Rejz Posted March 13, 2012 Report Share Posted March 13, 2012 dealextreme :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted March 13, 2012 Report Share Posted March 13, 2012 Koja je bolja varijanta ?:) 1.http://www.dealextreme.com/p/protective-pu-leather-case-for-kindle-touch-black-113392 2.http://www.dealextreme.com/p/protective-pu-leather-case-for-kindle-fire-black-111047 Ova prva mi deluje kao da kindle moze da iscuri :D Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted March 13, 2012 Report Share Posted March 13, 2012 Ja imam ovu što je ovde vode "za touch" i meni je super, tačno ono što mi je trebalo. sad, ne znam za šta ti juriš jer je jedna za fire druga za touch a to nije ista stvar. možeš da probaš da kod nas nabaviš neku futrolu za galaxy tab 7 inča, kapiram da ih ima, pa u nju staviš Kindle. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolkonski Posted March 14, 2012 Report Share Posted March 14, 2012 Aj javi Kali šta si uradio. Inače ova što Laki ima ja sam mislio da je uzeo iz nekog rokovnika. Nisam apsolutno ni u najmanjem smislu neki što obraća pažnju na dizajn (uvek funkcionalnost pre dizajna), ali izgleda jezivo i dosta je kabasto. Idealna je neka čarapa, a realno je najbolje sami da sašijemo od neke pamučne majice ili tako nešto. Muke! Quote ----------------- nema vise zezanja A.B. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted March 14, 2012 Report Share Posted March 14, 2012 Ja inače furam onaj gumeni "kurton" ili kako god da ga nazovemo i on je vrh kad ovako nosiš i čitaš pa kao spustiš negde itd. Ova "kožna" futrola mi je više kad je kindle u torbi da mu se ne ošteti ekran. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted March 14, 2012 Report Share Posted March 14, 2012 (edited) hm nisam video da je drugi link vezan za futrolu za kidnle fire :) evo na ovakvo pakovanje sam mislio http://www.skindigitalstore.com/products/Amazon-Kindle-Touch-Black-Genuine-Leather-Case-Cover-Jacket.html Kakav je to kurton laki koji ti koristis ( sto ovo zvuci glupo :) Edited March 14, 2012 by Kal1mero Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cali Posted March 14, 2012 Author Report Share Posted March 14, 2012 Misli na silikonski uložak, poput onih za smartphoneove. Ne štiti ekran direktno, ali ne klizi i apsorbuje manje udarce.Da li je neko probao folije za ekran? Vrede li išta? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted March 14, 2012 Report Share Posted March 14, 2012 ne verujem, ne znam ni čemu bi koristila folija ... onaj ekran nije kao kod mobilnih, više je kao "na digitronu" samim tim, ne znam čemu folija služi. posebno "anti-glare", kakav glare :)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolkonski Posted March 15, 2012 Report Share Posted March 15, 2012 Služi da ne ogrebe! Quote ----------------- nema vise zezanja A.B. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted March 19, 2012 Report Share Posted March 19, 2012 Imam utisak da je taj ekran takav da to na njega "ne radi posao". Ako će se ogrebati, ogrebaće se i sa tom folijom, ako se neće ogrebati - neće. Folija mi ima smisla kod ovih "staklenih" telefona. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dz Posted March 19, 2012 Report Share Posted March 19, 2012 Ja ipak najvise volim prave knjige! @Topic Drzis samo knjige koje mozes po vise puta da citas, omiljene, a ostale razdeli. Ili napravi jos koju policu Quote oO Link to comment Share on other sites More sharing options...
evgeniy Posted April 18, 2012 Report Share Posted April 18, 2012 ih, kao buduci bibliotekar informaticar, ocekivao sam da vidim neke zanimljive odgovore na temu fizickog ogranicenja polica, koji je, jelte, najveci problem bibliotekarstva, kad ono - predji na kindle =D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted April 18, 2012 Report Share Posted April 18, 2012 jel si to upisao tako što si u informatoru gledao gde sve ima "kompjuteri i it" i onda si video i "bibliotekar informatičar" ili zaista želiš da se time baviš? :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
evgeniy Posted April 18, 2012 Report Share Posted April 18, 2012 (edited) recimo da sam se u srednjoj primao na programiranje, a bezao od matematike, sto je ocigledno pogresno. upisao sam zato sto su mi neki ljudi preporucili smer, znao sam da cu da budem na budzetu, a engleski ofkors nisam hteo da upisem jer ono, ima ih pun kurac i sam Bog zna sta ce ti ljudi da rade u zivotu. sama informatika je vezana za bibliotekarstvo; bilo je tu malo HTML/CSS-a, LaTeX-a, XML-a, VBA, a ja se kuci cimam da prinaucim php i mysql i odradim sajt katedre. ofkors, voleo bih i da zapalim odavde u neku razvijeniju sredinu, jer se ovde bibliotekarstvo i dalje dozivljava kao "lol hehe nisam znao da ti za to treba skola, pa ti samo izdajes knjige hehe lol". time zelim da se bavim, ali vise oko ove informaticke strane, digitalizovanje fonda, e-biblioteka i te fore. Edited April 18, 2012 by digrejzö Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cali Posted June 19, 2012 Author Report Share Posted June 19, 2012 @Ivan, Sinistral i po malo Corey Mislim da je samo stvar u tome da treba da se proba ereader. Ne želim da propovedam i pre svega sam uzeo kindle da bih čitao na engleskom. Međutim, veliki Paja mi je otkrio ovaj sajt: http://www.baneprevoz.com/ http://www.blic.rs/Vesti/Hronika/324371/Baneprevozcom-ostao-bez-racunara-s-piraterisanim-knjigama Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zuzilinjo Posted September 20, 2012 Report Share Posted September 20, 2012 Da li je Bane Prevoz rehostovan negde? Koliko se secam bilo je neke price o tome tad, ali nisam uspeo nigde da nadjem novu adresu... Quote How long will this last, this delicious feeling of being alive, of having penetrated the veil which hides beauty and the wonders of celestial vistas? It doesn't matter, as there can be nothing but gratitude for even a glimpse of what exists for those who can become open to it. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolkonski Posted September 20, 2012 Report Share Posted September 20, 2012 Možda će Kori znati. Jedno vreme je bio balkan prevoz, ali su i to ubili. Vidim da ga ni na FBu nema, a čuo sam da je umešana i policija (ozbiljan sam). Quote ----------------- nema vise zezanja A.B. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted September 20, 2012 Report Share Posted September 20, 2012 Једно време је био на http://www.balkanknjiga.com/uputstvo Па ни то више није у функцији. Мој ти је савет да тражиш књиге преко 4shared претраживача, пошто је велики део књига био управо тамо качен http://search.4shared.com/q/1 мислим да је ново правило на снази, које захтева регистрацију налога за скидање, ал нисам сигуран, имам налог па не знам јел може без њега. Регистрација је бесплатна. Овде је окачен буџук скенираних књига, ја сам их све поскидао сем пар линкова који су мртви, па ако ти треба нека из тих пакета вичи. http://rapidserbia.com/viewtopic.php?f=26&t=13359 Скинуо сам их чисто да се нађе, иако све што ми треба у електронском формату проналазим гуглањем, користећи најпростије технике мало напредније претраге са наводницима, плусевима и минусима. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zuzilinjo Posted September 20, 2012 Report Share Posted September 20, 2012 Nasao sam Balkanknjigu pre nekih tri dana i nadao sam se da samo privremeno ne radi, ali izgleda nista od toga... Uglavnom i trazim na 4shared, ali sad su dosta krenuli da kace i na Mediafire. Hvala za ovaj link, ja samo znam za neki topik na Krstarici gde ponekad kace knjige na srpskom, ali osim toga nista... Quote How long will this last, this delicious feeling of being alive, of having penetrated the veil which hides beauty and the wonders of celestial vistas? It doesn't matter, as there can be nothing but gratitude for even a glimpse of what exists for those who can become open to it. Link to comment Share on other sites More sharing options...
plavusa Posted October 8, 2012 Report Share Posted October 8, 2012 Ja i dalje kupujem knjige, uglavnom po preporuci, ostale uzimam u biblioteci, a nijednu knjigu jos nisam bacila, imam neki fetis da procitam istu knjigu par godina kasnije, i totalno je drugacije, starim. Samo par knjiga imam koje sam skinula svojevremeno sa bane prevoza ali definitivno i dalje vise volim stampana izdanja, papir je papir. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted October 8, 2012 Report Share Posted October 8, 2012 Svako ko voli miris mastila na papiru će se neminovno suočiti sa problemom gde dalje trpati knjige. Ja sam u nedostatku slobodnog prostora počeo da poklanjam knjige koje su mi manje legle, pošto želim da sastavim biblioteku omiljenih naslova. Kako vi rešavate ovaj 1st world problem? buy a bigger house. 1 Quote MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts