SavKe Posted April 29, 2012 Report Share Posted April 29, 2012 Danas sam tek odgledao zadnju epizodu, kartmen je gospodar bar nekoliko znanih i neznanih univerzuma, vrištao sam celu epizodu. Quote У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted September 25, 2012 Report Share Posted September 25, 2012 Прекосутра наставак сезоне. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted September 27, 2012 Report Share Posted September 27, 2012 par puta sam "hehnuo", ali ispod njihovog proseka epizoda :c Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ivan~ Posted September 27, 2012 Report Share Posted September 27, 2012 Meni je bas meh. Quote "This is your life and it's ending one minute at a time." Link to comment Share on other sites More sharing options...
sekira Posted September 27, 2012 Report Share Posted September 27, 2012 koje sranje Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sekira Posted October 4, 2012 Report Share Posted October 4, 2012 opet meh Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted October 4, 2012 Report Share Posted October 4, 2012 Мени су обе добре. Епизоде нису уопште у фазону као оне старије, види се да им је прекипело од експлозије апсурдности, декаденције, од "америчког живота" са њихове телевизије, која више не портретише реалност у границама нормале њеног кривљња, већ ствара неку своју. Разумљиво ми је њихово прснуће, па своју сатиру не провлаче више кроз левел3 симболику и метафору, већ само отворено набацују приказе из америчке свакодневнице, у фазону "Y U NO SEE THIS LEVEL OF STUPIDITY". Нисам имао високо мишљење њиховог умећа, па ми је нова поставка логичан след и прихватљива. Узмимо у обзир да раде са телевизијом, да зависе од рејтинга и свега што он доноси са собом. Замерао сам им више пута пречесто бављење амерским триповима последњих сезона, пре су се много више спрдали са глобалном рајом, па доста фора не укапирам док не прогуглам мало. Рецимо, за "Jersey Shore" сам сазнао тек након епизоде у којој је исмевају, док сам гледао епизоду мислио сам да се ради о прозивању риалити емисија, фрапирао сам се када ми је ортак рекао да Снуки заиста постоји. Тако да са оваквим приступом, мени су епизоде и даље гледљиве и забавне. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikita_ Posted October 4, 2012 Report Share Posted October 4, 2012 Meni je ova vrh. Pogotovu James Cameron na kraju, podsetilo me na sprnju sa Russell Croweom, plus sto sprdaju debele ljude u doba kad postoji sto hiljada social justice fat acceptance blogova na netu, http://www.tumblr.com/tagged/fat+acceptance Quote sine nikita, postao si nik kejv Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted October 4, 2012 Report Share Posted October 4, 2012 (edited) prva, tj osma je dobra ideja, al nekako mi nisu odradili lepo i smesno, kako oni to znaju! jedino ako im je bila fora da isprozivaju sarkazam, pa da naprave sranje epizodu! ova najnovija mi je bas dobra, ismejao sam se lepo :> Edited October 4, 2012 by alfy Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ребел Posted October 4, 2012 Report Share Posted October 4, 2012 Одлична је епизода. Quote Mislim da sam frustriran zbog svega od navedenog, kako si me procitao, ciganmala frojdovac. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ребел Posted October 13, 2012 Report Share Posted October 13, 2012 Није лоша ни ова. Осмехнуо сам се у пар наврата. Quote Mislim da sam frustriran zbog svega od navedenog, kako si me procitao, ciganmala frojdovac. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted October 18, 2012 Report Share Posted October 18, 2012 Када се појавио брод мислио сам да ће парадирати несрећу са оним италијанским бродом, али су одрадили Титаник. Баја који вришти "I love you" док брод тоне расплакао ме је : ))) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaveN Posted October 18, 2012 Report Share Posted October 18, 2012 jel sp i dalje fura epizode o US selebritijima ili da skidam ove novije sezone? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
toma Posted October 25, 2012 Report Share Posted October 25, 2012 rendi gospodbog Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
loshmee Posted October 25, 2012 Report Share Posted October 25, 2012 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Longleyy Posted October 26, 2012 Report Share Posted October 26, 2012 Ne secam se kada sam se na SP toliko smejao kao na ovu epizodu, umro sam :D. Pritom pre 5 dana prolazim pored "najboljeg" DVD kluba i vidim kako su ga zatvroili Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted October 28, 2012 Report Share Posted October 28, 2012 glupi gangam style :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted October 29, 2012 Report Share Posted October 29, 2012 jebote koje useravanje :)) i ja sam skoro sa ortacima pricao o tome kako se cudimo sto "Zabac" opstaje :) hani bubu i dzimi gangam stajl najbolja epizoda u ovom POLUGODISTU! Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted October 29, 2012 Report Share Posted October 29, 2012 i ja sam skoro sa ortacima pricao o tome kako se cudimo sto "Zabac" opstaje :) Ja se i dalje čudim. Ima jedan u kraju, često prolazim, skoro uvek je neko unutra. OK, sad je doduše fora "platiš jedan dan dobiješ sedam dana" pa očigledno ni njima nije kao pre. Valjda ljude mrzi da skidaju sa neta i zezaju se time, nego eto, dođu, biraju, šta god. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sekira Posted November 1, 2012 Report Share Posted November 1, 2012 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ребел Posted November 2, 2012 Report Share Posted November 2, 2012 Брате, јеботе. Quote Mislim da sam frustriran zbog svega od navedenog, kako si me procitao, ciganmala frojdovac. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ivan~ Posted November 8, 2012 Report Share Posted November 8, 2012 Odlicna epizoda, odlicna! Quote "This is your life and it's ending one minute at a time." Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stator Posted November 8, 2012 Report Share Posted November 8, 2012 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ребел Posted January 1, 2013 Report Share Posted January 1, 2013 Потпуно сам заборавио да погледам ову Обама епизоду и сад се сетим, вриштао сам. Quote Mislim da sam frustriran zbog svega od navedenog, kako si me procitao, ciganmala frojdovac. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted September 24, 2013 Report Share Posted September 24, 2013 Сезона 17 почиње у четвртак! 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts