Highl1 Posted March 9, 2012 Report Share Posted March 9, 2012 Vića_ICS Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted March 9, 2012 Report Share Posted March 9, 2012 promeni ovu usranu bateriju, 'leba ti :D btw. ja sam na mtsu i nikad nisam uspeo da izvuchem tu brzinu, wtf :/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted March 9, 2012 Report Share Posted March 9, 2012 Nemam neka realna "merenja" preko mobilnog, ali onaj 3G usb stick mt:s-ov šljaka skroz ok, za razliku od pre jedno dve godine kada nije bio ni za šta. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted March 10, 2012 Report Share Posted March 10, 2012 upravo sam izmerio duplo veći upload od download-a (750k vs 1,6m) na telenoru, lol Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dobermann Posted March 24, 2012 Report Share Posted March 24, 2012 Stize iPad 3 sledece sedmice \o/ sreca sreca radost :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted March 25, 2012 Report Share Posted March 25, 2012 a šta će ti? :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted March 25, 2012 Report Share Posted March 25, 2012 svaki put kad izbace nešto novo ispadne da ima neku manu, i svaki put prodaju dvesta miliona komada. to samo govori o jadnom stanju ostalih proizvođača. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted March 25, 2012 Report Share Posted March 25, 2012 baš su glupi ti potrošači što kupuju najjeftiniji i najbolji tablet. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted March 25, 2012 Report Share Posted March 25, 2012 Uvek možeš da kupiš neki Huawei! :)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZerBah Posted March 25, 2012 Report Share Posted March 25, 2012 Video sam iPad 3 u Hong Kongu, 32 Gb 3G se prodaje za ~800 dolara. Ekran je do jaja, BTW ;) Quote А в чем сила, брат? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted March 25, 2012 Report Share Posted March 25, 2012 Realno, biće zanimljivo videti kada takav ekran "siđe u narod" ne samo na drugim tabletima već i na monitorima itd. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
primo Posted March 25, 2012 Report Share Posted March 25, 2012 @ljudikojibisadkupiliovajipad A sta to revolucionarno ima ovaj ipad sto ostali nemaju? Meni je ovo i dalje skupa igracka koja dosadi za 15min.. kao i svi tableti.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted March 25, 2012 Author Report Share Posted March 25, 2012 (edited) kazu da se pregreva i da se baterija brzo prazni i sporo puni. za sada. Sve to treba probati, ja sam recimo na netu čitao za Samsung Galaxy S2 da se greje toliko da ti izgori džep. Kad sam krenuo da ga koristim ispostavilo se da kada kreneš da radiš nešto procesorski intenzivno se zaista uređaj zagreje malo, ali tipa da mi to neko nije rekao ne bih smatrao da je čudno. Tako treba gledati i na te utiske za iPad 3, a koji nisu iz prve ruke, tj od nekoga ko je realan i ko je zaista objektivno sagledao uređaj, i kome verujemo :) On a different note, moram priznati da mi se brzina učitavanja sadržaja sa neta preko Telenora znatno ubrzala u poslednjih mesec dana, otprilike otkad sam pisao ovde gde sam ih pljuvao :) U smislu nema više onoliko situacija gde se prosto "izgubi" konekcija, što najviše i nervira, i brzina mi je sad sasvim prihvatljiva u smislu da svaki posao mogu da završim bez da o tome razmišljam, što ranije nije bio slučaj. Edited March 25, 2012 by Zwerko Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted March 25, 2012 Report Share Posted March 25, 2012 Meni se to dešava i dalje s vremena na vreme, mada ne tako često ali sam od starta bio zadovoljan učitavanjem neta preko telenora, doduše u beogradu, nisam probao "pametnu mrežu od sada u celoj srbiji". Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted March 25, 2012 Report Share Posted March 25, 2012 evo me iz beca, model sa 16 gb i wifi bez g-ova 4 je 479 eura, i ne postoji sansa da se kupi, redovi su lol, i ceka se. ekren je super, kamera isto, ali definitivno se pregreva, i to ne zanemarljivo. ali 479 minus 17 posto kao dutu free, znaci ostali mogu samo da placu. kad naravno uspes da kupis Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZerBah Posted March 25, 2012 Report Share Posted March 25, 2012 Te od 16 Gb i bez 3G-a se prodaju na svakom coshku u Hong Kongu + koshtaju ispod 500 dolara... Razmishljao sam da uzmem, ali sam odustao zato shto chekam josh neko vreme da se sve dechije bolesti izleche i da mi donesu neki jachi model iz US of A. Quote А в чем сила, брат? Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted March 26, 2012 Report Share Posted March 26, 2012 ima usb porta I najjeftiniji je. sokantno ali jeste :) 479 eura ipad3 vs sta? 380 ipad2 vs sta? Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted March 26, 2012 Report Share Posted March 26, 2012 svugde? Italija i Bec Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted March 26, 2012 Report Share Posted March 26, 2012 srbija do tokija! Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted March 26, 2012 Report Share Posted March 26, 2012 jest osim sto se puni 9 sati, zagreva se poprilicno, wifi ima problema sa signalom, 16 gb je premalo i tako to (na to se zale bar, ja nemam pojma samo razgledam) ako ces i 4g onda je pocetna cena 630 eur generalno kazu da nije ispunio ocekivanja, ali ko zna kakva su to ocekivanja bila Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trooper Posted March 26, 2012 Report Share Posted March 26, 2012 kruko dedicated hejter :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted March 26, 2012 Report Share Posted March 26, 2012 'ladno i dalje raspravljate o tabletu koji nema multitasking Quote Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted March 26, 2012 Report Share Posted March 26, 2012 ali ima revolucionarnu podrsku za hotspot! :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted March 26, 2012 Report Share Posted March 26, 2012 rezolucija je nepotrebno visoka lol Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted March 26, 2012 Author Report Share Posted March 26, 2012 ne pricam o "jao, malo se greje pod rukom", vec o tome da se pregreva do gasenja Ta slika se pojavljuje i kad ga ostaviš na suncu pa se pregreje, ja koliko sam čitao po netu nisam skontao da je iko rekao da mu se iPad od rada pregrejao toliko da mu se pojavila ta poruka. Uostalom, oko tih ipadova uvek ima mnogo hajpa, kako pozitivnog, tako negativnog. Ja samo kažem da ne treba verovati šta se pročita po netu, već treba od nekoga ko ima iskustva iz prve ruke. a u srbiji? Ja verujem da će cena biti manje više slična, za iPad 2 je bila cena čini mi se isto toliko napolju, a kod nas je bio nešto tipa 48-49k dinara. Ja ne bih baš rekao da je najjeftiniji, ali je relativno povoljna u odnosu na ostale tablete iz tog top segmenta. Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts