Jump to content

iPad 3

Zwerko

Recommended Posts

Vića_ICS

03:34 ( MiGsa ) da budem iskren

03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki

22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah

13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare

[16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know

[21:00] <vudu> jebacemo svi

• Replies 66
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 2 weeks later...

kazu da se pregreva i da se baterija brzo prazni i sporo puni. za sada.

Sve to treba probati, ja sam recimo na netu čitao za Samsung Galaxy S2 da se greje toliko da ti izgori džep. Kad sam krenuo da ga koristim ispostavilo se da kada kreneš da radiš nešto procesorski intenzivno se zaista uređaj zagreje malo, ali tipa da mi to neko nije rekao ne bih smatrao da je čudno. Tako treba gledati i na te utiske za iPad 3, a koji nisu iz prve ruke, tj od nekoga ko je realan i ko je zaista objektivno sagledao uređaj, i kome verujemo :)

On a different note, moram priznati da mi se brzina učitavanja sadržaja sa neta preko Telenora znatno ubrzala u poslednjih mesec dana, otprilike otkad sam pisao ovde gde sam ih pljuvao :) U smislu nema više onoliko situacija gde se prosto "izgubi" konekcija, što najviše i nervira, i brzina mi je sad sasvim prihvatljiva u smislu da svaki posao mogu da završim bez da o tome razmišljam, što ranije nije bio slučaj.

Edited by Zwerko

Heghlu'meH QaQ jajvam

evo me iz beca, model sa 16 gb i wifi bez g-ova 4 je 479 eura, i ne postoji sansa da se kupi, redovi su lol, i ceka se.

ekren je super, kamera isto, ali definitivno se pregreva, i to ne zanemarljivo.

ali 479 minus 17 posto kao dutu free, znaci ostali mogu samo da placu. kad naravno uspes da kupis

You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy

Te od 16 Gb i bez 3G-a se prodaju na svakom coshku u Hong Kongu + koshtaju ispod 500 dolara... Razmishljao sam da uzmem, ali sam odustao zato shto chekam josh neko vreme da se sve dechije bolesti izleche i da mi donesu neki jachi model iz US of A.

А в чем сила, брат?

jest osim sto se puni 9 sati, zagreva se poprilicno, wifi ima problema sa signalom, 16 gb je premalo i tako to (na to se zale bar, ja nemam pojma samo razgledam)

ako ces i 4g onda je pocetna cena 630 eur

generalno kazu da nije ispunio ocekivanja, ali ko zna kakva su to ocekivanja bila

fallout_table.gif

ne pricam o "jao, malo se greje pod rukom", vec o tome da se pregreva do gasenja

Ta slika se pojavljuje i kad ga ostaviš na suncu pa se pregreje, ja koliko sam čitao po netu nisam skontao da je iko rekao da mu se iPad od rada pregrejao toliko da mu se pojavila ta poruka. Uostalom, oko tih ipadova uvek ima mnogo hajpa, kako pozitivnog, tako negativnog. Ja samo kažem da ne treba verovati šta se pročita po netu, već treba od nekoga ko ima iskustva iz prve ruke.

a u srbiji?

Ja verujem da će cena biti manje više slična, za iPad 2 je bila cena čini mi se isto toliko napolju, a kod nas je bio nešto tipa 48-49k dinara. Ja ne bih baš rekao da je najjeftiniji, ali je relativno povoljna u odnosu na ostale tablete iz tog top segmenta.

Heghlu'meH QaQ jajvam