Highl1 Posted April 27, 2012 Report Share Posted April 27, 2012 Ispade mi koleno na fudbalu, ali se odmah vratilo. Sreca u nesreci je sto je u pitanju levo koleno, gde su "samo" istegnuti ligamenti, tako da nije nista "ozbiljnije". Kako sve ovo zapravo retardirano zvuci. :D čudno, ali je meni pomogla pauza od fudbala od nekih 8 meseci, sad peglam i ništa me ne boli. Naravno nuspojava je što sam se "dopunio" ali jebiga 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted April 27, 2012 Report Share Posted April 27, 2012 Ispade mi koleno na fudbalu, ali se odmah vratilo. :D U pravu si :D nema razloga za brigu Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted April 27, 2012 Report Share Posted April 27, 2012 kad nemam ribu, imam pare kad imam ribu, nemam pare Link to comment Share on other sites More sharing options...
dULEYM4N Posted April 27, 2012 Report Share Posted April 27, 2012 videh danas jednog rur-ovca u ustanickoj ulici isao od vrha ka dole, ja bio u nekoj radnji pa nisam mogao da izletim da se javim :) mislim da je bio dule delovao mi je malo cirke :) radim iskljucivo po preporuci Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikita_ Posted April 27, 2012 Report Share Posted April 27, 2012 Ja sam video nemketa, i javio sam mu se! A rukovao sam se i sa koletom! sine nikita, postao si nik kejv Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted April 27, 2012 Report Share Posted April 27, 2012 čudno, ali je meni pomogla pauza od fudbala od nekih 8 meseci, sad peglam i ništa me ne boli. Naravno nuspojava je što sam se "dopunio" ali jebiga pravio sam ja pauzu, jacao kvadriceps i to, ali na levoj nozi su mi izgleda dosta slabiji ligamenti. :D U pravu si :D nema razloga za brigu pa ono, nema, jer kazem, levo koleno je u pitanju, gde su "samo" problem istegnuti ligamenti i to je to. :D Vico, pa aaaajde covece stvarno. Posle ovih praznika, jer necu biti tu par dana. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted April 27, 2012 Report Share Posted April 27, 2012 videh danas jednog rur-ovca u ustanickoj ulici isao od vrha ka dole, ja bio u nekoj radnji pa nisam mogao da izletim da se javim :) mislim da je bio dule delovao mi je malo cirke :) jeste, isao sam do good fooda da klopam da razbijem mamurluk! :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
absolute Posted April 27, 2012 Report Share Posted April 27, 2012 Ja sam video nemketa, i javio sam mu se! A rukovao sam se i sa koletom! Nikita pustio bradu...nisam ga prepoznao :) QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted April 27, 2012 Report Share Posted April 27, 2012 a biceps :D ?!:D Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlada_ Posted April 27, 2012 Report Share Posted April 27, 2012 volim da ucim, do jaja mi je sada "The horse ran away with the spoon, I wish I was on the moon, too" Link to comment Share on other sites More sharing options...
немач појма Posted April 27, 2012 Report Share Posted April 27, 2012 ima li neko predlog kako da se rijesim ovog... evo dosta vremena lose spavam i lose sanjam ? :)) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlada_ Posted April 27, 2012 Report Share Posted April 27, 2012 jebote "The horse ran away with the spoon, I wish I was on the moon, too" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Touche Posted April 27, 2012 Report Share Posted April 27, 2012 Napio sam se jako i sad kao svaki provincijalac koji strakuje gladju pred skupstinom izlazilm petkom u grad. Poe Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted April 27, 2012 Report Share Posted April 27, 2012 Boli vas provincijalce kurac. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Veljok Posted April 27, 2012 Report Share Posted April 27, 2012 Izgleda da sam video Lag-a u Beogradu, jedino da se on javi pa da kaze, al nesto ne verujem, iz NS-a je valjda pa.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aleksandar_ Posted April 27, 2012 Report Share Posted April 27, 2012 Dobro je, taman kada sam pomislio da su forumaši počeli da se javljaju jedni drugima, inferno mi je dokazao suprotno. RUR "thing" CONTINUES TO LIVE!! \o/ "When you want to succeed as bad as you want to breathe, then you'll be successful". "Nearly all men can stand adversity, but if you want to test a man’s character, give him power". Superbia in Proelio Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted April 28, 2012 Report Share Posted April 28, 2012 AJMO BRE KGAZI LOMI METALIKA Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Gotti_ Posted April 28, 2012 Report Share Posted April 28, 2012 Hoce neko da se djora sa kartama ....imam 2 karte za BS parter a trebaju mi tribine don't grow up it's a trap Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ребел Posted April 28, 2012 Report Share Posted April 28, 2012 Иде још неко од Руроваца на БС? Mislim da sam frustriran zbog svega od navedenog, kako si me procitao, ciganmala frojdovac. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Majstor bora Posted April 28, 2012 Report Share Posted April 28, 2012 Sad dosao iz grada raspo sam se, mada jedva cekam prvi maj za jedan global reset Link to comment Share on other sites More sharing options...
w()()() Posted April 28, 2012 Report Share Posted April 28, 2012 ne moze vishe ovako da se zivi ALI ZATO VECHERAS na terasi se spasi lesli se vraca kruci Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted April 28, 2012 Report Share Posted April 28, 2012 jutro :) Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lawl_ Posted April 28, 2012 Report Share Posted April 28, 2012 poz svima udarila me promaja juče, tek sad osećam posledice, cela leva strana glave me otkida :C jel ima neki lek da popijem, barem da ublaži malo? :v Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted April 28, 2012 Report Share Posted April 28, 2012 dobro jutro, dobar dan narode. Picim na ispit, branim neki rad, biznis plan, laganica. Pa posle u Siljakovac kod drugara na vikendicu da jedem meso i da se suncam. \o/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grgile Posted April 28, 2012 Report Share Posted April 28, 2012 poz svima udarila me promaja juče, tek sad osećam posledice, cela leva strana glave me otkida :C jel ima neki lek da popijem, barem da ublaži malo? Drmni analgin, za pola sata si ko nov :) Bio juce na dorcolu, gledao malo kako treniraju nalbandian i bozoljac, udaraju kao ludi , al me zato upeklo sunce pa sam otisao vrlo brzo... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts