Jump to content

zanimljive slike

Guest

Recommended Posts

My brain hurts...

Šta je cipela, trenutak vraćanja?

I zar nije "realni" svet samo još jedan sloj snova? :tf:

"You're the first of the official death squads to whom we've been formally introduced... How do you do?"

"By my deeds I honour him, V8."

Koje mi je sranje ovo za internet? Nekom je zasta bolje da potrosi ceo dan u biblioteci da bi nasao odgovor na neko pitanje ili da ide u videoklub ne bi li pregledao sve filmove ne bi li se setio imena neke glumice. Lol koji tardovi.

"Odvajali se mi ili ne, mi smo vec odvojeni!" - Dj. Balasevic

koja je fora sa tim trollovanjem na limundu? Ajd onaj nevidljivi kaput hari potera i ima nekog smisla ali sto bi neko bidovao do 2k za jebeni papir? Nije cak ni smesno. i kolko je taj sajt uopste ozbiljan kad ima 230 ponuda a sumnjam da je iko od njih bio spreman da plati blio sta.

"U dresu Redzi Millera idem do svog dilera, vutre puna kesa al' ost'o sam bez dresa"

Meni su Limundo/Kupindo super, jer zahtevaju od prodavaca da budu baš temeljni i realni po pitanju opisivanja proizvoda (moraju da navedu konkretno stanje, oštećenja, nedostatke i sl.), inače popiješ neke masne penale i minuse i rušiš sebi "imaž". Ovakve zajebancije su upravo to, ako neko i kupi blanko papir za te pare, onda je i trebalo da bude odvojen od njih (o tome koliko ljudi ne umeju realno da procene cenu onoga što prodaju bi tek moglo da se priča).

"You're the first of the official death squads to whom we've been formally introduced... How do you do?"

"By my deeds I honour him, V8."

Pitanje člana

Poštovani,

Interesuje me dali sarađujete sa bankama? U koliko licitacija izađe na par hiljada eura, morao bih podići kredit u banci.

Odgovor prodavca

10.05.2012. u 21:55

Posto nase banke uzimaju nekih 25-30% provizije, tj kamate, a iste te strane banke u svojim zemljama uzimaju 4-5 puta manje, ja predlazem da odete u inostranstvo i tamo podignete kredit, moze preko nekog rodjaka, pa Vi njemu vracate rate a on uplacuje na racun, to Vam je mnogo jeftinije, nego da ovde uzmete kredit.

[:D]

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...