Trooper Posted May 2, 2012 Author Report Share Posted May 2, 2012 poy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted May 2, 2012 Report Share Posted May 2, 2012 a da ti vrate pare? :tf: :tf: Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted May 3, 2012 Report Share Posted May 3, 2012 hahah :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted May 3, 2012 Report Share Posted May 3, 2012 Danas Cali vraća RURomobil, tako da što se mene tiče, možemo da napravimo u subotu to okupljanje, ukoliko ste za i ukoliko može makar 5 ljudi da dođe? :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Junkie Posted May 3, 2012 Report Share Posted May 3, 2012 apsolutno za! taman mozemo ekskurziju u munze ako mi bude gotov auto kod limara Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trooper Posted May 11, 2012 Author Report Share Posted May 11, 2012 niste naglasili u koju subotu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Santa Posted May 11, 2012 Report Share Posted May 11, 2012 Ja sutra radim :( Quote Svakoga dana u svakom pogledu, sve više napredujem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted May 11, 2012 Report Share Posted May 11, 2012 Vidim da ćemo da izradimo predlog brendinga samostalno i onda ponudimo na izlagasavanje "elektronskim glasanjem" kao u USoA! :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted May 11, 2012 Report Share Posted May 11, 2012 Čekaj, čekaj, stani sad! A ko će da garantuje da će ti izbori biti fer i pošteni? Jel mogu ja posle da mašem duplo registrovanim korisnicima na forumu? :) Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted May 11, 2012 Report Share Posted May 11, 2012 Apsolutno :)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trooper Posted May 13, 2012 Author Report Share Posted May 13, 2012 što je toliko teško da se skupimo jedan dan u redakciji ili još bolje u nekoj bašti na pivu/kafi i prodiskutujemo ideje? Mislim da će to biti mnogo plodonostnije od ovog offline planiranja. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted May 13, 2012 Report Share Posted May 13, 2012 Apsolutno se slažem da nema ništa teško ... ajd' ozbiljno, hoćete subotu kao prepodne, ili da uzmemo neki radni dan na primer oko 17h i nađemo se? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trooper Posted May 13, 2012 Author Report Share Posted May 13, 2012 meni odgovara četvrtak posle 17h ili petak kadgod, prva tri dana sledeće (tj ove, doh!) nedelje mi neka gužva na poslu :/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Junkie Posted May 14, 2012 Report Share Posted May 14, 2012 meni cetvrtak od cele nedelje bas ne odgovara.. neki petak? trebalo bi da bude lepo vreme, do cetvrtka je valjda krsh vreme, ako ne ja bih u subotu uzeo auto i vratio u nedelju recimo ili subotu predvece. no uteftericu i u drugom topicu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shekk Posted May 14, 2012 Report Share Posted May 14, 2012 E ja mogu da dodjem eventualno petak popodne, vikend ko da nemam Quote jebote, smorio si sa kukanjem vise :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted May 14, 2012 Report Share Posted May 14, 2012 laki, uzmi i odredi datum i vreme sastanka, pa neka dođe ko može, inače ćemo se sastati na svetog kojota Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted May 15, 2012 Report Share Posted May 15, 2012 I ja sam skroz na taj fazon ... stoga: SUBOTA - 19.05. u 15h, RUR redakcija. Ako dođe makar 3-4 osobe, mislim da će biti više nego dovoljno :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted May 15, 2012 Report Share Posted May 15, 2012 bedak, na svadbi sam u subotu ^^ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted May 15, 2012 Report Share Posted May 15, 2012 meni radna subota:c Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted May 15, 2012 Report Share Posted May 15, 2012 Ništa, ajde da vidimo još ko bi, ima fore do četvrtka, ako ne onda ću uzeti novi datum tokom nedelje posle 17h na primer :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trooper Posted May 15, 2012 Author Report Share Posted May 15, 2012 ni ja nisam za vikend tu, sto necete sad u petak? :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted May 15, 2012 Report Share Posted May 15, 2012 Da li svi koji su hteli a ne mogu u subotu mogu u petak? Ako mogu, hajde petak. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shekk Posted May 15, 2012 Report Share Posted May 15, 2012 Ja imam neki ispit u petak ali mogu popodne, u subotu i nedelju ovu sam 'on call' dezuran rooted sam gajbi. Quote jebote, smorio si sa kukanjem vise :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted May 24, 2012 Report Share Posted May 24, 2012 ja samo da javim da mi radimo na temu brendiranja RURomobila, te da jos uvek uvazavamo sve dobre ideje :) trenutno se osmisljavaju folije i gravirani metalik-logotipovi ;) Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted June 6, 2012 Report Share Posted June 6, 2012 Ovako ... evo dva neka predloga, pri čemu pre toga bitne napomene: 1. Samo je ovo "pljusnuto" da steknete utisak šta je ideja. 2. Pojmovi _NISU_OVI_ već bih ja išao i dalje sa kombinacijom nickova učesnika u projektu, nekih RUR fora i eventualno da svako ko je učestvovao izabere pojam (avatar, sliku, nešto) što hoće da bude deo mozaika. 3. Ova bočna šarena linija je ideja da ide od branika do branika, ne samo ovako i da ne bude ovako ružna, updateovaću to kasnije. 4. Napred vidite i ovaj ispis RURomobil kod fara. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts