samir^b Posted May 28, 2012 Report Share Posted May 28, 2012 Što? Kad će taj petak... ... da te opet vidim, vidim ja! "Odvajali se mi ili ne, mi smo vec odvojeni!" - Dj. Balasevic Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted May 28, 2012 Report Share Posted May 28, 2012 Što? pa bio na nekom rodjendanu kod drugarice, nas desetak varijanta, krenuo ja polako sa rakijom i odeee. :D Jesi se i zaljubio :) To jos odavno... ali nesrecno. :\ Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted May 28, 2012 Report Share Posted May 28, 2012 Sto, ozenio si je? HAE HAE HAR! You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted May 28, 2012 Report Share Posted May 28, 2012 prestani da se projektuješ hehehehehehehehehehhe Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted May 28, 2012 Report Share Posted May 28, 2012 IDEMO BRACO NEMA STAJANJA DO KONACNE POBEDE gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
grb1tj Posted May 28, 2012 Report Share Posted May 28, 2012 http://www.vijesti.me/vijesti/neobicno-takmicenje-ko-najduze-izdrzi-hladovini-dobija-200-eura-clanak-75561 Link to comment Share on other sites More sharing options...
sekira Posted May 28, 2012 Report Share Posted May 28, 2012 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlada_ Posted May 29, 2012 Report Share Posted May 29, 2012 narkomanski rur topici su car "The horse ran away with the spoon, I wish I was on the moon, too" Link to comment Share on other sites More sharing options...
markotod91 Posted May 29, 2012 Report Share Posted May 29, 2012 Svratio do onog novog Poncha (pored Kalda u Bulevaru Zorana Djindjica), covece, koliko glupa stvar da ga urede kao fensi fensi kafic, kada ostane brlog papira, salveta i priloga na masnim stolovima. Da ne pricam o tome kako ce biti vikendom u nocnim satima kada se ljudi vracaju pijani da jedu. Od kako igram sa Krekijem, moja zena vise ne hrche. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted May 29, 2012 Report Share Posted May 29, 2012 ja koliko sam video imaju lika koji samo ide za ljudima i sklanja djubre sa stolova i prebrisuje ih...ne znam koliko ce taj baja biti funkcionalan kad je veca guzva gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted May 29, 2012 Report Share Posted May 29, 2012 a uvek možeš i da pokupiš svoje đubre za sobom Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted May 29, 2012 Report Share Posted May 29, 2012 Ja sam u Meku skupljao svoj brlog za sobom posle jela poslednjih dvajes godina, i tipa prošle godine odem s nekim društvom u Mek sa kojima nisam išao ranije, i oni se zgroze, u fazonu " :o što to radiš, nije to naš posao" SAMO U SRBIJI Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shekk Posted May 29, 2012 Report Share Posted May 29, 2012 Ciganstvo. jebote, smorio si sa kukanjem vise :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ste Posted May 29, 2012 Report Share Posted May 29, 2012 Pa i nije, jos ako cekas dugo u redu. Nigde u svetu nisam video da se u meku cisti za sobom osim kod nas. Cistio sam i ja kod nas dok nisam proso par zemalja. http://www.biss.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elvis J. Kurtovic Posted May 29, 2012 Report Share Posted May 29, 2012 Gde god da odem, a da ima posluživanje za klopu u objektu (makar to bila i pekara ili roštilj), uvek pokupim svoja govna za sobom. +1 Naposletku ti si navek znala da sam svirac,brosic sto se tesko pribada,da me moze oduvati najblazi nemirac,da cu u po reci stati,da se necu osvrtati nikada... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted May 29, 2012 Report Share Posted May 29, 2012 Nigde u svetu nisam video da se u meku cisti za sobom osim kod nas. ne pričaj koješta Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted May 29, 2012 Report Share Posted May 29, 2012 +2 MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted May 29, 2012 Report Share Posted May 29, 2012 pokupi svoje sranje gde god se nalazis ne samo u jebenom meku Link to comment Share on other sites More sharing options...
Demian Posted May 29, 2012 Report Share Posted May 29, 2012 Nikada mi nije bila jasna logika Mc-a. BigMac 230, pomfrit 120, salata 130-220,desert 100-150. Nek je i MCLunch ili takav neki combo pa je opet 400din. Odeš u bilo koji restoran i za 450-500 jedes za stolom, u miru, posluzen, bez da cekas u redu, jedes sa plastičnog poslužavnika, slušaš "latest" MTV HOT! isl .. Mozda se nešto promenilo otkada sam napustio BG, ali prvo mi na pamet pada Zapata, Burito od 500din (a pola porcije je meni bilo dovoljno) i desert po izboru iz ponude dana.Imali su i onaj hamburger od 350din.Jebite se sad :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trooper Posted May 29, 2012 Report Share Posted May 29, 2012 meni jedina korisna stvar kod meka je što ima drive in pa kada sam predveče u žurbi (što je u zadnje vreme sve češće ) mogu za 3 min da rešim pitanje preživljavanja a oni kilometarski redovi ispred meka u ušću su mi neobjašnjivi. Verovatno je razlog što ljudi ne znaju za bolje (često se susrećem sa "a šta drugo da jedem na novom beogradu" na žalost) ili ih jednostavno mrzi da malo uključe mozak i razmisle gde još mogu da jedu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atomic Posted May 29, 2012 Report Share Posted May 29, 2012 Zapata objašnjava. Iz meka uzimam samo pitu, i po nekad šejk od vanile. Sutra idem na operaciju, fakjea. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted May 29, 2012 Report Share Posted May 29, 2012 giev restoran gde može da se jede za 500 dinara na novom beogradu. jebo mater, mene toliko košta da napravim has kod kuće. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted May 29, 2012 Report Share Posted May 29, 2012 Nikada mi nije bila jasna logika Mc-a. BigMac 230, pomfrit 120, salata 130-220,desert 100-150. Nek je i MCLunch ili takav neki combo pa je opet 400din. Odeš u bilo koji restoran i za 450-500 jedes za stolom, u miru, posluzen, bez da cekas u redu, jedes sa plastičnog poslužavnika, slušaš "latest" MTV HOT! isl .. Mozda se nešto promenilo otkada sam napustio BG, ali prvo mi na pamet pada Zapata, Burito od 500din (a pola porcije je meni bilo dovoljno) i desert po izboru iz ponude dana.Imali su i onaj hamburger od 350din.Jebite se sad :) to mozhda u subotici, u beogradu je 600+din glavno jelo u "restoranu" iliti kafani :) dakle bez pica, salate, hleba, dezerta :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
samir^b Posted May 29, 2012 Report Share Posted May 29, 2012 Pa i nije, jos ako cekas dugo u redu. Nigde u svetu nisam video da se u meku cisti za sobom osim kod nas. Cistio sam i ja kod nas dok nisam proso par zemalja. Nigga please, daj nabroj te zemlje u kojima si to video, posto ja nigdw nisam. "Odvajali se mi ili ne, mi smo vec odvojeni!" - Dj. Balasevic Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted May 29, 2012 Report Share Posted May 29, 2012 al nije ovde mek nikad služio da se najedeš za male pare, za to su oduvek služile pekare i pljeskare. valjda mek privlači ljude tim specifičnim ukusom, ili što rokaju šećer u sve živo pa se deca navuku, boga pitaj :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts