Jump to content

BusPlus

Recommended Posts

"Član 23

Putnik koji je u vozilu zatečen bez vozne isprave ili sa neispravnom voznom ispravom dužan je da na zahtev kontrolora plati cenu doplatne karte, u visini utvrđenoj aktom iz člana 20. ovog pravilnika i potom može nastaviti započetu vožnju.

Putniku koji ne postupi po zahtevu kontrolora i ne plati cenu doplatne karte, kontrolor će uručiti opomenu, nakon čega je putnik dužan da se udalji iz vozila na prvom narednom stajalištu."

doplatna karta se dakle placa na licu mesta... ukoliko se pise opomena mora da napusti vozilo na sledecoj stanici... znaci nista od dalje voznje :tf:

drugi put cu da rovarim sta sme komunalna policija, a kada mora da se zove regularna...

ja zapravo nikada ne ispravljam nekoga, kad fejluje gramatiku, na forumu

chegstera sam ispravio zato sto je Barbi rekao da nauci pravopis, a u sledecoj recenici je sam fejlovao

mislim da je to svako izvalio, sem tebe

ali dobro

ti

si

DRUGACIJI!1

TO JE ONDA NIKADA!!!!!!! :)))))))))))))))))))) meni se sve vishe chini da si ti zapravo drugachiji!!! mozhda ne bash drugachiji nego najbolji!!! mora da jebesh sve ribe tim svojim kurcem kojim jebesh sada mene

neka osoba glupak hehe

ja zapravo nikada ne ispravljam nekoga, kad fejluje gramatiku, na forumu

chegstera sam ispravio zato sto je Barbi rekao da nauci pravopis, a u sledecoj recenici je sam fejlovao

ali nije fejlovao?

može i "Nažalost" i "Na žalost" koliko ja znam, čak štaviše ovo prvo je bilo nepravilo do fazon 2005. godine ili tako nešto... pa su onda nekom tamo "revizijom" rekli "e, može i jedno i drugo".

ali nije fejlovao?

može i "Nažalost" i "Na žalost" koliko ja znam, čak štaviše ovo prvo je bilo nepravilo do fazon 2005. godine ili tako nešto... pa su onda nekom tamo "revizijom" rekli "e, može i jedno i drugo".

99% sam siguran da si u pravu... samo mi se cini da ne sme da se kaze cak stavise :tf:

.i. .i. .i.

eh da su mi svaki put dali jednu besplatnu voznju kada me je neki kurac pretekao... gde bi mi kraj bio?!?

Edited by Sarma

ali nije fejlovao?

novi propisuje "nažalost", osim u slučajima poput "na žalost svih nas"

tako kaže Klajn!

Um caruje, Dundo Maroje!