2014 Report Share Posted September 22, 2014 Унинсталирао сам игру. Ок, кореја ко кореја, свака теби част и Мрхију који ће у свакој игри наћи зајебанцију јер има такав утицај на људе...чак и у тетрису. Али ово...па ни гв 2 који сам воршиповао не би трпео толико...ало људови..9 сати чекања????!?!?!? ШУПМ jeste mnogo cekanja ali i to ce doci na svoje kad malo opadne hype. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
spo(ghost) Posted September 22, 2014 Report Share Posted September 22, 2014 na kraju sam igrao na nekom američkom serveru... samo da prođe malo hajp, pa ću možda igrati i na evropi... ovako zajebi :D ova je naravno odustala, inače, simpa je igrica, dobar wow klon, ili čega već :) Quote Nije bitno da je velik, bitno je da je lep... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nemi187 Posted September 25, 2014 Report Share Posted September 25, 2014 izbacili su 2 nova servera za EU Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
spo(ghost) Posted September 25, 2014 Report Share Posted September 25, 2014 kapiram da je situacija i dalje ista Quote Nije bitno da je velik, bitno je da je lep... Link to comment Share on other sites More sharing options...
aco123 Posted September 25, 2014 Report Share Posted September 25, 2014 (edited) Popravili su malo situaciju sa queue tako da se sad ceka relativno malo. Ja juce nisam cekao duze od 20 min u prime time na eanna serveru gde se ranije cekalo po 7 sati. Malo su nastelovali kikovanje afk likova i izgleda da je to mnogo pomoglo jeste da te sad sutne ako recimo odes da skuvas kafu al dobro sve je bolje nego da cekas 7 sati u queue. Edited September 25, 2014 by Arimos Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nemi187 Posted September 25, 2014 Report Share Posted September 25, 2014 yup kolko sam cuo sada te kickuje posle 15 min ako si afk Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
spo(ghost) Posted September 25, 2014 Report Share Posted September 25, 2014 ništa, na kom se serveru isplati praviti lika, ja sam dogurao do 14og lvl-a na US serveru, sa onim mačkama, krenula je i cura da igra, tako da kapiram da ćemo se prebaciti na jevropu Quote Nije bitno da je velik, bitno je da je lep... Link to comment Share on other sites More sharing options...
StrajkMozga Posted September 25, 2014 Report Share Posted September 25, 2014 ništa, na kom se serveru isplati praviti lika Na Dahuti imas dosta balkanaca ako volis da igras sa nasim ljudima, imas cak i par nasih gildi tamo. Quote "Im the great Cornholio, I need TP for my bunghole!" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kobayagi Posted September 25, 2014 Report Share Posted September 25, 2014 ja sam na Dahuti (Iron guild) nick mi je Vookanigia pa me dodajte. Inace tek sam lvl 25, zbog ovog cekanja nisam ni igrao Quote ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snou^ Posted September 26, 2014 Report Share Posted September 26, 2014 I kakav je feeling, igrica ovono? :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
K0baya Posted October 7, 2014 Report Share Posted October 7, 2014 Upravo to... Kakav je general feel oko igre? :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nemi187 Posted October 8, 2014 Report Share Posted October 8, 2014 pa igra je zanimljiva za sada.Imas dosta toga da radis,kao i u svakom sandboxu.Ono sto mi je zamerka za sada je da prosto vise nemas gde da stavis ni najmanju farmu ,a ja jos igram na Melisari koja nije popunjena toliko. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts