Sarma Posted September 19, 2012 Report Share Posted September 19, 2012 "Član 23 Putnik koji je u vozilu zatečen bez vozne isprave ili sa neispravnom voznom ispravom dužan je da na zahtev kontrolora plati cenu doplatne karte, u visini utvrđenoj aktom iz člana 20. ovog pravilnika i potom može nastaviti započetu vožnju. Putniku koji ne postupi po zahtevu kontrolora i ne plati cenu doplatne karte, kontrolor će uručiti opomenu, nakon čega je putnik dužan da se udalji iz vozila na prvom narednom stajalištu." doplatna karta se dakle placa na licu mesta... ukoliko se pise opomena mora da napusti vozilo na sledecoj stanici... znaci nista od dalje voznje drugi put cu da rovarim sta sme komunalna policija, a kada mora da se zove regularna... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Silencer Posted September 19, 2012 Report Share Posted September 19, 2012 (edited) Edited September 19, 2012 by Silencer Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaG Posted September 19, 2012 Report Share Posted September 19, 2012 ja zapravo nikada ne ispravljam nekoga, kad fejluje gramatiku, na forumu chegstera sam ispravio zato sto je Barbi rekao da nauci pravopis, a u sledecoj recenici je sam fejlovao mislim da je to svako izvalio, sem tebe ali dobro ti si DRUGACIJI!1 TO JE ONDA NIKADA!!!!!!! :)))))))))))))))))))) meni se sve vishe chini da si ti zapravo drugachiji!!! mozhda ne bash drugachiji nego najbolji!!! mora da jebesh sve ribe tim svojim kurcem kojim jebesh sada mene Quote neka osoba glupak hehe Link to comment Share on other sites More sharing options...
trn Posted September 19, 2012 Report Share Posted September 19, 2012 drugi deo http://www.blic.rs/Vesti/Beograd/343558/Pretuceni-putnik-danas-vredjao-kontrolore-jer-mu-nisu-dali-da-udje-na-zadnja-vrata PAE Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
togFU Posted September 19, 2012 Report Share Posted September 19, 2012 ja zapravo nikada ne ispravljam nekoga, kad fejluje gramatiku, na forumu chegstera sam ispravio zato sto je Barbi rekao da nauci pravopis, a u sledecoj recenici je sam fejlovao ali nije fejlovao? može i "Nažalost" i "Na žalost" koliko ja znam, čak štaviše ovo prvo je bilo nepravilo do fazon 2005. godine ili tako nešto... pa su onda nekom tamo "revizijom" rekli "e, može i jedno i drugo". Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
VELIKI KURAC Posted September 19, 2012 Report Share Posted September 19, 2012 (edited) ... Edited November 25, 2021 by VELIKI KURAC Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sarma Posted September 19, 2012 Report Share Posted September 19, 2012 (edited) ali nije fejlovao? može i "Nažalost" i "Na žalost" koliko ja znam, čak štaviše ovo prvo je bilo nepravilo do fazon 2005. godine ili tako nešto... pa su onda nekom tamo "revizijom" rekli "e, može i jedno i drugo". 99% sam siguran da si u pravu... samo mi se cini da ne sme da se kaze cak stavise .i. .i. .i. eh da su mi svaki put dali jednu besplatnu voznju kada me je neki kurac pretekao... gde bi mi kraj bio?!? Edited September 19, 2012 by Sarma Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted September 19, 2012 Report Share Posted September 19, 2012 drugi deo http://www.blic.rs/V...na-zadnja-vrata PAE Dragi mediji... kapiram da ce do kraja da crnogorac salje izvinjenje Djilasu sto mu je ikada palo napamet da oskrnavi divni busplus sistem u jos divnijem autobusu... Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
SIN Posted September 19, 2012 Report Share Posted September 19, 2012 "Cak stavise" je pleonazam ali je takodje odomacen u govoru kao postapalica! Kao ono "kad ono medjutim". Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
togFU Posted September 19, 2012 Report Share Posted September 19, 2012 .i. .i. .i. Od viška glava ne boli, dobićeš kitu u OBA DVE rupe :DDDDDDDDDDDDD Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
VELIKI KURAC Posted September 19, 2012 Report Share Posted September 19, 2012 (edited) ... Edited November 25, 2021 by VELIKI KURAC Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted September 19, 2012 Report Share Posted September 19, 2012 ali nije fejlovao? može i "Nažalost" i "Na žalost" koliko ja znam, čak štaviše ovo prvo je bilo nepravilo do fazon 2005. godine ili tako nešto... pa su onda nekom tamo "revizijom" rekli "e, može i jedno i drugo". novi propisuje "nažalost", osim u slučajima poput "na žalost svih nas" tako kaže Klajn! Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted September 19, 2012 Report Share Posted September 19, 2012 http://www.blic.rs/Vesti/Beograd/343558/Komunalna-policija-Pretuceni-putnik-vredjao-danas-kontrolore-Bus-Plusa Quote Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted September 19, 2012 Report Share Posted September 19, 2012 Колико ја знам, оба су исправна, само зависи од употребе да ли си се зајебао. Као напамет и на памет. Quote brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Force Posted September 19, 2012 Report Share Posted September 19, 2012 Mislim mozete da trazite iglu u jajetu, ali kada cujem Beogradski recnik, tj naglasak pa buhahahaha jebote kome vi solite pamet hahahah to je retard do retarda :) 4 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted September 19, 2012 Report Share Posted September 19, 2012 ? Quote brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted September 19, 2012 Report Share Posted September 19, 2012 aj banujte ovog idiota,pored takvih majmuna se sramim sto sam Vojvodjanin 1 Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Force Posted September 19, 2012 Report Share Posted September 19, 2012 aj banujte ovog idiota,pored takvih majmuna se sramim sto sam Vojvodjanin Vidim da su ti hemikalije iz panceva overdozirale mozak :) 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
optimus Posted September 19, 2012 Report Share Posted September 19, 2012 (edited) Barem je napisao beogradski velikim pocetnim slovom, ja bih rekao iz postovanja! Edited September 19, 2012 by optimus Quote There's some disco fans in here tonight! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Diego Posted September 19, 2012 Report Share Posted September 19, 2012 (edited) barba napusti nas pesak Edited September 19, 2012 by Diego Quote I see by your outfit, that you are a cowboy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elvis J. Kurtovic Posted September 19, 2012 Report Share Posted September 19, 2012 Јбт, шта је са комплексима? Quote Naposletku ti si navek znala da sam svirac,brosic sto se tesko pribada,da me moze oduvati najblazi nemirac,da cu u po reci stati,da se necu osvrtati nikada... Link to comment Share on other sites More sharing options...
SIN Posted September 19, 2012 Report Share Posted September 19, 2012 (edited) Lik marmenise od prvog posta na "referendum" topiku. Ne znam kako opstaje i dalje. Edited September 19, 2012 by SIN Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted September 19, 2012 Report Share Posted September 19, 2012 jebo komplekse STA JE SA NASIM NOVCIMA? DI SU NASI NOVCI? Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted September 19, 2012 Report Share Posted September 19, 2012 kod bosanaca! Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaG Posted September 19, 2012 Report Share Posted September 19, 2012 jebo komplekse STA JE SA NASIM NOVCIMA? DI SU NASI NOVCI? nova fora opet hehe care ne stajesh Quote neka osoba glupak hehe Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts