Trooper Posted July 3, 2012 Report Share Posted July 3, 2012 on kontrer au contraire Pronunciation (UK) IPA: /ˌəʊ ˈkɒn.tɹɜː(ɹ)/ ako se vec trudis da delujes emancipovano nauci kako se izgovara Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlada_ Posted July 3, 2012 Report Share Posted July 3, 2012 nije kraći put nego je to soroševski stokholmski sindrom, neobjašnjiva potreba da se približavaš krvnicima dok istovremeno odguravaš svoj i prijateljske narode. ovde se manifestuje kroz priču tih soroševaca kojima je navodno bilo gotivnije da putuju kroz albaniju nego kroz makedoniju, a dvini je tu priču progutao kao darijan crnačku mujsper! well said "The horse ran away with the spoon, I wish I was on the moon, too" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Veljok Posted July 3, 2012 Report Share Posted July 3, 2012 Jos jedan samo i onda moze leto, moze sve!!2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted July 3, 2012 Report Share Posted July 3, 2012 dobro, dvini, taj bajker sigurno nije soroševac, ali ti jesi, i čuo si ono što si hteo da čuješ :D Lol, a dve strane pre toga hvališ lepote Bosne. Udara ovo sunce, pa razvaljuje 1. put do mora preko bosne/hercegovine je bezbedniji, udobniji i možda lepši od ibarske magistrale, tako da postoji racionalan razlog da ga preporučiš umesto ibarske, dok je dvini preporučivao albansku magistralu umesto koridora 10, tvrdeći da je brže 2. ti godinama s nama bistriš politiku na UPT-u a ne znaš gde je republika srpska?! inače, ja bih do krfa ili lefkade išao preko ohrida, sa sve noćenjem tamo i kupanjem u jezeru. ako se vec trudis da delujes emancipovano nauci kako se izgovara mislim da je citirao del boja :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted July 3, 2012 Report Share Posted July 3, 2012 ortak je jednom isao preko Albanije iz Ohrida do Crne Gore, jer mu je to bio mnogo blizi i jednostavniji put..i bilo mu je jadno sto mora tako zbog glupih Siptara naravno mene je dovoljno smorilo to sto negde u Makedoniji na putu za Ohrid, na raspaloj kafani, stoje albanska i americka zastava ovaj dvini ima da ostane bez bubrega jednog dana Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted July 3, 2012 Report Share Posted July 3, 2012 ralno avionom je najbrze You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
dvnityCker Posted July 3, 2012 Report Share Posted July 3, 2012 ako se vec trudis da delujes emancipovano nauci kako se izgovara (UK) IPA: /ˌəʊ ˈkɒn.tɹɜː(ɹ)/ meni je licno citanje ovih izgovornih znakova teze nego citanje regex-a The people can always be brought to the bidding of the leaders. That is easy. All you have to do is tell them they are being attacked and denounce the pacifists for lack of patriotism and exposing the country to danger. It works the same way in any country. Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted July 3, 2012 Report Share Posted July 3, 2012 jedan moj ortak je krenuo za grcku preko albanije pre dve godine, jos uvek se nije vratio Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted July 3, 2012 Report Share Posted July 3, 2012 jedan moj ortak je krenuo za grcku preko Srbije pre dve godine, jos uvek se nije vratio fixd Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ребел Posted July 3, 2012 Report Share Posted July 3, 2012 Иначе, завршио с испитима за овај рок, сад могу да се опустим пар дана. :) Mislim da sam frustriran zbog svega od navedenog, kako si me procitao, ciganmala frojdovac. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dvnityCker Posted July 3, 2012 Report Share Posted July 3, 2012 jedan moj ortak je krenuo za grcku preko srbije vozom pre dve godine, jos uvek nije stigao jos malo kreativnosti The people can always be brought to the bidding of the leaders. That is easy. All you have to do is tell them they are being attacked and denounce the pacifists for lack of patriotism and exposing the country to danger. It works the same way in any country. Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted July 3, 2012 Report Share Posted July 3, 2012 fixd ajde idi retwituj karleusine postove jos malo kreativnosti ja ti lepo kazem, ostao covek u grckoj da radi na crno Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted July 3, 2012 Report Share Posted July 3, 2012 ne mogu bratac, blokirala me drolja zato sto sam glupi grobar verovatno, a njen muz igra za zvezdu Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted July 3, 2012 Report Share Posted July 3, 2012 igrao* Link to comment Share on other sites More sharing options...
dvnityCker Posted July 3, 2012 Report Share Posted July 3, 2012 http://www.24sata.rs/specijal/it/vest/fejsbuk-dodao-ikonice-za-gej-parove/46061.phtml Organizacija koja stoji iza ove stranice koristi Fejsbuk kako bi provisala svoje stavove, a osim toga, pozvala je svoje fanove da bojkotuju ovu društvenu mrežu. division by zero? The people can always be brought to the bidding of the leaders. That is easy. All you have to do is tell them they are being attacked and denounce the pacifists for lack of patriotism and exposing the country to danger. It works the same way in any country. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Astora Posted July 3, 2012 Report Share Posted July 3, 2012 Dan bolje nije mogao poceti..Jedna od retkih nocnih sluzbi u kojoj nismo imali puno posla..(Vatrogasna Brigada Novi Sad) Dosao kuci ,istusirao se sredio i malopre me Carlo Zagorac i Ink Wonderland zvali jer sam dobio besplatnu tetovazu po mom slobodnom izboru....oo da.....Sreca ,sreca RADOST ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted July 3, 2012 Report Share Posted July 3, 2012 mjok, oni ce izabrati sta ces da tetoviras Link to comment Share on other sites More sharing options...
Astora Posted July 3, 2012 Report Share Posted July 3, 2012 mjok, oni ce izabrati sta ces da tetoviras Ne tebrex...Izabrao sam vec tetovaze..Jedna ide na levom ramenu a druga Prva tetovaza je ova Druga tetovaza ili leva ili desna ruka unutrasnjeg dela podlaktice...idu neka imena (nije bitno koja) ..Tako da JAO ! :) :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted July 3, 2012 Report Share Posted July 3, 2012 ne bre, oni izaberu kada je za dz to im bude kao fazon reklama Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted July 3, 2012 Report Share Posted July 3, 2012 CES DA ISTETOVIRASH VATROGASNO CREVO A BRATORI Link to comment Share on other sites More sharing options...
Astora Posted July 3, 2012 Report Share Posted July 3, 2012 ne bre, oni izaberu kada je za dz to im bude kao fazon reklama Carlo Zagorac vazi druze javi mi samo da li je to subota, moze da bude i sledeca nedelja nije frka пре 3 ч. reci mi koja su imena u pitanju i na kom delu tela si mislio da sklopimo neki dizajn i da li zelis jos jednu uz ovu? Rekao bi on meni da je po njegovom izboru ali ovo je neka promocija pa je fazon biraj sam :) CES DA ISTETOVIRASH VATROGASNO CREVO A BRATORI Bratori,ja bih i crevo i SLEM u paketu :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trooper Posted July 3, 2012 Report Share Posted July 3, 2012 leisure prestani da trolujes mukicu Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted July 3, 2012 Report Share Posted July 3, 2012 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlada_ Posted July 3, 2012 Report Share Posted July 3, 2012 na drugo rame neki zajeban tribal sa zajebanom latinskom izrekom al' kineskim slovima u sredini "The horse ran away with the spoon, I wish I was on the moon, too" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Astora Posted July 3, 2012 Report Share Posted July 3, 2012 Svako ima svoj ukus..a o ukusima ne treba raspravljati :) leisure prestani da trolujes mukicu Ja bih te zamolio ako mozes samo da prestanes sa tim "mukica" jer nisam ..ako nije problem eto :) @Vlada..Bice do kraja godine jedan tribal sigurno..Postavicu fotke cim uradim prvu tet :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts