Ребел Posted June 6, 2012 Report Share Posted June 6, 2012 Поз. Mislim da sam frustriran zbog svega od navedenog, kako si me procitao, ciganmala frojdovac. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted June 6, 2012 Report Share Posted June 6, 2012 BILO!!!1 a i ne kapiras ti njegov humor rebele!http://forum.klanrur.rs/index.php?showtopic=234923273&st=60 iskrslo mi nesto, ne mogu da idem... ko hoce i prvi odgovori na ovaj post dobija karte! saljem podatke kad se vratim iz teretane, za oko 2 sata poz Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Diego Posted June 6, 2012 Report Share Posted June 6, 2012 pae! ako su 2 karte I see by your outfit, that you are a cowboy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ребел Posted June 6, 2012 Report Share Posted June 6, 2012 Могуће, ал ја сам стекао овакав утисак - он је као против тих ниских осећања као што су национализам и слично, која само праве границе међу људима и жели да поручи да смо сви ми једно исто, да нема разлика. И онда направи ту глупост с језиком, прво што је фејловао овде, а друго, нису они то баш доживели само као спрдњу, што се види по реакцији (иста реакција би и овде била). Mislim da sam frustriran zbog svega od navedenog, kako si me procitao, ciganmala frojdovac. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted June 6, 2012 Report Share Posted June 6, 2012 Juce sam prvo u toku dana izgubio novcanik, pa sam se uvece prilicno napio i izgubio i telefon. Idem sad da bacim kljuceve u kanalizaciju, kad je bal nek' je maskenbal. :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted June 6, 2012 Report Share Posted June 6, 2012 IDEMO! lesko car :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted June 6, 2012 Report Share Posted June 6, 2012 Gde se ima tu se i baca !:D Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted June 6, 2012 Report Share Posted June 6, 2012 pae! ako su 2 karte dve karte su, pae! imas pm Могуће, ал ја сам стекао овакав утисак - он је као против тих ниских осећања као што су национализам и слично, која само праве границе међу људима и жели да поручи да смо сви ми једно исто, да нема разлика. И онда направи ту глупост с језиком, прво што је фејловао овде, а друго, нису они то баш доживели само као спрдњу, што се види по реакцији (иста реакција би и овде била). robyl pls bio sam ironican :)) gotivim njegovu muziku, ali bih ga obesio na sred terazija! Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elvis J. Kurtovic Posted June 6, 2012 Report Share Posted June 6, 2012 evo mog blama....devojka seruje istokove fore na fejsu :D Naposletku ti si navek znala da sam svirac,brosic sto se tesko pribada,da me moze oduvati najblazi nemirac,da cu u po reci stati,da se necu osvrtati nikada... Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted June 6, 2012 Report Share Posted June 6, 2012 (edited) ja jogurt pijem iskljuchivo uz slanu hranu, uz slatko mi ne ide nikako :) Ja recimo OBOŽAVAM da jedem voće i pijem jogurt, to mi je genijalna kombinacija. Topik, Kakva scena malopre u tramavaju, vozač prelazi preko crvenog na pešački i neki lik na pešačkom mu se najebe majke, i vozač staje, otvara vrata i sa vrata mu se dere ''ajde dodji ovamo da te upoznam sa majkom pičko'', a ovaj mu odgovara ''upoznali smo se već, eno je kući kod mene'' i ovaj tu pukne i izleti napolje i krenu da se makljaju Edited June 6, 2012 by Савовски У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elvis J. Kurtovic Posted June 6, 2012 Report Share Posted June 6, 2012 СТАН - ПЕДО АУТОЦЕНТАР Што ме овај назив подсети на једног нашег другара Naposletku ti si navek znala da sam svirac,brosic sto se tesko pribada,da me moze oduvati najblazi nemirac,da cu u po reci stati,da se necu osvrtati nikada... Link to comment Share on other sites More sharing options...
lawl_ Posted June 6, 2012 Report Share Posted June 6, 2012 I ko je pobedio u toj makljaži? :v :v Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted June 6, 2012 Report Share Posted June 6, 2012 Ja recimo OBOŽAVAM da jedem voće i pijem jogurt, to mi je genijalna kombinacija. Topik, Kakva scena malopre u tramavaju, vozač prelazi preko crvenog na pešački i neki lik na pešačkom mu se najebe majke, i vozač staje, otvara vrata i sa vrata mu se dere ''ajde dodji ovamo da te upoznam sa majkom pičko'', a ovaj mu odgovara ''upoznali smo se već, eno je kući kod mene'' i ovaj tu pukne i izleti napolje i krenu da se makljaju ahahahahahahahahaaha gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted June 6, 2012 Report Share Posted June 6, 2012 ''ajde dodji ovamo da te upoznam sa majkom pičko'', a ovaj mu odgovara ''upoznali smo se već, eno je kući kod mene'' i ovaj tu pukne i izleti napolje i krenu da se makljaju haha, dobar come back čoveče. Jedino što je vozač ispao glup, sad em što će iovako da najebe jer je prešao na crveno, em će da odgovara i za fajt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trooper Posted June 6, 2012 Report Share Posted June 6, 2012 nikad ranije nisam cuo ovo "dodji da te upoznam sa majkom", a i nekako je risky po defaultu u smislu comeback-a :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted June 6, 2012 Report Share Posted June 6, 2012 ni ja, ni ja, prosto čudno je baš, osim ako majkom ne zove svoju desnu pesnicu na primer :)) ali ja bih možda ciljao na to da je hteo nešto drugo da kaže pa se "zbunio" u svoj toj frci i nervozi i adrenalinu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dvnityCker Posted June 6, 2012 Report Share Posted June 6, 2012 http://www.blic.rs/Slobodno-vreme/Zanimljivosti/327060/Tinejdzerku-maskiranu-u-Zvoncicu-nisu-pustili-u-Diznilend-jer-je-previse-lepa The people can always be brought to the bidding of the leaders. That is easy. All you have to do is tell them they are being attacked and denounce the pacifists for lack of patriotism and exposing the country to danger. It works the same way in any country. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Veljok Posted June 6, 2012 Report Share Posted June 6, 2012 ili mozda Capke nije lepo cuo a a? Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted June 6, 2012 Report Share Posted June 6, 2012 Kupio sam svasta danas u Uscu, cak je i odelce palo. :] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted June 6, 2012 Report Share Posted June 6, 2012 pitaj istoka da ti da adresu imleka o/ Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted June 6, 2012 Report Share Posted June 6, 2012 mobilni je krsina neka od pre x godina, a u novcaniku sam imao 400din. Sreca u nesreci. Inace, mama je castila zato sto sam jutros dosao pijan kuci u 6:30h, bez telefona i novcanika. :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted June 6, 2012 Report Share Posted June 6, 2012 Kupio sam svasta danas u Uscu, cak je i odelce palo. :] Što ga nisi podig'o? Link to comment Share on other sites More sharing options...
sekira Posted June 6, 2012 Report Share Posted June 6, 2012 Link to comment Share on other sites More sharing options...
samir^b Posted June 6, 2012 Report Share Posted June 6, 2012 hahah "Odvajali se mi ili ne, mi smo vec odvojeni!" - Dj. Balasevic Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ivan~ Posted June 7, 2012 Report Share Posted June 7, 2012 Kupio sam svasta danas u Uscu, cak je i odelce palo. :] Trebao si da sacekas petak, opet je grazia shopping night, imao bi 20 % popusta. "This is your life and it's ending one minute at a time." Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts