Guest Posted May 6, 2012 Report Share Posted May 6, 2012 Jel bilo prikrivenog politicki-promidzbenog programa od strane panonske mornarice? nije, slučajno su zakazali besplatan koncert na glavnom trgu veče pred izbore :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
dvnityCker Posted May 6, 2012 Report Share Posted May 6, 2012 to The people can always be brought to the bidding of the leaders. That is easy. All you have to do is tell them they are being attacked and denounce the pacifists for lack of patriotism and exposing the country to danger. It works the same way in any country. Link to comment Share on other sites More sharing options...
togFU Posted May 6, 2012 Report Share Posted May 6, 2012 no Link to comment Share on other sites More sharing options...
samir^b Posted May 6, 2012 Report Share Posted May 6, 2012 nije, slučajno su zakazali besplatan koncert na glavnom trgu veče pred izbore :D Pa zanima me kako je to izveo, da ga razume prosecan covek, a da ne pisu novine o tome :) "Odvajali se mi ili ne, mi smo vec odvojeni!" - Dj. Balasevic Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted May 6, 2012 Report Share Posted May 6, 2012 novine su kontrolisane i novinari se plase ali ne i on! Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted May 6, 2012 Report Share Posted May 6, 2012 Pa zanima me kako je to izveo, da ga razume prosecan covek, a da ne pisu novine o tome :) Poslednju pesmu kad je pevao "Odlazi cirkus", u momentu kad idu reci "il' sve te maske kriju bol i neki sasvim drugi lik", tu je rekao nesto u fazonu "ne smem da kazem zbog predizborne tisine". To je sve. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sekira Posted May 6, 2012 Report Share Posted May 6, 2012 sinoc sam se napio u svatovima kao konj, bio sam pijan vec u 19h, a oko 22h sam isao da odvadim pa nastavio tresem se ko dajc na leru Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted May 6, 2012 Report Share Posted May 6, 2012 sekira drugar ja overio sinoc, castio grand kazino \o/ Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted May 6, 2012 Report Share Posted May 6, 2012 Poslednju pesmu kad je pevao "Odlazi cirkus", u momentu kad idu reci "il' sve te maske kriju bol i neki sasvim drugi lik", tu je rekao nesto u fazonu "ne smem da kazem zbog predizborne tisine". To je sve. ok, ovo bash nije istina, rekao je na kraju i ne dajte se barabama... ja sam se naravno sasvim slucajno zatekao tamo:P:) takodje hejt za duplu putarinu kao i za novo iskljucenje za novi sad bez ikakvih oznaka... pushi ga mrko... i tako;)rece mi ortakinja da su u sredu laibach, stuke i zemlja gruva na istoj lokaciji... No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted May 6, 2012 Report Share Posted May 6, 2012 rece mi ortakinja da su u sredu laibach, stuke i zemlja gruva na istoj lokaciji... to separatisti od nasih novaca! Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
REAL~ Posted May 6, 2012 Report Share Posted May 6, 2012 Balasevic car, poz! Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted May 6, 2012 Report Share Posted May 6, 2012 rece mi ortakinja da su u sredu laibach, stuke i zemlja gruva na istoj lokaciji... http://www.021.rs/Novi-Sad/Vesti/Zemlja-gruva-Letu-stuke-i-Laibach-na-Ritmu-Evrope.html Meni sinoc bilo super bash, nishta politichki nije rekao, pevao je oko 3.5h. Inache, ranije je valjda pravio koncerte svake prve majske subote pa se to zadesilo da bude bash na predizbornu tishinu sad. Ja cu ici i u sredu opet, mnogo mi je gotivan NS, i da, pun grad prelepih devojaka. Mozda ja u Bgu izlazim na pogreshna mesta, al' sinoc sam tamo zevao k'o tele. . Link to comment Share on other sites More sharing options...
samir^b Posted May 6, 2012 Report Share Posted May 6, 2012 Poslednju pesmu kad je pevao "Odlazi cirkus", u momentu kad idu reci "il' sve te maske kriju bol i neki sasvim drugi lik", tu je rekao nesto u fazonu "ne smem da kazem zbog predizborne tisine". To je sve. Sto lazes? "Odvajali se mi ili ne, mi smo vec odvojeni!" - Dj. Balasevic Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted May 6, 2012 Report Share Posted May 6, 2012 ok, ovo bash nije istina, rekao je na kraju i ne dajte se barabama... ja sam se naravno sasvim slucajno zatekao tamo:P:) takodje hejt za duplu putarinu kao i za novo iskljucenje za novi sad bez ikakvih oznaka... pushi ga mrko... i tako;) On je izgovorio "pushi ga mrko"? Inache, ranije je valjda pravio koncerte svake prve majske subote pa se to zadesilo da bude bash na predizbornu tishinu sad. Ja cu ici i u sredu opet, mnogo mi je gotivan NS, i da, pun grad prelepih devojaka. Mozda ja u Bgu izlazim na pogreshna mesta, al' sinoc sam tamo zevao k'o tele. Prvi pasus, upravo tako. Drugi pasus, jos veca istina. Neverovatno lepe devojke. Link to comment Share on other sites More sharing options...
samir^b Posted May 6, 2012 Report Share Posted May 6, 2012 Sve smo ih jebali Longli i ja, vratite se u vase prljave selendre. A i Novosadjanke ne vole Turke aka Srbijance! "Odvajali se mi ili ne, mi smo vec odvojeni!" - Dj. Balasevic Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlada_ Posted May 6, 2012 Report Share Posted May 6, 2012 On je izgovorio "pushi ga mrko"? je l' si ozbiljan "The horse ran away with the spoon, I wish I was on the moon, too" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted May 6, 2012 Report Share Posted May 6, 2012 Sve smo ih jebali Longli i ja, vratite se u vase prljave selendre. A i Novosadjanke ne vole Turke aka Srbijance! у моје време су Београђани узимали кад коју и колико су хтели, док су уштројени сланинари само мрзели из прикрајка. MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
samir^b Posted May 6, 2012 Report Share Posted May 6, 2012 Zajebi ti to tvoje vreme. Tada nije bilo Crnogoraca i Bosanaca po Vojvodini, a Vojvodjani su okrugli, debeli i smotani. Sad kad smo mi tu, al Austrougarski odgojeni vise im Turci ne trebaju! "Odvajali se mi ili ne, mi smo vec odvojeni!" - Dj. Balasevic Link to comment Share on other sites More sharing options...
Santa Posted May 6, 2012 Report Share Posted May 6, 2012 Sve smo ih jebali Longli i ja, vratite se u vase prljave selendre. A i Novosadjanke ne vole Turke aka Srbijance! hi tould mi maj stori voz kul end kold mi gari Svakoga dana u svakom pogledu, sve više napredujem Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted May 6, 2012 Report Share Posted May 6, 2012 Zajebi ti to tvoje vreme. Tada nije bilo Crnogoraca i Bosanaca po Vojvodini, a Vojvodjani su okrugli, debeli i smotani. Sad kad smo mi tu, al Austrougarski odgojeni vise im Turci ne trebaju! pa to i jeste problem, jebe vas pederski akcenat Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
samir^b Posted May 6, 2012 Report Share Posted May 6, 2012 A vas jebe sto necete imati leba da jedete kad se odvojimo Zato vi i ne date, a mi hocemo! "Odvajali se mi ili ne, mi smo vec odvojeni!" - Dj. Balasevic Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlada_ Posted May 6, 2012 Report Share Posted May 6, 2012 pa vi hocite! "The horse ran away with the spoon, I wish I was on the moon, too" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted May 6, 2012 Report Share Posted May 6, 2012 kako ide mata, vlado? Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
markotod91 Posted May 6, 2012 Report Share Posted May 6, 2012 jao da, matu moram da polazem u junu, thx Doco o/ \o Od kako igram sa Krekijem, moja zena vise ne hrche. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted May 6, 2012 Report Share Posted May 6, 2012 ispoštovana građanska dužnost! o7 Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts