Guest Posted June 1, 2012 Report Share Posted June 1, 2012 ladno nisam ni skontao da kili misli na after 8 :D carska čokolada, mada je ne bih podveo pod čokolade, više je u fazonu onih bombona što topiš u ustima (gej stop) čabke, da imam praznu gajbu, dao bih ti je, majke mi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted June 1, 2012 Report Share Posted June 1, 2012 'ladno si spao na to da pucaš kintu na bombonjere da bi prcao, e moj kili. Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted June 1, 2012 Report Share Posted June 1, 2012 sve carevi znaju imena ovog proizvoda \o/ :D povod je rodjendan, jednom godisnje jedan poklon! Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted June 1, 2012 Report Share Posted June 1, 2012 čabke, da imam praznu gajbu, dao bih ti je, majke mi. Hvala :) Ma nije problem te prirode, da ''nemamo gde'' , ceo dan mi možemo da budemo ovde, a soba mi je prazna :) Nego što se posete za one koji nisu prijavljeni na prenoćište završavaju u 00:00 , tako da noću sad mora kod ortakinje da spava... У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
trn Posted June 1, 2012 Report Share Posted June 1, 2012 ispunio sam prvo rur pravilo danas o/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted June 1, 2012 Report Share Posted June 1, 2012 kome se nisi javio o/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
trn Posted June 1, 2012 Report Share Posted June 1, 2012 ne znam tacno,skapirao sam da mi je poznat,a onda sam i rurovu majicu video,u starim ninovim prostorijama,ja sam crncio :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted June 1, 2012 Report Share Posted June 1, 2012 brate doco,jebi se,sad cemo morati da pricamo sa krekijem na zurci,iako nas je sve napusio na ruru a i glupi lesko grobar ce doci,znaci moram da ponesem noz sa sobom! kad-tad, kad-tad... VECERAS. Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted June 1, 2012 Report Share Posted June 1, 2012 odgledao 5 min ivana ivanovica, sve vreme mi je bilo neprijatno You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trooper Posted June 1, 2012 Report Share Posted June 1, 2012 y u do that igy? Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted June 1, 2012 Report Share Posted June 1, 2012 izlogovao me wow, pa doso da se socijalizujem sa zenommadani ona ne gleda, nego voli zaz , ali jako je neprijatno You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted June 1, 2012 Report Share Posted June 1, 2012 Jer voli Zaz? Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted June 1, 2012 Report Share Posted June 1, 2012 ne nego su fore tragicne, a pustao je indiru You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted June 1, 2012 Report Share Posted June 1, 2012 Zezam se, stop being so serious. Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted June 1, 2012 Report Share Posted June 1, 2012 u got me!joj uzas pusta smesne klipove. koji jad i čemer You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Veljok Posted June 1, 2012 Report Share Posted June 1, 2012 davim se Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted June 1, 2012 Report Share Posted June 1, 2012 jok već držim dijetu iz sprdnje. glupi atenički paor! Kad tad pichko debela, kad tad. Nolajfujem vecheras, kul sam. . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Litt Posted June 1, 2012 Report Share Posted June 1, 2012 (edited) Doco kakva ti je to dijeta? Ja sam mesec dana na onoj kameno doba dijeti, isti trip za voce preko dana. Da nije to ta? Edited June 1, 2012 by ZeRoX` ~~ Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikita_ Posted June 1, 2012 Report Share Posted June 1, 2012 Najbolja dijeta je kad se razvalis od absinta i dobijes upalu sinusa. I kurac ti se smanji od toga! sine nikita, postao si nik kejv Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene Link to comment Share on other sites More sharing options...
samir^b Posted June 2, 2012 Report Share Posted June 2, 2012 Najbolja dijeta je probusi kasiku. U logoru nije bilo debelih! "Odvajali se mi ili ne, mi smo vec odvojeni!" - Dj. Balasevic Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted June 2, 2012 Report Share Posted June 2, 2012 Najbolja dijeta je kad nisi uopste debeo HEEEEEEEEEEEEEEEEEEJEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted June 2, 2012 Report Share Posted June 2, 2012 Doco kakva ti je to dijeta? Ja sam mesec dana na onoj kameno doba dijeti, isti trip za voce preko dana. Da nije to ta? http://www.dijeta.net/un_dijeta.htm Najbolja dijeta je probusi kasiku. U logoru nije bilo debelih! najbolja dijeta je kad skuvaš pajdo u njoj ijao joj heh Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted June 2, 2012 Report Share Posted June 2, 2012 odavno ovolika kolicina rur carevanja nije vladala nekom zurkom a svaba je blago receno OPRAO,nije mi dobro!!!!pusa za sve koje sam sreo! gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cartman_ Posted June 2, 2012 Report Share Posted June 2, 2012 poz grujo o/ ONE LOVE, TJM! www.last.fm/user/uNkindTJM Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted June 2, 2012 Report Share Posted June 2, 2012 Ja sam se komirao sinoć neplanirano, ali makar sam se naspavao :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts