Jump to content

pričajte

Guest

Recommended Posts

Могуће, ал ја сам стекао овакав утисак - он је као против тих ниских осећања као што су национализам и слично, која само праве границе међу људима и жели да поручи да смо сви ми једно исто, да нема разлика. И онда направи ту глупост с језиком, прво што је фејловао овде, а друго, нису они то баш доживели само као спрдњу, што се види по реакцији (иста реакција би и овде била).

Mislim da sam frustriran zbog svega od navedenog, kako si me procitao, ciganmala frojdovac.

pae! ako su 2 karte

dve karte su, pae!

imas pm

Могуће, ал ја сам стекао овакав утисак - он је као против тих ниских осећања као што су национализам и слично, која само праве границе међу људима и жели да поручи да смо сви ми једно исто, да нема разлика. И онда направи ту глупост с језиком, прво што је фејловао овде, а друго, нису они то баш доживели само као спрдњу, што се види по реакцији (иста реакција би и овде била).

robyl pls

bio sam ironican :))

gotivim njegovu muziku, ali bih ga obesio na sred terazija!

Um caruje, Dundo Maroje!

ja jogurt pijem iskljuchivo uz slanu hranu, uz slatko mi ne ide nikako :)

Ja recimo OBOŽAVAM da jedem voće i pijem jogurt, to mi je genijalna kombinacija.

Topik,

Kakva scena malopre u tramavaju, vozač prelazi preko crvenog na pešački i neki lik na pešačkom mu se najebe majke, i vozač staje, otvara vrata i sa vrata mu se dere ''ajde dodji ovamo da te upoznam sa majkom pičko'', a ovaj mu odgovara ''upoznali smo se već, eno je kući kod mene'' [roflmao] i ovaj tu pukne i izleti napolje i krenu da se makljaju [roflmao]

Edited by Савовски

У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. 
Радоје Домановић - "Страдија" 1902. -

Ja recimo OBOŽAVAM da jedem voće i pijem jogurt, to mi je genijalna kombinacija.

Topik,

Kakva scena malopre u tramavaju, vozač prelazi preko crvenog na pešački i neki lik na pešačkom mu se najebe majke, i vozač staje, otvara vrata i sa vrata mu se dere ''ajde dodji ovamo da te upoznam sa majkom pičko'', a ovaj mu odgovara ''upoznali smo se već, eno je kući kod mene'' [roflmao] i ovaj tu pukne i izleti napolje i krenu da se makljaju [roflmao]

ahahahahahahahahaaha

gruja novi alen

ko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?

evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja.

''ajde dodji ovamo da te upoznam sa majkom pičko'', a ovaj mu odgovara ''upoznali smo se već, eno je kući kod mene'' i ovaj tu pukne i izleti napolje i krenu da se makljaju

haha, dobar come back čoveče.

Jedino što je vozač ispao glup, sad em što će iovako da najebe jer je prešao na crveno, em će da odgovara i za fajt.

ni ja, ni ja, prosto čudno je baš, osim ako majkom ne zove svoju desnu pesnicu na primer :))

ali ja bih možda ciljao na to da je hteo nešto drugo da kaže pa se "zbunio" u svoj toj frci i nervozi i adrenalinu.

http://www.blic.rs/Slobodno-vreme/Zanimljivosti/327060/Tinejdzerku-maskiranu-u-Zvoncicu-nisu-pustili-u-Diznilend-jer-je-previse-lepa

thumb_big_wide_9054bfdb9215a72cc8034c153a79333f.jpg

The people can always be brought to the bidding of the leaders. That is easy. All you have to do is tell them they are being attacked and denounce the pacifists for lack of patriotism and exposing the country to danger. It works the same way in any country.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...