killYg0r Posted May 10, 2012 Report Share Posted May 10, 2012 kjot fore AE BRE AE Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlada_ Posted May 11, 2012 Report Share Posted May 11, 2012 toliko obaveza, nemam ideju kako cu sve postici, wat do i fukin do f5 "The horse ran away with the spoon, I wish I was on the moon, too" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted May 11, 2012 Report Share Posted May 11, 2012 spremi oet, koji ne možeš da spremiš bez mate, znači spremaj oba. Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlada_ Posted May 11, 2012 Report Share Posted May 11, 2012 idem ja na more doco "The horse ran away with the spoon, I wish I was on the moon, too" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted May 11, 2012 Report Share Posted May 11, 2012 može more Link to comment Share on other sites More sharing options...
Touche Posted May 11, 2012 Report Share Posted May 11, 2012 U utorak vece idem na more. Ulenjio sam se i spavao do 10h. Tesko je Link to comment Share on other sites More sharing options...
samir^b Posted May 11, 2012 Report Share Posted May 11, 2012 Koja je fora s morem pocetkom proleca? "Odvajali se mi ili ne, mi smo vec odvojeni!" - Dj. Balasevic Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted May 11, 2012 Report Share Posted May 11, 2012 idi spavaj daki Link to comment Share on other sites More sharing options...
samir^b Posted May 11, 2012 Report Share Posted May 11, 2012 Ne smem. Na poslu sam! "Odvajali se mi ili ne, mi smo vec odvojeni!" - Dj. Balasevic Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted May 11, 2012 Report Share Posted May 11, 2012 Lep dan danas, fino je u gradu, bio sam na nekoliko mesta, baš je nekako pozitivna energija u gradu :) Mislim, kad pročitaš UPT skapiraš da je negativna, ali do tad je super :)) Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted May 11, 2012 Report Share Posted May 11, 2012 Toliko stvari za uraditi danas A TOLIKO MALO VREMENA Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted May 11, 2012 Report Share Posted May 11, 2012 Paralelizuj Link to comment Share on other sites More sharing options...
samir^b Posted May 11, 2012 Report Share Posted May 11, 2012 "Odvajali se mi ili ne, mi smo vec odvojeni!" - Dj. Balasevic Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted May 11, 2012 Report Share Posted May 11, 2012 Čitam sad u ''24 sata'' da je čuvena kafana-restoran ''Ruski car'' prestala da postoji i da će na njenom mestu da se otvori nekakva picerija iz lanca picerija ''Vapijano''. Sramota za Beograd i poraz tradicije i istorije od strane kapitala i globalizma. Uzasno, popizdecu, ali stvarno Ne mogu da opisem gadjenje ka mestima gde kelneri idu sa roze=crne prugie prečagom, PDA uredajem i drže ruke iza leđa. Oću bre pijanog čika svetu koji soli kafu, slađu koja nam ne da da menjamo sto, jer sta je to malo unca u sred jula, i slično. Oću bre dušu, umrite jebeni govnari što pijete jeftino bedno vino od 10 e čaša iz visokih stupastih stolica You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted May 11, 2012 Report Share Posted May 11, 2012 Sve se slažem, ali Ruski car je upravo kao što si ga opisao već jedno 3-4 godine. Osim ako nije hejt na trenutak prodaje ruskog cara MPC-u :) I meni je krivo što je sad većina mesta takva kao što si opisao, zaista se sad retko gde više može sesti u centru a da ima taj šmek. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Santa Posted May 11, 2012 Report Share Posted May 11, 2012 PA igore ajmo opet tamo :D Svakoga dana u svakom pogledu, sve više napredujem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted May 11, 2012 Report Share Posted May 11, 2012 ja sam bio na doručku u Ruskom Caru pre 2 god sa nekim ortakom, sećam se da je to koštalo oko 350 din, a da sam dobio neku dojaja kajganu sa vrganjima, kafu/čaj, salatu i mafin posle i baš sam skoro pričao sa tim drugarom da idemo opet. A Vapiano je go kurac 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trooper Posted May 11, 2012 Report Share Posted May 11, 2012 samo još da ulete H&M i Starbucks negde u Knez Mihajlovoj i imamo centar kakav se samo poželeti može. Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted May 11, 2012 Report Share Posted May 11, 2012 Pa s obzirom kakve sad objekte imamo ucentru, taj centar sa H&M-om i starbaksom bi bio do jaja Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted May 11, 2012 Report Share Posted May 11, 2012 Nekako sam do 6 jutros zaglavio po gradu, prvo u korčaginu, tamo kao da sam u Jagodini, 4 stola puna Jagodinaca , odlična zajebancija bila. Posle nas ženski deo vodakao po nekim klubovima, zamalo da se pobijem sa nekim nadrkanim klincem jer mi je smarao ortaknju, realno bi dobio batine, al sve dobro prošlo :D Na kraju smo zaglavili u nekakvu rupčagu u prizrenskoj, ne znam ni ko je iskopao ono mesto. Ujutru ljudi idu na posao, a ja sa limenkom nikšićkog čekam 28cu У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlada_ Posted May 11, 2012 Report Share Posted May 11, 2012 he said my story was cool, and then... ::::::::::::::)))))))) "The horse ran away with the spoon, I wish I was on the moon, too" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted May 11, 2012 Report Share Posted May 11, 2012 samo još da ulete H&M i Starbucks negde u Knez Mihajlovoj i imamo centar kakav se samo poželeti može. neko mi je skoro pričao da je Starbucks d.o.o. već regovan u APR-u i da se na tu firmu vode ovi Chimney Cake kojih ima po gradu, što znači, samo što nije 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted May 11, 2012 Report Share Posted May 11, 2012 (edited) he said my story was cool, and then... ::::::::::::::)))))))) Tnx bro! E da! Čini mi se da sam video nekog u SSI maji kod vuka, al daleko mnogo bio pa mu se tradicionalno nisam javio :D I ja sam bio u rur majici, žuta rur zupčanik. Edited May 11, 2012 by Савовски У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted May 11, 2012 Report Share Posted May 11, 2012 neko mi je skoro pričao da je Starbucks d.o.o. već regovan u APR-u i da se na tu firmu vode ovi Chimney Cake kojih ima po gradu, što znači, samo što nije http://pretraga2.apr.gov.rs/EnterprisePublicSearch/Details/EnterpriseLegalTrustees/2442741?code=7F23B090A1106585BA39C6B26E5E077402EF3086 Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted May 11, 2012 Report Share Posted May 11, 2012 H&M se otvara uskoro takodje. Ortakinja mi je vrishtala skoro oko toga. Kako je teshko kvitovati fax po ovakvom vremenu... Odo' na Kalish. . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts